Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kepekli canım hadi sen testleri götürdün diyelim kapıya kadar yine yapmazlarsa napcankaydirigubbakcemile3

Mehtap doktora bir ilaç soracaktın kist için sordun mu öğrenince banada haber verirmisin?

bazıları regliliyken hamile kalıyor çoook duydum bazıları bitiminin hemen ertesi günü allah bilir orasını belirtilerdeee kişisine göre değişiyor cnm halamın gelini 1 haftalık gebeymiş bayıldı hast. gitti aşırı kansızlık varmış erken belirti vermiş. öğrendiydii

idrar testlerini sabah yapmaya özen gösterin arkadaşlar.. tabii insan merak ediyo, sabırsızlanıyo ama..

Ah kızlar bu topikdeki herkes bir an önce hamile kalsa bu sene bitmeden bizim bebişelrimizde yerlerine gelseler.Ben çıkıyorum kızlar sohbetiniz çok güzel ama ben yine bebek konusuna odaklanıyorum kaçmam lazım.
Bu arada kisti olupda içini boşalttıran oldu mu?

Selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz mi var?

Mehtap doktora bir ilaç soracaktın kist için sordun mu öğrenince banada haber verirmisin?

eflallllll gelmiş naber canım çoktan görüşemedik neler yapıyorsun ev işin ne oldu canım

henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum bu arada hala adet olamadım farlutala rağmen ama haftaya gidince muhakkak soracağım o ilacı

canım ya bu kadar takma artık kafana bak dün gece yanii berat gecesi bütün doğacakların ve öleceklerin listesi yazıldı ben inanıyorum ki bizim bebişlerimizin de ismi var o listede

hşgeldin farlutal bitince bazen 2 hafta snra adet geliyo bazen bittiği gün bend ekullanmıştımm kaç gün oldu biteli

idrar testlerini sabah yapmaya özen gösterin arkadaşlar.. tabii insan merak ediyo, sabırsızlanıyo ama..

ama canım erken gebelik testlerinden kullanıyorum ben üstündede günün her saati yapılabilir yazıyo o testler eskide kaldı artık yaaaaap şuuuu testi lütfen merak ediyoruz

Dün başıma ne geldi onu yazıp çıkıyorum,ben bebek konusundan kaçsamda o beni bırakmıyor,dün kapım çaldı benim komşu misafirleri varmış torunuma bir saat bakarmısın dedi ayağında sallarsın durur dedi bende tamam dedim ay bebek daha 4 aylık annesi getirdi uyuyordu bende banyodan yeni çıkmıştım ay bir bir panikledim nasıl hızlı giyindim ben saçımı kurutmadan durmam saçımı bile kurutmadım ağlar falan diye neyse uyandı bu ay nasıl tatlı salladım ayağımda ama yok beni ne yapsın annesini aradı bende çok ağlayınca götürdüm.

canım ya bu kadar takma artık kafana bak dün gece yanii berat gecesi bütün doğacakların ve öleceklerin listesi yazıldı ben inanıyorum ki bizim bebişlerimizin de ismi var o listede

cnmm ebrar haklı üzülme bukadar herşeyin hayırlısı diye dua et. allah verceği günü saati bilir.
geçenlerde bir kadınla tanıştım 6 kızı varmış oğlan olsunda nasıl olursa olsun diye dua ettim diyo özürlü doğmuş. yani allahım hayırlısını versin diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…