hayret bişey canım genelde hayvanlar yumurtalarına yada yavrularına insan eli değdiğinde terk ederler onları sizinki yine gelmiş canım kaydirigubbakcemile3 seninde sıkıntıdan lekelenmen gelmiş olabilir canım kuşa taktıysan kafayı doktorunla görüştün mü
saol canım yaaa inşallah inşallah rabbim hayırlısı ne zamansa ozaman versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
merhaba canlaar,hatice test yaptınmııııı
evet damalrın cıkmıs seninde bende de oldu o herkeste aynı olmuyormus ama bende var ve sişlik dokununca agrı ...insallah sende hamilesindir kac gunun var beklediğin adet gunune ..
bu ay sonu adet olucam inş olmam.bekliyorum işte ya:))
cnm herkestse belirtiler farklı ama kasıl ağrısı herkeste oluo ağrı derken adet sancısı gibi deil ara ara sağ ve sol tarafa kesin sancı girio iğne batar gibi ama 5-10 sn sürüooo
gecmiş olsun..
:gitme:
tesekkur ederım canım.bugun hergunkı gibi değil ağrım cok.belim ve kasıgım cok agrıyo sızlıyo kasıklarım adet olacakmıs gibi sanki.....neykı bu agrı korktum
bilemiycem cnm ya bilmiyorumkismile
adet ve gebelik belirtisi benzediği için ikiside olabilir..
bugün kimse yok yaa cnm slklLıyor..boshayallersmile
adete daha var canım ama bılmıyorum.kımse yok burda bencede
selam kizlar hala hastalanmadim agzim kuruyor sabahda bulantiyla uyandimm bugunde gecsin yarin olsun bakalim son adet 26 haziran 28 gunde bir oluyorum cokdan gecmis oluyo ama hicbisey yok bel kasik agrisi disinda hadi bakalim
hadi bakalım canım inşallah hamilesindir.inşallah bendede vardır bişey bugun catlıom ağrıdan ben belim kasıklarım fena.....haber ver testi yapınca canım merak edıom[
valla bugun yarinda gecsinde bakalim senin gunun ne zaman benim agri devamli olmuyo sanki gelmis gibi oluyo gidiyorum wc ye seffaf hafif bir akinti
hadi bakalım canım inşallah hamilesindir.inşallah bendede vardır bişey bugun catlıom ağrıdan ben belim kasıklarım fena.....haber ver testi yapınca canım merak edıom[
valla bugun yarinda gecsinde bakalim senin gunun ne zaman benim agri devamli olmuyo sanki gelmis gibi oluyo gidiyorum wc ye seffaf hafif bir akinti
bu ay sonu canım hayırlısı
leyuze kaç haftalık hamilesin?
canım daha çok yeni 5 haftalık
leyuze slm cnm ya benim 26 hzirandi son adetim kasik ve bel agrim ara ara var sabah uykudan kalkinca midem bulaniyo ama goguslerimde adet oncesi olan acima sislik yok senin belirtilerin neydi benim agzim kuruyor cok fena bu arada hayirli olsun
22 haziran canımleyuze son adet tarihin 20 haziran galiba ?