Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

he he öyle, düğün salonlarına bakıyorm var mı yardımcı olack:)
Şu cebecideki Moda düğün salonuna nette bakıyorum bakıyorum fotoğrafı yok

benden de iyilik ne olsun işdee 4 gün tatilden sonra işe gelmek zor oldu ama

evet ben de hala o sendromu yaşıyorum bu arada hava çok soğuk üşüyorum bu soğuk beni gebertirmi ne dersin bence gebertecek galiba :sinifsinif:

pelerinli gelinliğini ne yaptın hallettin mi senin düğün haziran değilmiydii

yok yok soğuk sana bişey yapmaz vın gelir tırıs gider burasıda çok soğuk yaa

kansızlık var bende yazın bile üşüyen biriym ben be senağlamasenağlama

pelerinli moda düğün salonunu bilmiyorum ama düğün salonu işinde çok pahalıya kaçma derim sana ,gelecek misafrleri mutlu etme adına uçuk fiyatlarla dğün salonu tutmak bana anlamsız geliyor ,elalem ne dedi diye düşünme boşver düğün salonlarına verilen uçuk fiyatlarla yurt dışına balayına gitmek daha mantıklı bence ,elalemi mutlu edeceğine kendini mutlu et ,:jeyyar::jeyyar:

umucum yok cnm benim düğün ramazan bayramından sonra inş:)

gıcığım o düğün salonunun fiyatı 1 ila 1 buçuk arasında değişiyo, uçuk fiyatlı değil cnm:

umucum yok cnm benim düğün ramazan bayramından sonra inş:)

gıcığım o düğün salonunun fiyatı 1 ila 1 buçuk arasında değişiyo, uçuk fiyatlı değil cnm:

salon pahalı değilmiş canım biz nişanda 1 800 felandı tuttuğumuz solan

ay kızlar ya niye davetiyelerde abidik gubidik şiirler var, araştırıyorum ama bi türlü bulamadım güzel sade ve anlamlı bişi

valla bende de kansızlık var burnumu hissetmiyorum hele ellerim hissetmiyorum ya deli olcam

ben burnumu hissediyorum da sağolsun o hemen kızarıveriyor üşüyünce ii mi senağlamasenağlama

albümünde resim yok hiç bi koy da endamını görelim yaww boyunu posunu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…