ahh ahh bu kızlar ..:umursamaz:
anacım yapı yapıverin su testleri ..boshayallersmile
ben kendimi halka adamaya karar verdim elime bir sepet idrar testi alıcam kapı kapı kadınlara hamilelik testi yapıcam..cok eglenceli.
opuyorumnanaktan
kızlar ya bişey sorucam bu nette gebeyken sırtüstü yatılmaz diyo sırtüstü yatmanın neresinde zarar anlamış değilim :S
kızlar valla yapmak istemiyprum negatif cıkıcak diye korkudan hem daha 2. gun gecimede bakarını akşama falan adet olurum hiç gerekyok moralimiz bozmaya zaten tatile cıkıcaz 15 gun sonra
Selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz mi var?
canım süpersin yaaaaaaa aslında güzel bi fikir haa değerlendirmek lazım bende yardımcı olabilirim sanakaydirigubbakcemile3
ahahahaaa:roflol:
ahh ahh bu kızlar ..:umursamaz:
anacım yapı yapıverin su testleri ..boshayallersmile
ben kendimi halka adamaya karar verdim elime bir sepet idrar testi alıcam kapı kapı kadınlara hamilelik testi yapıcam..cok eglenceli.
opuyorumnanaktan
cnm yap gitsin ne zararın olucak neg çıkarsa birazdaha beklersin pozitifse eğerr hep birlikde sevinirizzemuszemus
en oncede funmak la akidecik in evlerine gidiciiim.
bak biz daha iki gun oldu korunmayı birakalı aksam test yapasım var valla..:dance:
benim son adetim 26 haziran haticecim
bak biz daha iki gun oldu korunmayı birakalı aksam test yapasım var valla..:dance:[/QUO
kız yeter çatladım gülmekten etrafımda insanlar varkendimi sıka sıka bi hal oldumkaydirigubbakcemile3
canım 1 haftadan önce idrarda belli olmaz dedilerde ondan bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum napsam sizce akşama yapsammıki? çıkar mı?
6. haftanın içindeyiz, ya sen ?net kac haftalıksın ?
bak biz daha iki gun oldu korunmayı birakalı aksam test yapasım var valla..:dance: