Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sğl canım.yurt dısında yalnızmısın.akraba filan yokmu birde belirtilerin nelerdi canım bendede var belırtı emin olamıyorum

yanlizim teyzem var oda avusturyada belirtilerim yok isde mesele buadetten once goguslerim siserdi adet olmadan 3 gun evvel kesiirdi bu ay hic acimadi

:1hug:
sagol canim zaten cok zor bir hayatim vardi anasiz babasiz buyudum 40 ima yakin evlendim artik kendim icin bisey yapim dedim oda olmuyor benim hayatimda hep zorlar alisdim artik

inşallah bebişin kucağına gelir hayırlısıylada bütün kötü günleri unutturur sana.....

ya bu agrilar adet agrisi gibi degilmi benim yaklasik 10 gundur var ha oldum diye wc ye gidiyorum yok bisey aslinda yeni hamile kalanlar yazsa bizeeeeee

evet adet agrısı gibi sanırım benim adette agrım olmazdı , üsüttüğümde agrım olurdu , hep üşüttüm dedim aslında , ve ben her belirtiyi anladım , hatta piskolojikmi diye kendimi dinledim insan hissediyor ... sende ne gibi belirtiler var , vak 10 gundur agrın varmıs , bebek tutunmaya calısırken oluyormus bu agrılar , bende de yaklasık 11 temmuzdan bu yana var ama bugun belim ve sag bacagım cok kotu , ,nsallah bebegin seninledir , Rabbaim hepimize hayırlısını nasip etsin ..

:ecrin_bebek:
yanlizim teyzem var oda avusturyada belirtilerim yok isde mesele buadetten once goguslerim siserdi adet olmadan 3 gun evvel kesiirdi bu ay hic acimadi

bu ay bendede acıma şişme yok.sadece bugun ucları hafif acımaya başladı sadece...yarın bi kan testi yaptır merakla sonucu beklıcem canım....

alkisalkisalkis

:Saruboceq:
hatice canım benim sol kasığımın orada göbeğime doğru ve bacaklarımın kasıkla birleştiği yerlerde damarlarım daha belli sanki sendede varmı

kimse kalmadı galiba bende kacayım hepinize hayırlı geceler ve hayırlı haberler almanız dileğiyle.

:Saruboceq:

hatice canım benim sol kasığımın orada göbeğime doğru ve bacaklarımın kasıkla birleştiği yerlerde damarlarım daha belli sanki sendede varmı

seni ümütlendirmek istemem ama galiba sende haimlesin :)) insallah rabbim kucagına versin , ama yinede sen umitli olma , bende damar cıkmadı , ama kahverengilik arttı gogsumde kasıklarımda , birde bazen sol kasık bazen sag kasık agrıo bazen ikiside , Rabbim herkesle birlikte bizimkileride kucagımıza almayı nasip etsin...

siz cvb yazınca cıkamadım:)))) herzamanmı agrıyo kasıklarınız aradamı benim şimdi belim ağrıyo benimde bazen ıkı kasıgıma bazende tek tek giriyo agrı.akıntımda oluyo acık renklı......

cnm tbk ederim hamileymişsin bende hamileyim 5.haftaya giriyorum yrn cok sükür rabbim herkese nasip etsin

siz cvb yazınca cıkamadım:)))) herzamanmı agrıyo kasıklarınız aradamı benim şimdi belim ağrıyo benimde bazen ıkı kasıgıma bazende tek tek giriyo agrı.akıntımda oluyo acık renklı......

cnm herkestse belirtiler farklı ama kasıl ağrısı herkeste oluo ağrı derken adet sancısı gibi deil ara ara sağ ve sol tarafa kesin sancı girio iğne batar gibi ama 5-10 sn sürüooo

benim temmuz 11 de baslayan iki gun süren bir kasık agrım oldu ilk buydu zaten beni süphelendiren , yumurtlama gunlerinde cunki , sonra cok olmadı bazı gunler bazen ikisinede agrı giriodu bazen , birine , sırtım cok agrıodu , basımda sanki elektrik kesintileri oluodu böle ara ara ne oluo falan diodum hatta ben , folik asit kullandıgım için dedimm o yapıo ... ama şimdi insan emin olamıo , cok kırmızı cıkmadı ya test aklım takıldı bakalım hayırlsı hepimz için ..

cnm tbk ederim hamileymişsin bende hamileyim 5.haftaya giriyorum yrn cok sükür rabbim herkese nasip etsin

cok sevindim tebrik ederim , allah kucagına almayı nasip etsin ve rahat bir hamileligin olur insallah , evet masum bende aslında supheleniodum daha 4 gunum var adete ama dayanamadım yaptım test , ikinci cizgi pembe cıktı kırmızı cıkmadı aklım karıstı emin olamadım aslında ama netten biraz baktım , ve burda bir kac cvb aldım , idrar testinde cıkan kanda kesin cıkıyormus .. bakalım kan testide yaptırıcam hayırlısı ile insallah rabbim herkesle birlikte bizede nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…