evet yaa yatmam lasımmm dün gece gitti mğisafirlerimm artık yatarımm hep ama nolurr dua edinn dün çok moralsizdimm
sbr gemişi okumadımmm ama biyerde gözüme çarptıı hamile misinnn???
kızlarrr dün balkonuma çiçeğimin yanına kuş yumrtlamiş evde iki ebek olduu
yok canım yaaa keşke olsam geçenlerde yazmıştım ablam hemşire diye yumurtlama olmadığından yada çatlamadığından şüpheleniyorduk öyleyse klomen kullanıcaktım dün baktık ultrasonda yumurtalar çatlamış benim yani doğru hesaplamışım bende yumurtlama tarihimi sadece ilk 2 günü birlikte olabildim kocişle inşallah tutmuştur onu yazmıştım canım
yaa sayfa 160 cğvarında esra mayaya yazmışş sbr ve efnan hamilee diyee o yüzden sordummm
ayyy çok sevindim senin adına inş tutunmuştur canımm benim ayyy ne mutluuuuualkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende görmedim canım öyle olsam bütün siteye duyururdum herhalde canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yanlış yazmışlar keşşşşşşşşşşşkeeeeeeeee nerde o günleeerrrrrr
kızlarr dün akşama doğru kayınvalidem eşime kuşun yumurtasını boş saksıya koyun ddi ben oynamayınn dedimm kuşun yuvasını bozmak felaket dedimm yok dedi kayınvalidemm i bozmuyoz dedi ve koydu eşimm kuş bidaha gelmedii akşam lekem geldii çok korktukk kuş beddua mı etti diyee ama eşim tekrar eski saksıya koydu az önce baktımm kuş gelmişş üstüne oturmuşş inanınn çok sevindiim eşime tel açtım çok mutlu oldu gözleri dolmuşş
inş. ALLAH SÖYLETMİŞTİRR CANMM İNŞALLAH TUTARR BU AY CANIMM