Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım valla ben hiç bilmiyorum ki yaa..bilmiyorumkismile
yavas yavas burdan ogreniyorum işte.
bide bu belirti işi benim şöyle kafamı kurcalıyor.benim o saniye aklımda bebek varsa ya midem bulabıyor ya kokulardan rahatsız oluyorum cok değişken ama zamanlama yanlıs yanı benim için anladımki belirtiler tamamen psikolojik.
ben boyle boyle kendimi tahlil etmeye calısıyorum.sonrası icin faydası oluyor tavsiye ederim.

esracım walla benim arkadaş reglin bitiminde hemen hamile kalmıştı olabiliyor ama nerde bizde o şans

Inşallah canım vardı ya bu kadar belirti olunca benimde kafam karıştı haliyle yoksa ben son haftaya kadar hiç belirti filan dinlemezdim bu ay belirti olana kadar hiç kafamada takmadım ayrıca

üzülmeee cnm deneyim edinmeye çalış dışarda nerde çocuk görsen sev onlarıı peygamberimiz çocukları seveni çok sever şefeatçi olurmuşş.

cnm benim ama şuan ordakinden azcık kiloluyum güzel gacıyımdır boy pos fln

Maşallah boyun dikkatimi çektide kaç cm boyun

Inşallah canım vardı ya bu kadar belirti olunca benimde kafam karıştı haliyle yoksa ben son haftaya kadar hiç belirti filan dinlemezdim bu ay belirti olana kadar hiç kafamada takmadım ayrıca

beklenen adetin ne zaman ..yaklastınsa gectinse geliyorum..
eviniz nerde cicim:1rolleyes: ben aksama sana test getireceğim seni tüm sıkıntılarından kurtaracağım.opuyorumnanaktan
inşallah bebişinide görücez hemen

beklenen adetin ne zaman ..yaklastınsa gectinse geliyorum..
eviniz nerde cicim:1rolleyes: ben aksama sana test getireceğim seni tüm sıkıntılarından kurtaracağım.opuyorumnanaktan
inşallah bebişinide görücez hemen

Canım daha çok var 13 gün biraz daha zaman geçsine :) :) :) sağol

X