Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbulduk arkadaşlar şenliği kaçırdım ama belki yeni şenliklere dahil olurum 2 yıllık evliyim 7 aydır bebek sahibi olmak istiyorum beklemedeyım

esracığım normalinde adetten 14 gün önce yumurtlaman gerekiyor ama bi çok kadında farklı zamanda olabiliyor benim teyzem mesela adet olmadan 1-2 gün önce yumurtluyormuş ama burada bi kaç kişiden duymuştum doktor takip ede biliyormuş galiba

kıslar face günaydın diyen hanginizdi nıcklerinizi daha tam öğrenemedimde face pek kullanmam çıkmak zorunda kaldım

kızlar ben hızınıza yetişemedim yemeğe gidiyorum ben hadi öpüldünüz bol bebekli günler herkese :ecrin_bebek:

kızlarrrr ben öğlen yemeğine gidiyorum biraz daha size takılırsam yemek bitecek aç kalırım walla

osgeldin havalı bayanssulusmile
insallah sende buraya gelince hemen muradına erersin..
kızlar bi liste vardı gecenlerde ben ekli değilim ona kim güncellemekte onu.
beni bide havalıyıda ekleseniz sevabına
15 ağustos benim beklenenim..işallah işallah

Ben ateşini yazıyım size regl5.günü36.2 regl6.günü36.0 36.4-36.3-36.5- 36.4- 36.4- 36.4- 36.4-36.5- 36.3- 36.4 şeklinde ama netteki hesaba göre yumurtlama günü ateşim düşmedi yani dün bu günde çıkma olmadı ben inanmıyorum artık bu ateş işine

Ben ateşini yazıyım size regl5.günü36.2 regl6.günü36.0 36.4-36.3-36.5- 36.4- 36.4- 36.4- 36.4-36.5- 36.3- 36.4 şeklinde ama netteki hesaba göre yumurtlama günü ateşim düşmedi yani dün bu günde çıkma olmadı ben inanmıyorum artık bu ateş işine

cnm 36,3 olmuşya ozaman işde yumurtlama

kızlarr üzülmemek için zor tutuyorumm kendimi akıntımın rengi sarı geliyoo sanki kaa dönecek gibi çok korkuyorumm bu bebişimde düşmesinn nolurr bana dua edinn dün doktora gittim kan değerlerime baktıı iyi dedi keseyi bir hafta sonra görebiliriz dedi muayene etmedii ama ilki düşük olunca bu da düşmesin diye karından iğne ve aspirin verdii çok çok çok çok dualınıza ihtiyacımm varrr

selamm kızlaarrr ben geldimm ne var ne yokk sizleri çok özledimm

hosgeldin efnaaaan.
nasılsın bebişin nasıl.sıkıntılıydın gecen gun biraz daha iyimisin.lekelenme varmı.

esra ya bende epey okudum su ates olayını.bazı bunyelerde kendini gostermiyormus.
benimde inanasım gelmiyor ates olcumlerıne

kızlarr üzülmemek için zor tutuyorumm kendimi akıntımın rengi sarı geliyoo sanki kaa dönecek gibi çok korkuyorumm bu bebişimde düşmesinn nolurr bana dua edinn dün doktora gittim kan değerlerime baktıı iyi dedi keseyi bir hafta sonra görebiliriz dedi muayene etmedii ama ilki düşük olunca bu da düşmesin diye karından iğne ve aspirin verdii çok çok çok çok dualınıza ihtiyacımm varrr

cnmm içiniferah tut allahdan dua ederiz inş düşmez

X