- 15 Temmuz 2010
- 2.536
- 15
Reglden hemen sonrası hamile kalınırmı? Kaç günde belirtiler ortaya çıkar?
esracım walla benim arkadaş reglin bitiminde hemen hamile kalmıştı olabiliyor ama nerde bizde o şans
Inşallah canım vardı ya bu kadar belirti olunca benimde kafam karıştı haliyle yoksa ben son haftaya kadar hiç belirti filan dinlemezdim bu ay belirti olana kadar hiç kafamada takmadım ayrıca
üzülmeee cnm deneyim edinmeye çalış dışarda nerde çocuk görsen sev onlarıı peygamberimiz çocukları seveni çok sever şefeatçi olurmuşş.
cnm benim ama şuan ordakinden azcık kiloluyum güzel gacıyımdır boy pos fln
selam dert ortaklarım bende sitede yenıyım hamıle kalmaya çalısıyorum derleşecek insan arıyorum
selam dert ortaklarım bende sitede yenıyım hamıle kalmaya çalısıyorum derleşecek insan arıyorum
Inşallah canım vardı ya bu kadar belirti olunca benimde kafam karıştı haliyle yoksa ben son haftaya kadar hiç belirti filan dinlemezdim bu ay belirti olana kadar hiç kafamada takmadım ayrıca
Maşallah boyun dikkatimi çektide kaç cm boyun
güle güle eflal esracım senin reglin ne zamandı
10 yada 11 ağustos
beklenen adetin ne zaman ..yaklastınsa gectinse geliyorum..
eviniz nerde cicim:1rolleyes: ben aksama sana test getireceğim seni tüm sıkıntılarından kurtaracağım.opuyorumnanaktan
inşallah bebişinide görücez hemen