Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bayanlarrr adet bittikten sonra yani adet bitiminden 4 gün sonra korunmadan ilişkiye girdik.hamile olabilme ihtimalim olabilir mi sizce?? böyle bir durum yaşayan varmı aranızda???

Bayanlarrr adet bittikten sonra yani adet bitiminden 4 gün sonra korunmadan ilişkiye girdik.hamile olabilme ihtimalim olabilir mi sizce?? böyle bir durum yaşayan varmı aranızda???

Canım bu sorunu bende merak ediyorum çünki bende sat 12-17 arası ilişki 18-20-22-24-26 fakat benim ayın 23ünden beri baş dönmem karın şişligim halsizlik ve devamlı uyku hali iki gündürde karın da kaşıkda ve vajen belgede ağrı var ve bugün yumurtlama günüm

günaydın kızlar yine kaynatmışsınız dün. benim ecde pc olmadığından giremiyorum.nasılsınız bakalım ben sinir küpüyüm geciken adet yüzünden çok sinirliyim eşime çatıp durdum akşam. zaten 2 günde 1 bir görüşüyoz ondada didişiyoz. neyse dün akşam hepinize dua ettim. allaha şükür ibadetle geçirdim ve allaha bebeiş versin diye yalvardım ve rüyamda kendimi 2 aylık flnmışım hamile gördüm. hayr olsun bakalım.
bugün fazla giremiyebilirim sizde boş bırakmayın burayı. akideciknane cim inşallah hamilesindir..

Günaydın hanımlaar.zemuszemus
inşallah bu gun guzel gecer.
hava serin olur ,patronlar iş diye sıkıştırmaz.
uzun zamandır beklediğimiz güzel bir haber alırız inşallah.
inşallaah güzel bır gun olur.

günaydın kızlarrr nasılsınız kepekli ekmekcim canım bu sabah çok neşelisin maşallah neşen daimi olsun

günaydın kızlarrr nasılsınız kepekli ekmekcim canım bu sabah çok neşelisin maşallah neşen daimi olsun

yok kuzucum yaa umut dunyası iste...
basımda oyle bela bir is var ki sirkette gece uykularım kacıyor.
bende kendi kendimi motive etmeye ugrasıyorum napiim.
su onumuzdeki iki hafta gecerse rahatlayacagım inşallah.
senden naber ebrarcım..işler yogun mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…