Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Travestiye benzetilmedi o kişi sanıldı ikisi çok farklı şeyler sanki gormüyor muyuz ki telegramda çok gordüm netten alıp fotolari kadınmış gibi yazanları çok ifşa etmişimdir ayrıca atılan fotoyada baya benziyor

Son düzenleme:
Sizi çok seviyorum yaa cansınız can işte mertlik budur inanın elimden geleni yaptım yapıcı olmak adına kronolojik olarak bakılırsa anlaşılır.Son raddelere doğru üslupla ilgili sorunlar yaşamaya başladım.Ama inanın bu yaşını başını almış seviyesiz kadınlara elimden gelen özveriyi gösterdim.Şu an yorumlara dikkat ederseniz çalışan, öğrenim gören birisine dünyanın en eski mesleğini yapıyorsun fa**lik demeden tutun ki kendi paramı kazanan emektar bir öğrenciyim, tipime, seçimlerime kadar ağır yaftalar.Bundan sonrasını Allaha havale edip bunlara asla ve asla yanıt vermeyeceğim.Zaten yeterince zavallı ve işsiz oldukları bu gece ortaya çıktı.Bir ergen bile bunlar gibi zorba değil

aynen di mi doğru hatırlıyorum fotoğrafı birine ait sanıldı meğer o kişi de trans bireymiş işte.
ünlü birinin fotoğrafını kullandığını düşündü insanlar.

Ama kendi yapmış her şeyini
kim inanır?
kim bilir hangi evli barklı adamın saçma sapan hediyeleri bunlar.
yahu insanda biraz gurur olur, simit sat onurlu yaşa diye boşuna dememişler.
insan kadınlığını kullanarak ev araba gibi maddi şeyler sahibi oluyorsa hiç emek harcamadan, bunun dünyanın en eski mesleğinden ne farklı var?
öyleyse diye diyorum yani. öyle olan çok kadın var çünkü. hepsi için konuşuyorum.

Emektar öğrenci. Yahu erkekleri kullanmak istiyorum diyen kimdi? Bedenimi açmadan aldırdım her şeyi diyen de sendin. Kafan güzelmiş, bu arada yine yaşlı demiş bize.

aynen di mi doğru hatırlıyorum fotoğrafı birine ait sanıldı meğer o kişi de trans bireymiş işte.
ünlü birinin fotoğrafını kullandığını düşündü insanlar.
Bana da özellikle telegramda zamanında uğrasmak için trans diyenler olurdu (özelden ayrı yürürlerdi o başka ) hatta yabancı birinin fotolarını kullanıyorsun bile dediler çokça güldüm geçtim teyze diyenmi nene diyenmi ne ararsan var ama bunlarımı dert edicem sayfalarca yazıp kanıtlama derdine düşücem

Konuya tam hakim olmadan hak verince bir tarafa haksızken de coşturabiliyoruz. Şu an destek aldı sanıyor konu sahibi.
Merve hanim bi arkadasa muhtemelen beni kast ederek kendi konularina yorum yapanlara dolanlar baskalarinin konularinda böyle konusuyorlar tarzinda bi sey yazmissiniz. Bana direk yazsaydiniz cvp verirdim. Siz niye bana degilde arkadasa bunu yazdiniz o zaman degilmi. Ben benim konuma saldiri tarzinda yorum yapanlara deger vermem. Cunku ben kimseye saldiran bi insan degilim. Mantiksiz buldugum konulara cvp vermem en fazla.
Bana kotu yorum yapmis olsalar cvp yazarim biriktirmem icimde yada o kadar mantiksiz bulursam cvp bile vermem. Yok bekleyip baskasinin konusunda yazayim falan. Ben boyle bi insan degilim .
Ben dis gorunusunden vuruldugunu yazan ve uzulmus olan bi konu sahibine uzulmemesi gerektigini yazdim. Bu konuda fikrim degismez. Yok onunda baska hatalari varmis. O ayri konu. Ben okudugum ve yanlis gordugumu yazdim. Buda son mesajim.
Benim istegim anca herkes birbirine saygili olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…