Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emektar öğrenci. Yahu erkekleri kullanmak istiyorum diyen kimdi? Bedenimi açmadan aldırdım her şeyi diyen de sendin. Kafan güzelmiş, bu arada yine yaşlı demiş bize.
Tezatlıklar gittikçe artıyor kendinden büyükleri seçiyor ama paralarını almıyor , paralı erkek bulup parasını yemek istiyor ama sabaha kadar çalışıp okuluna gidiyor

Kendin demedın mi hepsi doğru zengin kısmı haric diye
Ay iftiraya maruz kaldık :)

Tezatlıklar gittikçe artıyor kendinden büyükleri seçiyor ama paralarını almıyor , paralı erkek bulup parasını yemek istiyor ama sabaha kadar çalışıp okuluna gidiyor
Ünili emektar ev ve araba alabiliyor.
Asgari ücretli emektarlarin gözü yaşlı.
Acaba youtuber mi? Versin adını abonesi olalım.
Begeni kasalım

Ünili emektar ev ve araba alabiliyor.
Asgari ücretli emektarlarin gözü yaşlı.
Acaba youtuber mi? Versin adını abonesi olalım.
Begeni kasalım
Bak açıkça yazsın ki benim yaşam tarzım bu ben kendimden büyük erkekleri seçiyorum çünkü para yemeyi seven biriyim bu sebeple de kişisel ihtiyaçlarımı kolay karşılıyorum , cinsel münasebetim olan var olmayan var ama bu şekilde biriyim bu beni kötü yapmaz erkekler de bana para yedirmesin madem de okula gidiyorum şu şu bölümüm de yalansız konuş .

Ben böyle yazsa tamam açıklandın kendini deyip gideceğim

İnşallah 1. Sınıf öğrencisi sağlık çalışanı olmaya aday stajyer Nisa hanım aynayı pelvik kasimdan içeri itmemiştir
Münasip yerime zeval gelsin istemem.

Tam bir wattpd adı değil mi okuluna yeni başlayan hastane de işe giren hanımefendi nöbet devriyesi sorasında karakola gelen 40 lı yaşlardaki bir polise aşık olur
Waaaowwww

Tam bir wattpd adı değil mi okuluna yeni başlayan hastane de işe giren hanımefendi nöbet devriyesi sorasında karakola gelen 40 lı yaşlardaki bir polise aşık olur
Waaaowwww
Kiz polis maaşı keser mi onu holding patronu olmasi lazim jest olarak araba fln cekecek altina. Polis garibim anca cicek alir.

Waaaowwww
Hemidesi kır saçlı mavi gözlü, ceo ve ses tonu inanılmaz etkileyici olanından…

aynen di mi doğru hatırlıyorum fotoğrafı birine ait sanıldı meğer o kişi de trans bireymiş işte.
ünlü birinin fotoğrafını kullandığını düşündü insanlar.
Valla oyleyse konu degisir tabii. Uf ne karisik konu ya. O zaman konu sahibesi niye oyle yazdi. Bende üzüldüm, merhametli bi insanim. Neyse ben artik yorum yapmayacagim. Konu cok karismis. Ama bana cvp yazan arkadaslarda tabiiki kimse dis gorunusu ile vurulmaz zaten oylede olmadi yazmadiki. Neyse ya valla burasi adı uzerinde bdv sayfasi. Destek oluyoruz ama elbette yanlislarida elestirilir sadece saygi cervevesinde olmali. Benim savundugum bu.

Trolledim hepinizi neyini anlamadınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…