Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bardaktan bardağa su dökme metodu ile :teytey:

ağzımdan aldın valla.aklinialirimsmile
şırıl şırıl dereler şakır şakır yağmur diye başlarım yapmayana aşkolsun.kaydirigubbakcemile
aa gercekten adetten hemen once sonra oluyormuymus yaa.
aaa biz ilk adetten once denemiştik :kedi: sonra aksamına adet olmustum.çok üzülmüştüm.eşim ''bizimki iyice delirdi'' demişti :mymeka:

benn çooook baktım komçu çocuklarına kendi yeğenimee akraba bebeklerine deneyimliyimdirrsositososito

Şimdilik taşınmıyoruz canım hem ev yok hemde eşimde bel fıtığı çıktı dün fizik tedaviye başladı bende dedim taşınamzyı şimdi nasıl taşıycak eşyaları,haftasonu boya yapıcaz inşaallah.
Canım bak ben kist için soğan kürü yaptım adeti çok güzel söküyor bir nu dene istersen bir yan etkisi yok.

:) kocan da haklıymış hani kaydirigubbakcemile3

hşgeldin farlutal bitince bazen 2 hafta snra adet geliyo bazen bittiği gün bend ekullanmıştımm kaç gün oldu biteli
evet canım bi çok sitede okudum soranlar olmuş doktor 14 güne kadar süre veriyor o yüzden bu haftada geçsin öyle gidecem doktora ayın 15.de bitti yani iki gün sonra 2hafta geçeçek bitmesinin üstüne
ay canım çok şekerdir bende bekarken çok bakardım komşuların çocuklarına

canım ya bu kadar takma artık kafana bak dün gece yanii berat gecesi bütün doğacakların ve öleceklerin listesi yazıldı ben inanıyorum ki bizim bebişlerimizin de ismi var o listede

Amin canım inşaallah sağlıkla gelsinler.

gül doğru diyon walla annemin bi komşusuda 4 kızı vardı erkek diye tutturdular oldu ama özürlü çocuk

Kızlar gülden başka bana cevap veren yok gül sana çok teşekkür ederim sizede aşk olsun kızlar

esracım hiç belirtilere hesaplara takılma, ben mayıs ayında neler yaşadım bi bilsen bütün belirtilir vardı ama 1 gün gecikmeli adet oldum. bu ay tatildeydim hiç ihtimal vermiyordum ki eşim de bizi bırakıp dönmüştü yoktu ama hamileymişim. adetim 1 gün geciktiğinde idrar testinde öğrenmiştim testi de o kadar çabuk yapmamın nedeni de aşırı öksürüyordum ilaca başlayacaktım

gül doğru diyon walla annemin bi komşusuda 4 kızı vardı erkek diye tutturdular oldu ama özürlü çocuk

nette bir dorm vardı yine böyle bir ailenin 7 kızı var adam erkek die tuturuyo karı hamile 8 ciye adam kız olursa boşucam demiş neyse doğum zamanı arkadaşı soruyo adama nere gidonuz die evde 7 yılan var 8 ci doğcak diyo ve gerçekden de doğan bebek yılana benziyodu derisi kafası resimlerini gördüm doğumhanede çekmişler .. ayy evlerden ırak. hep derim büyük konuşmuycan hayırlısını isticen

esracım walla benim arkadaş reglin bitiminde hemen hamile kalmıştı olabiliyor ama nerde bizde o şans

Bende çok baktım ama şu anki ruh halimle üzüldüm açıkcası.
üzülmeee cnm deneyim edinmeye çalış dışarda nerde çocuk görsen sev onlarıı peygamberimiz çocukları seveni çok sever şefeatçi olurmuşş.

O fotoğraftaki senmisin canım

cnm benim ama şuan ordakinden azcık kiloluyum güzel gacıyımdır boy pos fln

Kızlar gülden başka bana cevap veren yok gül sana çok teşekkür ederim sizede aşk olsun kızlar

Canım ben daha yeni geldim zaten hızınıza yetişemiyorum ki,adetten hemen sonra hemen önce kalınabilir hatta adetliyken bile olabilirmiş Allah korusun haram olam zamanda olan çocuktan ne hayır gelir bilemem,Kadının biri adetliyken yumurtluyormuş mesela.

esra wallaa biz yumurtlama döneminde bile tutturamıyok kaldı ki regl bitiminde ya biz çok beceriksizis ya da onların olağanüstü güçleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…