- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
e mecburen ole yapicam pazartesiye kadar benim son adet siralamam sole 1 mayis 30 mayis ve en son 26 haziran genelde 4 gun once geliyo gibi tarihlerden.yanliz bende kasik ve bel agrisi disinda bisey yokhic goguslerimde bisey yok sadece kasiniyo biraz genelde hep 10 gun once siserr
senin kac gun gecmisdi son adetin neydi
cnm gögsün sisecek die bişi yok ki bak 4 gun önce geliosa o zaman sen gectin hadi bakalım hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz
merhaba ben de yeniyim hepinize selamlar
hoş geldin cnm beklenen regl tarihin ne zaman
yeni gelen rakadaşlar hoşgeldiniz burası çok uğurlu ben buraya girdim ve hemen hamile kaldım umarım sizinde güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda
arkadaşım geçen ay 5 temmuzda oldum regl ondan önce 1 haziranda böyle bir kaç gün ata ata menapoza doğru ilerliyorumbilmiyorumkismile
yasin kac ki canim senin?
sanada canim sana bisey sorucam benim son adetim 26 hazirandi hala olmadim sence gecmismi oluyor benim durumum enteresan yillardir aciyan sisen goguslerimde bu ay hicbisey yok
İnşallah bize de uğurlu gelir canım ya.O zaman vakit kaybetmeyeyim hemen içeri kocamın yanına gideyim dermişim :)
Kızlar bişey sorucam ya, yani bu güne kadar hep yumurtlama dönemlerimi takip ettim.Gerçekten buna devam mı etmeliyim yoksa gelişigüzel birlikte mi olmalıyım.Yumurtlama döneminin haricinde hamile kalan var mı? Yani var tabiki duyuyorum da ne bileyim işte off:)