- 15 Temmuz 2010
- 2.536
- 15
bardaktan bardağa su dökme metodu ile :teytey:
Dün başıma ne geldi onu yazıp çıkıyorum,ben bebek konusundan kaçsamda o beni bırakmıyor,dün kapım çaldı benim komşu misafirleri varmış torunuma bir saat bakarmısın dedi ayağında sallarsın durur dedi bende tamam dedim ay bebek daha 4 aylık annesi getirdi uyuyordu bende banyodan yeni çıkmıştım ay bir bir panikledim nasıl hızlı giyindim ben saçımı kurutmadan durmam saçımı bile kurutmadım ağlar falan diye neyse uyandı bu ay nasıl tatlı salladım ayağımda ama yok beni ne yapsın annesini aradı bende çok ağlayınca götürdüm.
eflallllll gelmiş naber canım çoktan görüşemedik neler yapıyorsun ev işin ne oldu canım
henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum bu arada hala adet olamadım farlutala rağmen ama haftaya gidince muhakkak soracağım o ilacı
ağzımdan aldın valla.aklinialirimsmile
şırıl şırıl dereler şakır şakır yağmur diye başlarım yapmayana aşkolsun.kaydirigubbakcemile
aa gercekten adetten hemen once sonra oluyormuymus yaa.
aaa biz ilk adetten once denemiştik :kedi: sonra aksamına adet olmustum.çok üzülmüştüm.eşim ''bizimki iyice delirdi'' demişti :mymeka:
evet canım bi çok sitede okudum soranlar olmuş doktor 14 güne kadar süre veriyor o yüzden bu haftada geçsin öyle gidecem doktora ayın 15.de bitti yani iki gün sonra 2hafta geçeçek bitmesinin üstünehşgeldin farlutal bitince bazen 2 hafta snra adet geliyo bazen bittiği gün bend ekullanmıştımm kaç gün oldu biteli
ay canım çok şekerdir bende bekarken çok bakardım komşuların çocuklarınaDün başıma ne geldi onu yazıp çıkıyorum,ben bebek konusundan kaçsamda o beni bırakmıyor,dün kapım çaldı benim komşu misafirleri varmış torunuma bir saat bakarmısın dedi ayağında sallarsın durur dedi bende tamam dedim ay bebek daha 4 aylık annesi getirdi uyuyordu bende banyodan yeni çıkmıştım ay bir bir panikledim nasıl hızlı giyindim ben saçımı kurutmadan durmam saçımı bile kurutmadım ağlar falan diye neyse uyandı bu ay nasıl tatlı salladım ayağımda ama yok beni ne yapsın annesini aradı bende çok ağlayınca götürdüm.
canım ya bu kadar takma artık kafana bak dün gece yanii berat gecesi bütün doğacakların ve öleceklerin listesi yazıldı ben inanıyorum ki bizim bebişlerimizin de ismi var o listede
Kızlar gülden başka bana cevap veren yok gül sana çok teşekkür ederim sizede aşk olsun kızlar
ah canım bizim geciksede değişen birşey olmuyor yaa
Kızlar gülden başka bana cevap veren yok gül sana çok teşekkür ederim sizede aşk olsun kızlar
benn çooook baktım komçu çocuklarına kendi yeğenimee akraba bebeklerine deneyimliyimdirrsositososito
valla güzelim banada fazla konuşan yok:gitme: herkese yazmaya çalışıyorum ama neyseeelülülülülülü sende saol cnm
gül doğru diyon walla annemin bi komşusuda 4 kızı vardı erkek diye tutturdular oldu ama özürlü çocuk
üzülmeee cnm deneyim edinmeye çalış dışarda nerde çocuk görsen sev onlarıı peygamberimiz çocukları seveni çok sever şefeatçi olurmuşş.Bende çok baktım ama şu anki ruh halimle üzüldüm açıkcası.
O fotoğraftaki senmisin canım