Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm gögsün sisecek die bişi yok ki bak 4 gun önce geliosa o zaman sen gectin hadi bakalım hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz

cnm gögsün sisecek die bişi yok ki bak 4 gun önce geliosa o zaman sen gectin hadi bakalım hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz

Allahim yarabbim insallah inan korkuyla bekliyorum o kadar ugrasdimki cunku stressden bikdim neden olmuyoo demekden yav bide agzim cok kuruyor. bu arada yeni arkadaslar hosgeldinizzzz

yeni gelen rakadaşlar hoşgeldiniz burası çok uğurlu ben buraya girdim ve hemen hamile kaldım umarım sizinde güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda

İnşallah bize de uğurlu gelir canım ya.O zaman vakit kaybetmeyeyim hemen içeri kocamın yanına gideyim dermişim :)
Kızlar bişey sorucam ya, yani bu güne kadar hep yumurtlama dönemlerimi takip ettim.Gerçekten buna devam mı etmeliyim yoksa gelişigüzel birlikte mi olmalıyım.Yumurtlama döneminin haricinde hamile kalan var mı? Yani var tabiki duyuyorum da ne bileyim işte off:)

arkadaşım geçen ay 5 temmuzda oldum regl ondan önce 1 haziranda böyle bir kaç gün ata ata menapoza doğru ilerliyorumbilmiyorumkismile

sanada canim sana bisey sorucam benim son adetim 26 hazirandi hala olmadim sence gecmismi oluyor benim durumum enteresan yillardir aciyan sisen goguslerimde bu ay hicbisey yok

canım kusura bakma dun gormedim msjını , 26 haziranda adet olduysan 28 gunde bir adet olan bir bayansan senin yumrtlama gunum 9-10 temmuz du , ve senin 24 temmuzda edet olman gerekirdi , sanırım gecikmiş insallah guzel haberlerini alırız burdan ..

canım ben tam yumurtlama günmde hamile kaldımbence davam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…