- Konu Sahibi flower_rose
-
Sitede mesajlarımdan son attıklarım görünmüyor. Konularda ve mesajlarda alt kısımda tomorrow_at_x yazıyor. Benden başkasında var mı acaba? Teşekkürler
Iyi olur vallahasilsinler gitsin y eski eşyaları biriktirmek kötüdür bence ara ara boşaltım yapmalı site temel şeyler kalır
Sitenin bozuk olduğunu nasıl anladınız da buraya bakma gereği duydunuz?Hesabımı 30 günlüğüne haksız yere banlamışlardı. Banım açılınca dün hesap sorup eleştiri yaptığım için hesabımı kalıcı olarak kapatmışlardı. Ahım tutmuş. Site bozulmuş, üç beş gün geriden geliyor verilerin hepsi.
Sitenin bozuk olduğunu nasıl anladınız da buraya bakma gereği duydunuz?
Giriş yapmadan okumaya devam etmiştirSitenin bozuk olduğunu nasıl anladınız da buraya bakma gereği duydunuz?
DoğruBütün geçmişi silseler ne komik olurdu ilk 50 öpücük gibi herkes herkesi yeniden tanırdı
Ben de diyorum bu kadının neden ismi hep beyazBalım site çökmüş işte dün hesabımı m'yi ve siteyi eleştirdiğim için kapattılar. Site çökünce zaman geriye akmış, ben de geri geldim.
Profilime bak.
Benim de mesaj sayım ve puanım çok düşmüş.Sitede mesajlarımdan son attıklarım görünmüyor. Konularda ve mesajlarda alt kısımda tomorrow_at_x yazıyor. Benden başkasında var mı acaba? Teşekkürler
Düzelmiş ama puanım düşmüş 6.700lerdeydi 6400lere düşmüş. Mesaj sayım da düşük.Hepsi düzelecek, biraz beklememiz gerekiyor
Benim de profil gönderilerimden silinenler olmuş, zamanla gelir umarımDüzelmiş ama puanım düşmüş 6.700lerdeydi 6400lere düşmüş. Mesaj sayım da düşük.
Zaman düzelmiş ama sitede veri kaybı var.Hepsi düzelecek, biraz beklememiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?