Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neyse canlarım sıze hayırlı geceler.insllh hamile olmayı isteyen bizler hamileyizdir.hamile olanlarda sağ salim meleklerini kucaklarına alırlar...........

:1hug:

cnm ben adetime 5 gun kala öğrendim test yaptım cıktı akşamda hemn kan testi yaptrdım doktor erken öğrenince kızdı kimyasal gebelik olabilir psikolojini bozma die ama cok sükür keseyide gördük hiçbir sorun olmadı darsı sana inşl:Saruboceq:

amin ... ben adetimin gecikmesini beklicem , ondan sonra bir daha yapıcam ve doktora sonra gidicem diye dusnuyorum bilmiyorum dogrumuyum...

arkadaslar , hersey için teşekkürler , sizleri cok yeni tanıdım ama pazartesi kandil hepiniz için dua edicem , tekrar teşekkür ederim cvblarınız için iyi aksamlar herkese ...

arkadaslar , hersey için teşekkürler , sizleri cok yeni tanıdım ama pazartesi kandil hepiniz için dua edicem , tekrar teşekkür ederim cvblarınız için iyi aksamlar herkese ...

sanada canim sana bisey sorucam benim son adetim 26 hazirandi hala olmadim sence gecmismi oluyor benim durumum enteresan yillardir aciyan sisen goguslerimde bu ay hicbisey yok

azrayağmur canım sana özel mesaj atamıyorum ama evet doğru tahmin ) Ya canım sen hamile misin çok sevindim yaa.Valla ümidini hiç kaybetmedin ve sonunda başardın.İnşallah hayırlısıyla da kucağına alırsın.Darısı başıma

test yaptın mı cnm daha bugun ayın 24 beekle 2 gun daha bence

e mecburen ole yapicam pazartesiye kadar benim son adet siralamam sole 1 mayis 30 mayis ve en son 26 haziran genelde 4 gun once geliyo gibi tarihlerden.yanliz bende kasik ve bel agrisi disinda bisey yokhic goguslerimde bisey yok sadece kasiniyo biraz genelde hep 10 gun once siserr

senin kac gun gecmisdi son adetin neydi

bende de gögüste doldunluk yeni başladı 3-4 gundur yogun yumurtalık ağrısı var bakalım bu hafta regl olmazsam hemen test yapacağım normal adet tarihim 26 temmuz yabi pazartesi günü ama internetteki gebelik takvimi 3 aylık adetime göre 29 temmuz demiş adetime bakalım nasıl olcak aramıza yeni hamişler katılmıs cok sevindim canlar sizin adınıza hadi sağlıkla doğurun meleklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…