Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr banada bir teselli verin yaff enson 14 haz. adet oldum 22 haz ameliyat bidaha adet madet yokkk şişdim sinirden kocama çatar oldum haftaya kontrol var korkuyom kötü bir durum var diee buarada bebek yokk yasaklardayız. rahim ameliyatı iyi olmassa adet gelmesmiş ameliyat sonrası die bişi dudum korkuyom bidaha amel. olmakdan yaaeyvahedigeldismile
yakınlarda hani ister istemez bir düşünce oluyo ya,daha olmadı mı acaba diye,ona gıcık oluyrm ben yaa,geçiştiriyon falan ama işte nerden bilecek diyorum insanlar benim çektiğim sıkıntıları,1 sene 1 aylık evli olmama rağmen daha 3 aydır ilişkiye girebildiğimi nerden bilecekler diyorummbenim kardeşimde 2 ciye hamileee ama ben üsülmüyom ilk yeğenimle avunuyommm sende üzülme cnm.
amaaan üzüldüğün seye bak:teselli:
hem şimdi haber verirsen kalabalıkta araya kaynar :jeyyar:
inşaalh onumuzdeki ay verirsin haberi bida gelmeleri için vesile olur..
:dance:
efnani bırak işi falan kadın cagır eve haftada 2 gün hazır yıyın yat sen bebegınden daha mı önemli canım bunlar boşver yapma bişey
canım çok geçmiş olsun duyduklarına inananlardansın heralde, sakın yapma doktorun sana ne söylerse sadece ona inan, hatta ben bile birşey söylesem inanma. zaten sitresli olduğun çok belli sana biraz teseeli lazım. herşey güzel olacak canım emin ol.. bu yazılanları okuyup offf neler atlatmışım diyeceksin
ben 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunmuştuk korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra hamıle kladım subatta mayıs 18 de kalbi durdu bebegımın 11 haftalıktı su 2 ay korunduk su an adetım bitince korunmayı bırakacagız inş.
düşükten hemen 1 ay sonra hamile kaldığın için önlem almıştır yada senin düşük nedenin neydi tatlım ona bağlı olarakmı verdi acaba... ama benim dr um dediği gibi kan gelmeden panik olma. bu güzel anının tadını çıkar canım
yakınlarda hani ister istemez bir düşünce oluyo ya,daha olmadı mı acaba diye,ona gıcık oluyrm ben yaa,geçiştiriyon falan ama işte nerden bilecek diyorum insanlar benim çektiğim sıkıntıları,1 sene 1 aylık evli olmama rağmen daha 3 aydır ilişkiye girebildiğimi nerden bilecekler diyorumm
sağol /QUOTE]
doğru haklısın cnmm sen yinede boşver ben antalyay 2 ay oldu geleli komşular hadi bebek yokmu diolar. millete bakılırsa sanki karpuz kavun ekiyon hemen çıkıcak.
gülcüm yaa o kadar ameliyat laparoskopi gecirmişsin vucudunun dengesinin bozulması cok normal degılmı sencede..
stres yapıp agzınızın tadını bozmayın bence.ya sunu hepımız bılıyoruz hersey olacagına varıyor.ama işte insan sıkıntılanmadan edemiyor.ahh biz ahh bizzlmaz:
yakınlarda hani ister istemez bir düşünce oluyo ya,daha olmadı mı acaba diye,ona gıcık oluyrm ben yaa,geçiştiriyon falan ama işte nerden bilecek diyorum insanlar benim çektiğim sıkıntıları,1 sene 1 aylık evli olmama rağmen daha 3 aydır ilişkiye girebildiğimi nerden bilecekler diyorumm
sağol valla haklısın.moral düzeltmede harikasınız opuyorumnanaktan delikafadulden
saoll cnm inşallah dediğin gibi olur. 1 senede 4 ameliyat oldum çeşitli organlarımdan artık dengem bozuldu son ameliyat bebek içindi. inşallah umduğum gibi olur. sorun çıkmaz.
azracım nasılsın canım ne var ne yok ufaklıktan ne haber
ya kızlarrr bi saat çıkıp geldim sayfaları yine uçurmuşsunuz ben nasıl okuyacam şimdi
iyi teyzesi bugün pekbi rahatım hiç midem bulanmadı. fırsat bu fırsat ne varsa yiyim bari :lepi: sen nasılsın canım