Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canlarım bende çıkıyorumm herkesi kocamannnŞeniz kendinize ii bakınn iyi çaalışın hehe.. rüyanızda beni görünlülülülülülü

merhaba akideciknane ..garip bir nick in var :) neyse ikimiz varız sadece sanırım,gecemiz mübarek olsun inşaallah...bize de dua et olurmu bu gece.günün geçtimi

:ecrin_bebek:
kizlar ben en son haziran 26 da adet oldum gecdi galiba 28 gunde bir oluyorum

ewt canım gecmiş.haziran 30 cekti.30-26=4 gün.
bugunde ayın 26 sı.
26+4=30 yani 2 gün geçmiş canım bence...test yap sabah ilk idrarınla hadi çift çizgiyi görelim mutlu hayırlı haberlerı beklıyorum

usak cım senle pek konuşmadık biz.ama şimdi çıkmam lazım,dualarınızda bizleride unutmayın olurmu.görüşürüz inşaalalh yine

:ecrin_bebek:

ewt canım gecmiş.haziran 30 cekti.30-26=4 gün.
bugunde ayın 26 sı.
26+4=30 yani 2 gün geçmiş canım bence...test yap sabah ilk idrarınla hadi çift çizgiyi görelim mutlu hayırlı haberlerı beklıyorum

bide bak son 3 aylik cizelgem sol 1 mayis 30 mayis 26 haziran kac gun oluyo ve kac gun gecmis yarin kan vercem

haydi selametle canlar...hayırlı kandiller..bu arada sizede tavsiyem akşam yatsı arası 3 yasin okunuyor,farklı niyetlerle,biri hayırlı uzun ömür için,bir, helel bol rızık için,biri de son nefeste imanlı götmek için..bilginizi olsun dedim ne yapabilirim acaba diyenler için yani..

:1hug:
bide bak son 3 aylik cizelgem sol 1 mayis 30 mayis 26 haziran kac gun oluyo ve kac gun gecmis yarin kan vercem

1mayıs 30 mayıs arası :29 gün

30 mayıs 26 haziran arası:27 gün canım

2 gün oynama var.seninde 2 gün gecmişya bu ay.2 gün daha bekle derim.cunku ben bugun yaptım 3 gün var adetıme negatif cıktı uzuldum.sende uzulme

haydi selametle canlar...hayırlı kandiller..bu arada sizede tavsiyem akşam yatsı arası 3 yasin okunuyor,farklı niyetlerle,biri hayırlı uzun ömür için,bir, helel bol rızık için,biri de son nefeste imanlı götmek için..bilginizi olsun dedim ne yapabilirim acaba diyenler için yani..

cok sgl canım.bende 3 yasin okurum hep bu kandilde.allahım dualarımızı kabul etsın hayırlısı ne ise o olsun aminn....

X