Ay benim öyle gecikecekde ben bekliycem hemen yaparım testi ah bir gün benimkid egecikse ve bende hamile olduğum öğrensem.
en oncede funmak la akidecik in evlerine gidiciiim.
bak biz daha iki gun oldu korunmayı birakalı aksam test yapasım var valla..:dance:[/QUO
kız yeter çatladım gülmekten etrafımda insanlar varkendimi sıka sıka bi hal oldumkaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin kız gecikme olmadan yaptıydım çıkmadı bişi ondan bir daha yapasım yok naniknanik
hatice tebik ederim arkadaşım... allan hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. darısıda başımıza tabi
belli olmuyor cnm bazıları adetten önce öğreniyor. bazıları adet günü. şansına artık cnm yap benceyerimseniben
6. haftanın içindeyiz, ya sen ?
bardaktan bardağa su dökme metodu ile :teytey:kepekli canım hadi sen testleri götürdün diyelim kapıya kadar yine yapmazlarsa napcankaydirigubbakcemile3
Maşallah herkes burda kızlar size birşey sorucam regl bitiminde hamile kalınırmı? Belirtiler kaç günde başlar? Baş dönmesi, halsizlik, karın kaşık ağrısı, devamlı uyku hali, ve karında şişlik gebelik belirtisi olabilir mi? Acil cevaplarınızı bekliyorum
Ay benim öyle gecikecekde ben bekliycem hemen yaparım testi ah bir gün benimkid egecikse ve bende hamile olduğum öğrensem.
ooo evdede stoklanmışşkaydirigubbakcemile3 ben eczane arıyom artık gecikme oldumu stoklama yapmıomm. hadi hayırlısı akşam yap yarın öğreniriz.şimdi işyerindey,m akşam gizli gzli yaparım canım evde 5-6 tane test vardı
bardaktan bardağa su dökme metodu ile :teytey:
Selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz mi var?
Mehtap doktora bir ilaç soracaktın kist için sordun mu öğrenince banada haber verirmisin?
Ah kızlar bu topikdeki herkes bir an önce hamile kalsa bu sene bitmeden bizim bebişelrimizde yerlerine gelseler.Ben çıkıyorum kızlar sohbetiniz çok güzel ama ben yine bebek konusuna odaklanıyorum kaçmam lazım.
Bu arada kisti olupda içini boşalttıran oldu mu?
eflallllll gelmiş naber canım çoktan görüşemedik neler yapıyorsun ev işin ne oldu canım
henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum bu arada hala adet olamadım farlutala rağmen ama haftaya gidince muhakkak soracağım o ilacı
idrar testlerini sabah yapmaya özen gösterin arkadaşlar.. tabii insan merak ediyo, sabırsızlanıyo ama..
canım ya bu kadar takma artık kafana bak dün gece yanii berat gecesi bütün doğacakların ve öleceklerin listesi yazıldı ben inanıyorum ki bizim bebişlerimizin de ismi var o listede