Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

maşallah hızınıza yetişilmiyor kızlar okuya okuya anca bitirdim. hadii bakalım 2 adet hamiş gelcek daha nasipse ne güzel

Selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz mi var?

bugün site süper hepiniz coşmuşunuz valla sabahtan beri gülme krizlerine giriyorum sayenizdekaydirigubbakcemile3 duyan olsa delirdiğimi düşünür

kızlar valla yapmak istemiyprum negatif cıkıcak diye korkudan hem daha 2. gun gecimede bakarını akşama falan adet olurum hiç gerekyok moralimiz bozmaya zaten tatile cıkıcaz 15 gun sonra

canım süpersin yaaaaaaa aslında güzel bi fikir haa değerlendirmek lazım bende yardımcı olabilirim sanakaydirigubbakcemile3

kızlar valla yapmak istemiyprum negatif cıkıcak diye korkudan hem daha 2. gun gecimede bakarını akşama falan adet olurum hiç gerekyok moralimiz bozmaya zaten tatile cıkıcaz 15 gun sonra

cnm yap gitsin ne zararın olucak neg çıkarsa birazdaha beklersin pozitifse eğerr hep birlikde sevinirizzemuszemus

hatice tebik ederim arkadaşım... allan hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. darısıda başımıza tabi

cnm yap gitsin ne zararın olucak neg çıkarsa birazdaha beklersin pozitifse eğerr hep birlikde sevinirizzemuszemus

canım 1 haftadan önce idrarda belli olmaz dedilerde ondan bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum napsam sizce akşama yapsammıki? çıkar mı?

canım 1 haftadan önce idrarda belli olmaz dedilerde ondan bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum napsam sizce akşama yapsammıki? çıkar mı?

belli olmuyor cnm bazıları adetten önce öğreniyor. bazıları adet günü. şansına artık cnm yap benceyerimseniben

Ay benim öyle gecikecekde ben bekliycem hemen yaparım testi ah bir gün benimkid egecikse ve bende hamile olduğum öğrensem.

Maşallah herkes burda kızlar size birşey sorucam regl bitiminde hamile kalınırmı? Belirtiler kaç günde başlar? Baş dönmesi, halsizlik, karın kaşık ağrısı, devamlı uyku hali, ve karında şişlik gebelik belirtisi olabilir mi? Acil cevaplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…