Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlaarr bu ara yeni hamişlerimizz var mı????????biliyorummm sizi ihmal ediyorumm ama umarımm bebni anlayışla karşılarsınız genelde yatıyorumm pc yi hiç açmıyorumm sizi ösledimm kısa süreliğine girip çıkıcamm

evet canımm yaa var yinee akıntımm koyu sarıı hera kahverengi ve kırmızıya dönecek gibi çok korkuyorummm dua edinn lütfenn bana

canım üzme canını allahın izniyle bişey olmaz ama sen hep iyi düşün zaten ümidimizi yitirmemeliyiz biliyorsun

allah korusun iyi düşün iyi olsun bol bol dinlen oluruna bırak ve bu bebek doğacak :ecrin_bebek:canım içini ferah tut

canım üzme canını allahın izniyle bişey olmaz ama sen hep iyi düşün zaten ümidimizi yitirmemeliyiz biliyorsun

ümidimi yitrmek istemiyorumm rabbim hayırlısını versinn inşallah herşeyinn bende bittiğinin farkındayımm ama sizinde dualarınıza ihtiyacımm varr canımm bua ara kendi derdimden seni soramadımm nasılsınnn??

kızlar bende yemege kacıyoruum.birazdan gelirim.
efnancım dualarımız seninle merak etme aklına hic kotu seyler getirme.

inş arkadaşım bebeğini sağ salim kucağına alırsın. ben de iyiyim çok şükür bikaç gündür bulantılarım var afedersin kusmasam da midem denk değil bugün hep ağzımda naneli şeker tutuyorum sanırım iyi geldi.

akıntı olur gebelerde ama intihapda olabilir akıntı çok koyuysa.

canımm son adetimden önce enfeksiyonn için fitil kullanmıştımm tamamen iyileşti son ay hiç akıntımm olmadıı bu yüzdenn iltihap değill bide dün sağlık ocağında enfeksiyon için idrarıma baktılarr temiz çıktıı

allah korusun iyi düşün iyi olsun bol bol dinlen oluruna bırak ve bu bebek doğacak :ecrin_bebek:canım içini ferah tut

inşallah kucağım boş kalmazz ama rabbim daha hayrlısını bilir hayrı ne ise o olsunn

kızlar bende yemege kacıyoruum.birazdan gelirim.
Efnancım dualarımız seninle merak etme aklına hic kotu seyler getirme.

çok teşekkür ederimm canımm

CANIMM YAA NE GÜSELL BAK MAŞALLAHBULANTIN VAR BENDE HALA BİŞİ YOKK NE BULANTI NE GAZ NE UYKU NE MİDE YANMASII HİÇ BİŞİ YOKK VE BUNLARI BİLE KAFAMA TAKICAMM NEREDEYSEE SENİN ADINA SEVİNDİMM ÇÜNKÜ BHCG ARTTIKÇA BULANTI FALAN OLURR YANİİ HERŞEYY YOLUNDAA

hmm enfeksiyon yoksa akıntı da normaldir yaa kötü düşündükçe kendi kendine etkilencen bazen stresde kanamaı başlatıyor. kan gelcek die bekler durursan gelir.allah korusun düşünme bence. iyi olumlu düşün

listeyi yapacam canım öbür arkadaşlarda tarihini verirse daha iyi olur seninkini not aldım kenara
selamm kızlaarrr ben geldimm ne var ne yokk sizleri çok özledimm

efnan canım bizde seni özledik kaç gündür sana denk gelemedim hiç üzülme istirat et bol bol iş yapma ama okadarda düşünme bütün gün akıntıyı stres yapma kendine sakın hem sarı olması normal diye biliyorum kimisi o sarı akıntıdan anlıyor hamile olduğunu geçenlerde şu kuş hikayen çok ilginçti vallaha benimde muhabbet kuşum 5 yumurta yapmıştı kafeste yerde duruyordu teyzem ve anneannem günah yuva yap falan dediler ama kuş o yaptığım yuvadan onları aldı ağzıyla kendi yumurtladığı yere atmaya uğraştı o sırada hepsi kırıldı ne güzelde üzerinde yatıyordu hep hiç elleme bence bırak kendi haline inanıyorumki o yumurtasını korudukça seninde bebişin karnında korunuyor canım emin ellerdedir hiç üzüntü yapma kendine sakın sakın psikolojide çok önemli

sen kaç haftalıkdın cnm herkesde aynı olmaz belirtiler takma kafana

kısslaarrr ben regl oldum.önümüzdeki aylara bakıcaz artık.ama bu ay kocamın yanından hiç ayrılmıcam.geçen ay bi hafta bodruma gitmiştim annemlerin yanına,tamda ovulasyon günlerimdi.bakalım bu ay biraz destekli çalışalım nolcak:)ağustosun 3 üne randevu aldım dr.a gidicem genel bi kontrole.hem dr.la tanışayım diye.

efnancım illaki herkeste belirti olacak diye bişey yok geçen gün bi arkadaşla konuşuyoruz hiç bi problem yaşamamış hamileliğinde, bulantı hiç olmamış maşallah çok sağlıklı bi kızı oldu 2 yaşını doldurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…