- 26 Mart 2024
- 874
- 1.846
- 28
1.sınıf başkayalı kaç ay oldu da seni hemşire yaptılarBir halt bilmiyormuşsun boşver
Ne alaka şimdi sen tarihin en eski mesleğini kabul edince niye ilahi adalet kızımda tecelli edecek la?Kızın varmış 17 yaşında çıkar yani ilahi adalet karma ne diyorsan.Deneyimlersin bir şekilde
Benim nezdimde gram sorun yok ilk sinirle yazdığım satırları şunan kahkaha atarak okuyorum acınası halde bir topluluk var.Hepsi ruh hastası gibi davranıyorben senin yerinde olsam gururlu bir kadın olarak yediğim bunca laftan sonra buradaki hesabı siler giderdim ya
bu kadar lafı nasıl hazmediyorsun çok ilginç
insan biraz kendi değerini bilmeli insanın onuruna dokunur yani
zaten platonik olmanın insanda getirdiği bir ağırlık oluyor. bir de üstüne sanal ortamda onca lafın altında ezilmek...
üzüldüm senin için.
Nasıl doğru değil ? Eviniz ve arabanız vardı en son.Tam olarak hayatım böyle sadece zenginlik kısmı doğru değil
Arabam ve evim var
Ben de dış görünüşünüze yorum yapılmasına bu konuda zorbalanmanıza karşıyım,gözardı neden yapmıyorsunuz ?Size kucak dolusu sevgilerimi iletiyiyorum çok teşekkür ederim
Oyle bi zamanim vede mecburiyetim yok arkadaşım. Dedigim arkasindayim bir hata diğer hatayi yok etmez. Herhangi bi konuya cvp yazmadan butun yorumlarimi okuyalim, oldu. Yorum konu sahinesinin yazdigina yapilir. Akabindekileri bilmek zorunda degilim.3-5 sayfa konu için de sürekli onu okumadım, bunu okumadım denmesi bana çok tuhaf geliyor. Konuyu bilmeden 3 paragraflık birden fazla yorum yazana kadar, üyenin tüm konuları ve mesajları okunur.
Çok teşekkür ederim.Burnumda işlem var dudağıma senelerden beri ellemiyorum, 4 senede de erimiştir diye düşünüyorum yine de takdir sizin
Evin var, araban var, meme estetigi yuz estetikleri, dior parfum hediyeler…. Bir de kyk bursu yetmiyor diyorlar kiz neler neler yapmis masallah suphanallahTam olarak hayatım böyle sadece zenginlik kısmı doğru değil
An itibariyle yapıyorum sabah dersim var dinlenmem gerekiyorBen de dış görünüşünüze yorum yapılmasına bu konuda zorbalanmanıza karşıyım,gözardı neden yapmıyorsunuz ?
Çapa'nın gururu Ayşe var da Nisa eksik mi kalsın.Neyse ki ben hemşireyim de 1.sınıfta nöbet olmadığını biliyorum
Hemşire ve 1.sınıfta olduğunu yeni öğrendim
Başka neler yapıyorsun Nisa hanım ?
Her şeyi kendim yaptım, jest almayı severim ayıp bir şey değilEvin var, araban var, meme estetigi yuz estetikleri, dior parfum hediyeler…. Bir de kyk bursu yetmiyor diyorlar kiz neler neler yapmis masallah suphanallah
Bakin dogru birdir. Dis gorunus hakkında rencide edici yorum yapmak sizce gunah ve ayip degilmidir. Ben bunu yazdim. Diger konuyu bilmeme gerek yok bu gercegi savunmam icin.Hayır bu konunun açılma nedeni olan konuyu okumadınız. Bu konuya yazdığınız yorumlarınızda da "o konuyu okumadım, o konuyu ( üyenin bir diğer konusu )okumadım " şeklinde beyan ettiniz.
Ancak okumadığınız ve aslında ne olduğunu bilmediğiniz konular üzerine birden fazla yorum yaparak, bu konuyu okuyan insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Diğer konu da aktif, arşive de kaldırılmadı; okuyabilirsiniz.
birine travestiye benziyorsun demek hakaret mi?Ben varsayim uzerinden yorum yapmadim ki. Bazi uyelerin konu sahibesine " evet bende okudum sizi dis gorunusunuz uzerinden travestiye benziyorsunuz diyerek elestirdiler" diye yazdiklari yorumlardan dolayi oyle yazdim. Zaten oyle yorumlar oldugunu konu sahibeside ddogrulamisti. Dolayısıyla varsayim yaparak yorum yapmadim, yapmamda.
Yalniz baska birine ait fotoyumu profilresmi yapmis hanimefendi
ŞşştttNeyse ki ben hemşireyim de 1.sınıfta nöbet olmadığını biliyorum
Hemşire ve 1.sınıfta olduğunu yeni öğrendim
Başka neler yapıyorsun Nisa hanım ?
Şermin hanım zenginlik mi şimdi bu? 20 lerinin başında genç bir kadına ne bu düşmanlık
Jest dediği ev ve araba hanımlar hshshsHer şeyi kendim yaptım, jest almayı severim ayıp bir şey değil
sen şu an şu cümlelerinle o kastettiğin acınası ruh hastası gibi davranan acınası topluluktan farklı mı oluyorsun?Benim nezdimde gram sorun yok ilk sinirle yazdığım satırları şunan kahkaha atarak okuyorum acınası halde bir topluluk var.Hepsi ruh hastası gibi davranıyor
Gerçek konudan bağımsız bir paylaşım yapıyorsunuz şu an. Bu konuya yorum yapana kadar, aslında ne yazıldığını defalarca okuyabilirdiniz.Oyle bi zamanim vede mecburiyetim yok arkadaşım. Dedigim arkasindayim bir hata diğer hatayi yok etmez. Herhangi bi konuya cvp yazmadan butun yorumlarimi okuyalim, oldu. Yorum konu sahinesinin yazdigina yapilir. Akabindekileri bilmek zorunda degilim.
Simdi "ama olsun konu sahibide bunu bunu yazdi sonrasinda, varsin dis gorunusu ile kotu yorum yapsinlar da" demeye getirmek dogru oylemi.
Dis gorunusle kimse vurulamaz nokta.
Konu sahibeside hakaret ettiyse buda onun ayibidir iyiki dis gorunusle vurmuslarda denmez bu yuzden.