Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

evet ya cnm 3 ay olcak nerdeyse görüşmeyeli hasret bitiyoopuyorumnanaktan

normalde bu kadar az görşmüyoruz ünide tanştık okul bitince memletlermze döndk o tabznda ben alanyada.ama bu son dönemde babasıyla arası kötydü bazı problemler çıktı bnde daha çok zora sokmamak için gelmesini istetemedm şimdi allaşkr düzldi :Saruboceq:

slm millet beni bir konudan dolayı bir gün banlamışlar ayrıntıyı pazartesi anlatırım hepinize ii seneler ,ii dileklerinizde beni de unutmayın kırarım kafanızı heeeee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

herkese slm.. arkadaşlar bende yeniyim ve resmen kk bağımlısı haline geldim :roflol: aslında kimseyi tanımıyorum ama albümlerim bölümü sayesinde çoğu kişiyi sanki arkadaşım gibi biliyorum. çünkü hepsinin nişan düğün ev daha pek çok mutlu fotolarını gördüm.hiç sıkılmadan baktım hepsine tek tek... bende temmuzda evleniyorum.yeni yılda herkese mutluluklar...

bende yeniyim burada cömez yanikaydirigubbakcemile5 is yermde internet var o yüzden vaktimin cogunu KK da geciriyorum insanlar la konusup kaynasmayi severim KK resmen tiryakilik yapiyor diyebilirim cok güzel bir site....

gnydın cnm sendenım bndeeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…