Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım bende herşeye muhalefet gibiyim ama yazmadan duramıycam. ben o adet geciktirici haptan içtim hatta gecen ay kutusunu evde buldum çöpe attım. kesinlikle geciktiriyor amaaaa bir sonraki ay ağrılar içinde adet oluyorsun taş düşürür gibi. belki sadece bende oldu ama başka yöntem dene canın yanmasın derim

ben daha önce hiö kullanmadım hatta kullananlara bile metebolizmalarını bozuyorlar diye kızıyordum ama tatilin ilk günü ne bileyim of ya en iyisi ben hiç bozmayım düzenimi çünkü saat gibiyimdir maşallah

cnm ben seni ekledim facede...beni onaylarsın.kendi yazdıgın yazıların altında edit yazıyo ordan silerek duzelttım bende ok.

ben kacar arkadaslar canlarım öptüm hepinizi hayırlı haberlerinizi bekliyorum.hepinizin kandili mübarek olsun.belki gece gelirim tekrar iyi aksamlar

uyyy kimsecikler kalmadı giden arkadaşlarım iyi akşamlar kalanlarla devam ederiz bende 20 dk snra çıkıcam gerçi

ii akşamlar cnmm yarın görüşürüz. bu arada bazı günler giremeyebilirim herzaman müsayit olmuyorum. girince alırım haberleri. merak etmeyin beni didimmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…