Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar kaydetme işlemleri bittikten sonra gerçek isimlerinizi yazdığınız mesajları düzeltin... ya adınızı yada soyadınızı silin ki. misafir kullanıcılarımız bizleri kaydetmesin

Kızlar naber ben yine dünkigibiyim karnımın alt bölgesinde yük var gibi agrıyor kendimi kandırmıyım kafama takmıyım diyorum ama sişlik ve ağrılar beni bebek olduguna inandırıyor oooffff ne yapıcagımı saşırdım valla yaaaaa

ya adetime 4 gün var evde test yaptım negatif yaaa.....yanılma ıhtımalı varmı.gecen haftada kanda baktırdım oda negatifti.ama adetin gecsin öle kan testi yaptır dedıler.....

canım benimde 1hafta 10 gündür kasığım ve karnım normalden şiş..karnım gazlı gurul gurul...

canım benimde 1hafta 10 gündür kasığım ve karnım normalden şiş..karnım gazlı gurul gurul...

Canım bende ki gaz değil yanlız şişlik baş dönmesi filan... Daha bugün yumurtlama günün ateş ölçüyorum son 4 gün şöyle 36.4, 36.4, 36.5 ve bugün 36.3 bugün yumurtlama günün ama bende bu belirtiler 4 gündür var henüz erken ama ilk ilişkide tem.18 iydi...

hayırlı kandiller kızlar nasılsınız? ben idare ediyorum çok şükür ya biz ayın 6sında tatile gidicez ve 6sı benim adetimin ilk günü inşallah olmam tabi ama bence olucam yani kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum malesef sizce adet geciktirici içsem mi ya iki arada kaldım napıyım sizce

:ecrin_bebek:
canım benimde karnım hiç yoktu sıfırdı.şimdi 1 bardak suda içsem 3 aylık hamile gibiyim karnım kasıgım dolgun....benim sat 1temmuzdu ...benim bldiğim yumurtlamadan önceki ve sonrasındakı bıkac gunler...inşş vardır bebek sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…