- 18 Ağustos 2009
- 4.927
- 3.396
Evet yuvarlak mı damla mı acaba bi pp beklerdim açıkçası üzdü…Ya Ben hala neden 70 beden diye dışladığı ve 1 hafta önce estetik olduğu memeleriyle profil fotosu koymadığını anlamadım halbukisi en çok onunla koyması lazım
Bak açıkça yazsın ki benim yaşam tarzım bu ben kendimden büyük erkekleri seçiyorum çünkü para yemeyi seven biriyim bu sebeple de kişisel ihtiyaçlarımı kolay karşılıyorum , cinsel münasebetim olan var olmayan var ama bu şekilde biriyim bu beni kötü yapmaz erkekler de bana para yedirmesin madem de okula gidiyorum şu şu bölümüm de yalansız konuş .
Ben böyle yazsa tamam açıklandın kendini deyip gideceğim
Biz zekiler anlaşmıştık zaten. Teyze demek, tecrübe demek.Trolledim hepinizi neyini anlamadınız
Rafine zevklerini sevdiğim Wattpad okuyan vizyonsuz seniTam bir wattpd adı değil mi okuluna yeni başlayan hastane de işe giren hanımefendi nöbet devriyesi sorasında karakola gelen 40 lı yaşlardaki bir polise aşık olur
Waaaowwww
Tüh çok üzüldümTrolledim hepinizi neyini anlamadınız
İnanmıyoroooomTrolledim hepinizi neyini anlamadınız
Evet okudum onu yazdıktan sonra hepimizi trollediğini söylediErkeklere istediğimiz şeyleri yaptırmanın yolları?
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda erkek profilleri ile bir şeyler paylaşmak çok zor diyalogları sığ ilerliyor.Duygusal ve mental olarak destekleyecek tipler inanın azaldı.İşime nasıl yarayabilirler diye düşünüyorum.Geriye sadece maddiyat kalıyor Bunlar vakit kaybı yaratıyorsa madem işime...www.kadinlarkulubu.com
bu konuda erkeklerin parasını nasıl yerim diye soru sormuş önceden
Erkeklerin parasını yediğini düşündüğü kadınlara düşman olan ve tabı kendisine hiç pas verilmeyen , pc başından kalkmayan şişko koca dotlu sivilceli efem o tarz gamer bi abi mi yoksaErkeklere istediğimiz şeyleri yaptırmanın yolları?
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda erkek profilleri ile bir şeyler paylaşmak çok zor diyalogları sığ ilerliyor.Duygusal ve mental olarak destekleyecek tipler inanın azaldı.İşime nasıl yarayabilirler diye düşünüyorum.Geriye sadece maddiyat kalıyor Bunlar vakit kaybı yaratıyorsa madem işime...www.kadinlarkulubu.com
bu konuda erkeklerin parasını nasıl yerim diye soru sormuş önceden
İyi ki kadın değilim kafayı yemişsiniz ha normal değilsinizBiz zekiler anlaşmıştık zaten. Teyze demek, tecrübe demek.
En azından tarihin en eski mesleğini yapıp ev araba aldım diyerek Türk filmi tadında hikaye yazmadı :)Rafine zevklerini sevdiğim Wattpad okuyan vizyonsuz seni
İyi ki kadın değilim kafayı yemişsiniz ha normal değilsiniz
Günaydın hırboEvet okudum onu yazdıktan sonra hepimizi trollediğini söyledi
Bu kadar yalanı bir araya getirip bize sunan sonra da sizinle şakalaştım ehüehüehü kız sen harika bir vizyona sahipsinRafine zevklerini sevdiğim Wattpad okuyan vizyonsuz seni
Evet trans olabilirsin demişlerdi zaten :)İyi ki kadın değilim kafayı yemişsiniz ha normal değilsiniz
Ayyy sayfalarca yazı yazıldı burda boşuna sjdkdkd troll değilim özelden mesaj atayım demiş . Şimdi de trolüm diyor.Evet okudum onu yazdıktan sonra hepimizi trollediğini söyledi
Bebis kadin kiliginda haftlarca bir siteye yorum yazip patlayinca cinnet gecirdin. Sence sen normal misinİyi ki kadın değilim kafayı yemişsiniz ha normal değilsiniz
Bir de Günaydın diyorGünaydın hırbo