Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir halt bilmiyormuşsun boşver
1.sınıf başkayalı kaç ay oldu da seni hemşire yaptılar 😁 foşşşuurrr foşşşuurrrr kan gölü yaparsın milleti g*tleri kolları mosmor giderler evlerine .

Bari mesleğindeki birine bunu yapma , vallahi burada soru sorarak seni iyice dibe düşürürüm de neyse .

Ne travestisi be. bakımlı, çok güzel bir kadın görüyorum ben fotoğrafta. Benzese bile bunu yazan kim bilmiyorum ama ruh sağlığı yerinde olmamalı. Neden yazarki bir insan durduk yere bunu? Çok ayıp vallahi.

ben senin yerinde olsam gururlu bir kadın olarak yediğim bunca laftan sonra buradaki hesabı siler giderdim ya
bu kadar lafı nasıl hazmediyorsun çok ilginç
insan biraz kendi değerini bilmeli insanın onuruna dokunur yani
zaten platonik olmanın insanda getirdiği bir ağırlık oluyor. bir de üstüne sanal ortamda onca lafın altında ezilmek...
üzüldüm senin için.
Benim nezdimde gram sorun yok ilk sinirle yazdığım satırları şunan kahkaha atarak okuyorum acınası halde bir topluluk var.Hepsi ruh hastası gibi davranıyor

3-5 sayfa konu için de sürekli onu okumadım, bunu okumadım denmesi bana çok tuhaf geliyor. Konuyu bilmeden 3 paragraflık birden fazla yorum yazana kadar, üyenin tüm konuları ve mesajları okunur.
Oyle bi zamanim vede mecburiyetim yok arkadaşım. Dedigim arkasindayim bir hata diğer hatayi yok etmez. Herhangi bi konuya cvp yazmadan butun yorumlarimi okuyalim, oldu. Yorum konu sahinesinin yazdigina yapilir. Akabindekileri bilmek zorunda degilim.

Simdi "ama olsun konu sahibide bunu bunu yazdi sonrasinda, varsin dis gorunusu ile kotu yorum yapsinlar da" demeye getirmek dogru oylemi.
Dis gorunusle kimse vurulamaz nokta.
Konu sahibeside hakaret ettiyse buda onun ayibidir iyiki dis gorunusle vurmuslarda denmez bu yuzden.

Neyse ki ben hemşireyim de 1.sınıfta nöbet olmadığını biliyorum
Hemşire ve 1.sınıfta olduğunu yeni öğrendim 😁
Başka neler yapıyorsun Nisa hanım ?
Çapa'nın gururu Ayşe var da Nisa eksik mi kalsın.
Kim bilir nerenin gururudur. Sen kendi derdine yan

Hayır bu konunun açılma nedeni olan konuyu okumadınız. Bu konuya yazdığınız yorumlarınızda da "o konuyu okumadım, o konuyu ( üyenin bir diğer konusu )okumadım " şeklinde beyan ettiniz.

Ancak okumadığınız ve aslında ne olduğunu bilmediğiniz konular üzerine birden fazla yorum yaparak, bu konuyu okuyan insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Diğer konu da aktif, arşive de kaldırılmadı; okuyabilirsiniz.
Bakin dogru birdir. Dis gorunus hakkında rencide edici yorum yapmak sizce gunah ve ayip degilmidir. Ben bunu yazdim. Diger konuyu bilmeme gerek yok bu gercegi savunmam icin.

Ben varsayim uzerinden yorum yapmadim ki. Bazi uyelerin konu sahibesine " evet bende okudum sizi dis gorunusunuz uzerinden travestiye benziyorsunuz diyerek elestirdiler" diye yazdiklari yorumlardan dolayi oyle yazdim. Zaten oyle yorumlar oldugunu konu sahibeside ddogrulamisti. Dolayısıyla varsayim yaparak yorum yapmadim, yapmamda.

Yalniz baska birine ait fotoyumu profilresmi yapmis hanimefendi 😲
birine travestiye benziyorsun demek hakaret mi?
travesti nedir, ne kötülüğü dokunmuş bize de bunu aşağılamak için kullansınlar ki?
bir insan travesti olabilir, ne var bunda?
travesti kelimesi bir hakaret değil. ayrıca ben o yorumu hatırlıyorum, direkt olarak travestiye benziyorsun denmedi.
bir influencer'a benzetildi, meğer o influencer travestiymiş (veya trans birey, o kısımdan emin değilim)
binbir tane estetikle başkalarına benzemeye çalışırsan şuna benziyorsun buna benziyorsun şeklinde yorum da gelir doğal olarak.

Benim nezdimde gram sorun yok ilk sinirle yazdığım satırları şunan kahkaha atarak okuyorum acınası halde bir topluluk var.Hepsi ruh hastası gibi davranıyor
sen şu an şu cümlelerinle o kastettiğin acınası ruh hastası gibi davranan acınası topluluktan farklı mı oluyorsun?

Oyle bi zamanim vede mecburiyetim yok arkadaşım. Dedigim arkasindayim bir hata diğer hatayi yok etmez. Herhangi bi konuya cvp yazmadan butun yorumlarimi okuyalim, oldu. Yorum konu sahinesinin yazdigina yapilir. Akabindekileri bilmek zorunda degilim.

Simdi "ama olsun konu sahibide bunu bunu yazdi sonrasinda, varsin dis gorunusu ile kotu yorum yapsinlar da" demeye getirmek dogru oylemi.
Dis gorunusle kimse vurulamaz nokta.
Konu sahibeside hakaret ettiyse buda onun ayibidir iyiki dis gorunusle vurmuslarda denmez bu yuzden.
Gerçek konudan bağımsız bir paylaşım yapıyorsunuz şu an. Bu konuya yorum yapana kadar, aslında ne yazıldığını defalarca okuyabilirdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X