selam esma şekerci kaçtı ben de buraya geldim :)
bende geldimmmmmmm
herkese merhaba,
bebek sahibi olmak istiyorum ama, işim biraz stresli, hamilelik beni çok korkutuyor. Sabah bulantıları, baş dönmeleri, düşük tehlikesi o kadar korkutuyorki beni, birbuçuk yıllık evliyim, bir yıl daha ertelemek istiyorum, kafam çok karıştı.
herkese merhaba,
bebek sahibi olmak istiyorum ama, işim biraz stresli, hamilelik beni çok korkutuyor. Sabah bulantıları, baş dönmeleri, düşük tehlikesi o kadar korkutuyorki beni, birbuçuk yıllık evliyim, bir yıl daha ertelemek istiyorum, kafam çok karıştı.
Hoşgeldin kuzu , sende hoşgeldin sadrazm_33:):)
Bütün kızlar yine toplandık.
vayyy topik patlama yapmış yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz socesscim robotcum bensiz kaynatmışsınız ..:)
kız socess okuyup okuyup gidion olmuyor ama bak robot yine gitmiş yok anlatmadıda akşamını
kız socess okuyup okuyup gidion olmuyor ama bak robot yine gitmiş yok anlatmadıda akşamını
sen nereelerdeydinn yaaa sölee bakımm yoktunnn kötükedihüso
sen nerde memursun bakayım merak ettim :) yemeğe mi çıktın ben çıkmadım yaaa ankarada hava çok soğuk
okudumuu neredenn anladın yaa azz dilsinn sen varyaa .. akşamm nolmuşki?
işe gelmemiştim canım dün ben haftaiçi perşembe günleri okulda oluyorum dolayısıylada akulda net yok eve gelir gelmez girdim nete baktım siz yoksunuz bensiz kaynatmışsınız mafoldumben