- 16 Haziran 2011
- 14.686
- 60.401
Hayır bu konunun açılma nedeni olan konuyu okumadınız. Bu konuya yazdığınız yorumlarınızda da "o konuyu okumadım, o konuyu ( üyenin bir diğer konusu )okumadım " şeklinde beyan ettiniz.Bi konuya yorum yapmadan once her yorumu okuyun oyle yorum yapabilirsiniz diye kural mi var!? Ben konuyu okudum dis gorunusu hakkinda kimse rencide edilemez dedim. Isteyen, kul hakkina girmek isteyen buyursun yapsin beni baglamaz.
Ozgurce o davranis yanlış yazarim ama... Konu sahibesininde o yorumlardan sonra hatali sozler yada hakaret yapmis olmasida onun ayibidir ama bu yüzden dis gorunusten vuranlarin hatasini bu yok etmez.
Kocasının yanında kendisine pazularını gösteren genç de ikinci favorim.Onun methiye alan iç ve dış dudaklarını unutmadık daha.
Tam olarak hayatım böyle sadece zenginlik kısmı doğru değilFake’e fake diyemiyoruz. E tabi yalanciyi da opmuyorlar ondan bu ozguven.
Tamam tamam biz de inanmis gibi yapalim.
Aynen canim bulgar gocmeni dunyalar guzeli 25 yasinda bir kizsin, erkekleri para icin kullanmak cok guzel bisey (sonucta tarihin en eski meslegi), 1.sinifsin 3 aylik hemsirelik bilginle nobet tutuyorsun, yarin da vizen var, 45-50 yasindaki hocan sana cok asik ona pahali bir parfum hediye edeceksin (cunku ayni zamanda zenginsin de), bu arada derslerin en yogun oldugu donemde meme estetigi oldun (gecmis olsun askooo) yine de sinifin en basarilisi sensin.
43 yaşında ben 46 yaşındaki adamları beğenmiyorum ama sana göre ben teyzeyim sen amcaları beğeniyorsun içler dışlar çarpımı bölme falan derken ben nasıl teyze oluyorum len biri açıkladın bana
Sen teyze değilsin43 yaşında ben 46 yaşındaki adamları beğenmiyorum ama sana göre ben teyzeyim sen amcaları beğeniyorsun içler dışlar çarpımı bölme falan derken ben nasıl teyze oluyorum len biri açıkladın bana
Wattpad hikayesi gibi, pazar gunu nasilsa herkes bos, uydurup uydurup ipe dizsin bakalim. Koreli vampir mafya universite hocam beni duvara dayadiFake’e fake diyemiyoruz. E tabi yalanciyi da opmuyorlar ondan bu ozguven.
Tamam tamam biz de inanmis gibi yapalim.
Aynen canim bulgar gocmeni dunyalar guzeli 25 yasinda bir kizsin, erkekleri para icin kullanmak cok guzel bisey (sonucta tarihin en eski meslegi), 1.sinifsin 3 aylik hemsirelik bilginle nobet tutuyorsun, yarin da vizen var, 45-50 yasindaki hocan sana cok asik ona pahali bir parfum hediye edeceksin (cunku ayni zamanda zenginsin de), bu arada derslerin en yogun oldugu donemde meme estetigi oldun (gecmis olsun askooo) yine de sinifin en basarilisi sensin.
Anladık simdi tamam oldu.Tam olarak hayatım böyle sadece zenginlik kısmı doğru değil
Kim sana teyze diyor bibi ? Halt etmiş gözleri kördür o kişinin...43 yaşında ben 46 yaşındaki adamları beğenmiyorum ama sana göre ben teyzeyim sen amcaları beğeniyorsun içler dışlar çarpımı bölme falan derken ben nasıl teyze oluyorum len biri açıkladın bana
Universitedeki sinif arkadaslari da buna teyze diyormus43 yaşında ben 46 yaşındaki adamları beğenmiyorum ama sana göre ben teyzeyim sen amcaları beğeniyorsun içler dışlar çarpımı bölme falan derken ben nasıl teyze oluyorum len biri açıkladın bana
Size kucak dolusu sevgilerimi iletiyiyorum çok teşekkür ederimBi konuya yorum yapmadan once her yorumu okuyun oyle yorum yapabilirsiniz diye kural mi var!? Ben konuyu okudum dis gorunusu hakkinda kimse rencide edilemez dedim. Isteyen, kul hakkina girmek isteyen buyursun yapsin beni baglamaz.
Ozgurce o davranis yanlış yazarim ama... Konu sahibesininde o yorumlardan sonra hatali sozler yada hakaret yapmis olmasida onun ayibidir ama bu yüzden dis gorunusten vuranlarin hatasini bu yok etmez.
Tililitiliii Nisa hanımdan yalanlar is loadingNeyse ki ben hemşireyim de 1.sınıfta nöbet olmadığını biliyorum
Hemşire ve 1.sınıfta olduğunu yeni öğrendim
Başka neler yapıyorsun Nisa hanım ?
Başka da vardır eminim.Tam olarak hayatım böyle sadece zenginlik kısmı doğru değil
Bir halt bilmiyormuşsun boşverNeyse ki ben hemşireyim de 1.sınıfta nöbet olmadığını biliyorum
Aa nasıl tutmadın hurmacım, kabul olmaz öyle. Hem de psikiyatri stajı yapmış ilk yılında.Neyse ki ben hemşireyim de 1.sınıfta nöbet olmadığını biliyorum
Kızın varmış 17 yaşında çıkar yani ilahi adalet karma ne diyorsan.Deneyimlersin bir şekildeAnladık simdi tamam oldu.
Tarihin en eski mesleğini okuyarak taçlandıran Nisa seni de unutmayız üzülme.