sağ kasığımda ağrı vardı ama sürekli değil kalkarken ah dedittiriyordu, heran adet olacakmısım gibi ince ince sızım olurdu,ateşim 37.1 e çıkmıştı. Reglme 2 gün kala test yaptım silik çıktı birde göğüslerim gram kadar bile acımıyordu normalde acırmış ama bende herkes gibi olmadı, kimsede adet sancısı yoktur bende oldu kafamçokkarıştı
değişik bir yapım var heralde kaydirigubbakcemile3
bn esimin var ondan gönderiyorum isim mustafa..
tamam canım bekliyorum
sağ kasığımda ağrı vardı ama sürekli değil kalkarken ah dedittiriyordu, heran adet olacakmısım gibi ince ince sızım olurdu,ateşim 37.1 e çıkmıştı. reglme 2 gün kala test yaptım silik çıktı birde göğüslerim gram kadar bile acımıyordu normalde acırmış ama bende herkes gibi olmadı, kimsede adet sancısı yoktur bende oldu kafamçokkarıştı
değişik bir yapım var heralde kaydirigubbakcemile3
benimde 10 gündür agrım vardı dun hele mahvetti beni sanki adet sancısı gibi bugun yok agrım.göğüslerim cok acırdı oda yok.normalde adete 1kac gün kala şişerdim 1 haftadır karnım 3/4 aylık hamile gibi kasıklarımda öle cok gaz var şişim.....
benimde 10 gündür agrım vardı dun hele mahvetti beni sanki adet sancısı gibi bugun yok agrım.göğüslerim cok acırdı oda yok.normalde adete 1kac gün kala şişerdim 1 haftadır karnım 3/4 aylık hamile gibi kasıklarımda öle cok gaz var şişim.....
figen metin kızz o resimdeki sen misin çok güzel bir hatunmuşsun
evet benim şekerim tşk ederim o senin gözlerinden kaynaklanıyor canım[/QUO
azracım seni ekledim canım
ok cnlarım bende oznur ayan die hemen şimdi ekliyorumalkisalkisalkis
cnm mustafa neyy nasıl bulcam sen beni ekle oznur ayan
ekledim güzel bayanopuyorumnanaktan
azracım zehra kim nicki nedir biliyor musun canım