Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esracım ateşini nasıl ölçüyorsun?
gülcüm bendim canım günaydın diyen
hosgeldin efnaaaan.
Nasılsın bebişin nasıl.sıkıntılıydın gecen gun biraz daha iyimisin.lekelenme varmı.
Esra ya bende epey okudum su ates olayını.bazı bunyelerde kendini gostermiyormus.
Benimde inanasım gelmiyor ates olcumlerıne
canım üzme canını allahın izniyle bişey olmaz ama sen hep iyi düşün zaten ümidimizi yitirmemeliyiz biliyorsunkızlarr üzülmemek için zor tutuyorumm kendimi akıntımın rengi sarı geliyoo sanki kaa dönecek gibi çok korkuyorumm bu bebişimde düşmesinn nolurr bana dua edinn dün doktora gittim kan değerlerime baktıı iyi dedi keseyi bir hafta sonra görebiliriz dedi muayene etmedii ama ilki düşük olunca bu da düşmesin diye karından iğne ve aspirin verdii çok çok çok çok dualınıza ihtiyacımm varrr
cnmm içiniferah tut allahdan dua ederiz inş düşmez
:dance: allah iyilini versinn cnmm isim olarak bilmediğimden sordumm.. face pek takılmamda kusura bakma kapadım hemen
evet canımm yaa var yinee akıntımm koyu sarıı hera kahverengi ve kırmızıya dönecek gibi çok korkuyorummm dua edinn lütfenn bana
kızlarr üzülmemek için zor tutuyorumm kendimi akıntımın rengi sarı geliyoo sanki kaa dönecek gibi çok korkuyorumm bu bebişimde düşmesinn nolurr bana dua edinn dün doktora gittim kan değerlerime baktıı iyi dedi keseyi bir hafta sonra görebiliriz dedi muayene etmedii ama ilki düşük olunca bu da düşmesin diye karından iğne ve aspirin verdii çok çok çok çok dualınıza ihtiyacımm varrr
canım üzme canını allahın izniyle bişey olmaz ama sen hep iyi düşün zaten ümidimizi yitirmemeliyiz biliyorsun
inş arkadaşım bebeğini sağ salim kucağına alırsın. ben de iyiyim çok şükür bikaç gündür bulantılarım var afedersin kusmasam da midem denk değil bugün hep ağzımda naneli şeker tutuyorum sanırım iyi geldi.ümidimi yitrmek istemiyorumm rabbim hayırlısını versinn inşallah herşeyinn bende bittiğinin farkındayımm ama sizinde dualarınıza ihtiyacımm varr canımm bua ara kendi derdimden seni soramadımm nasılsınnn??
akıntı olur gebelerde ama intihapda olabilir akıntı çok koyuysa.
allah korusun iyi düşün iyi olsun bol bol dinlen oluruna bırak ve bu bebek doğacak :ecrin_bebek:canım içini ferah tut
kızlar bende yemege kacıyoruum.birazdan gelirim.
Efnancım dualarımız seninle merak etme aklına hic kotu seyler getirme.
inş arkadaşım bebeğini sağ salim kucağına alırsın. ben de iyiyim çok şükür bikaç gündür bulantılarım var afedersin kusmasam da midem denk değil bugün hep ağzımda naneli şeker tutuyorum sanırım iyi geldi.
listeyi yapacam canım öbür arkadaşlarda tarihini verirse daha iyi olur seninkini not aldım kenaraosgeldin havalı bayanssulusmile
insallah sende buraya gelince hemen muradına erersin..
kızlar bi liste vardı gecenlerde ben ekli değilim ona kim güncellemekte onu.
beni bide havalıyıda ekleseniz sevabına
15 ağustos benim beklenenim..işallah işallah
selamm kızlaarrr ben geldimm ne var ne yokk sizleri çok özledimm
kızlarr üzülmemek için zor tutuyorumm kendimi akıntımın rengi sarı geliyoo sanki kaa dönecek gibi çok korkuyorumm bu bebişimde düşmesinn nolurr bana dua edinn dün doktora gittim kan değerlerime baktıı iyi dedi keseyi bir hafta sonra görebiliriz dedi muayene etmedii ama ilki düşük olunca bu da düşmesin diye karından iğne ve aspirin verdii çok çok çok çok dualınıza ihtiyacımm varrr
CANIMM YAA NE GÜSELL BAK MAŞALLAHBULANTIN VAR BENDE HALA BİŞİ YOKK NE BULANTI NE GAZ NE UYKU NE MİDE YANMASII HİÇ BİŞİ YOKK VE BUNLARI BİLE KAFAMA TAKICAMM NEREDEYSEE SENİN ADINA SEVİNDİMM ÇÜNKÜ BHCG ARTTIKÇA BULANTI FALAN OLURR YANİİ HERŞEYY YOLUNDAA