- 19 Temmuz 2010
- 43
- 0
hatice nasılsın canım bugün görüşemedik
hatice nasılsın canım bugün görüşemedik
cok tsk ederim canım görmemişim alayım barı ya.ben gecen hafta kan testi yaptırdım cıkmadı daha erken adetını bekle dedıler.bide bunu deniyelim.göğsümde koyulasma yok ama mavi yeşi damarlar var canım
evet damalrın cıkmıs seninde bende de oldu o herkeste aynı olmuyormus ama bende var ve sişlik dokununca agrı ...insallah sende hamilesindir kac gunun var beklediğin adet gunune ..
ewt cnm ya bzm sayfaya bir sürü yeni ark gelmiş
evet damalrın cıkmıs seninde bende de oldu o herkeste aynı olmuyormus ama bende var ve sişlik dokununca agrı ...insallah sende hamilesindir kac gunun var beklediğin adet gunune ..
4/5 gün.adetten önce şişerdi dokunamazdım ben.......ben kactım canım yarın görüşmek üzere aeo......hayırlı geceler..
cok sevindim tebrik ederim , allah kucagına almayı nasip etsin ve rahat bir hamileligin olur insallah , evet masum bende aslında supheleniodum daha 4 gunum var adete ama dayanamadım yaptım test , ikinci cizgi pembe cıktı kırmızı cıkmadı aklım karıstı emin olamadım aslında ama netten biraz baktım , ve burda bir kac cvb aldım , idrar testinde cıkan kanda kesin cıkıyormus .. bakalım kan testide yaptırıcam hayırlısı ile insallah rabbim herkesle birlikte bizede nasip eder...
cnm ben adetime 5 gun kala öğrendim test yaptım cıktı akşamda hemn kan testi yaptrdım doktor erken öğrenince kızdı kimyasal gebelik olabilir psikolojini bozma die ama cok sükür keseyide gördük hiçbir sorun olmadı darsı sana inşl:Saruboceq:
ewt cnm ya bzm sayfaya bir sürü yeni ark gelmiş
amin ... ben adetimin gecikmesini beklicem , ondan sonra bir daha yapıcam ve doktora sonra gidicem diye dusnuyorum bilmiyorum dogrumuyum...
doğrusun cnm bencede bekle zaten 4gun kalmıstı bugun gecti kaldı 3:)
arkadaslar , hersey için teşekkürler , sizleri cok yeni tanıdım ama pazartesi kandil hepiniz için dua edicem , tekrar teşekkür ederim cvblarınız için iyi aksamlar herkese ...
cnm tbk ederim hamileymişsin bende hamileyim 5.haftaya giriyorum yrn cok sükür rabbim herkese nasip etsin
ya canim benim son adetim 26 HAZIRAAN hala olmadimm
test yaptın mı cnm daha bugun ayın 24 beekle 2 gun daha bence
e mecburen ole yapicam pazartesiye kadar benim son adet siralamam sole 1 mayis 30 mayis ve en son 26 haziran genelde 4 gun once geliyo gibi tarihlerden.yanliz bende kasik ve bel agrisi disinda bisey yokhic goguslerimde bisey yok sadece kasiniyo biraz genelde hep 10 gun once siserr