- Konu Sahibi flower_rose
-
Sitede mesajlarımdan son attıklarım görünmüyor. Konularda ve mesajlarda alt kısımda tomorrow_at_x yazıyor. Benden başkasında var mı acaba? Teşekkürler
Hesabımı 30 günlüğüne haksız yere banlamışlardı. Hesap sorup eleştiri yaptığım için hesabımı kalıcı olarak kapatmışlardı. Ahım tutmuş. Site bozulmuş, üç beş gün geriden geliyor verilerin hepsi.
Kalıcı kapatıldıysa nasıl döndünüz
Balım site çökmüş işte dün hesabımı m'yi ve siteyi eleştirdiğim için kapattılar. Site çökünce zaman geriye akmış, ben de geri geldim.
Profilime bak.
Nasil yani toptan siteden mi kovalandin? ne yazmistin ki??
Sitede mesajlarımdan son attıklarım görünmüyor. Konularda ve mesajlarda alt kısımda tomorrow_at_x yazıyor. Benden başkasında var mı acaba? Teşekkürler
Cherry beni kalıcı banladılarprofilime yazdım.
Neden 30 gün ban yediğimi öğrenmek için M harfli yöneticiye mesaj gönderdim, güya o kadar ban veren yönetici bilmiyormuş benim neden ban yediğimi, beni ısrarla bu sitenin telefon numarasına yönlendirdi. Anonim yerde telefon hattına yönlendirmek akıl alır değil dedim. Saygı bekliyorsanız buradaki kullanıcılara saygı gösterin yazdım.
Mesajlaşma sırasında hesabımı banladı, işk başta ekrana şu telefon numarasıyla iletişime geçerseniz hesabını aktif olacak yazıyordu. Ama hesabımı kalıcı kapatmış meğer bu sırada(
Hesabımı aktif edeceğimi sanarak o numaraya whatsapptan mesaj gönderdim ama sırf beni oyalamak için bunu yapmışlar.
Kalbim kırılmıştı ama ahım tutup site çökünce düzeldim.
sanki öyle gibi duruyor normal olmadığı netHack lenmiş olabilir mi site ?
Öğlen baktiğimda acilmiyordu kaç saat
Acaba birinin kocasimi yapti?
silsinler gitsin y eski eşyaları biriktirmek kötüdür bence ara ara boşaltım yapmalı site temel şeyler kalıryedekleme esnasında ya da bakım esnasında aksilik yaşanmış. sağlıklı yedekleme yapılamamış. tabi senelerin verileri var db oldukça doludur. verileri geri yüklemek zaman alır.
silsinler gitsin y eski eşyaları biriktirmek kötüdür bence ara ara boşaltım yapmalı site temel şeyler kalır
Haha yedekten dönmüşler sitenin datalarını :)Balım site çökmüş işte dün hesabımı m'yi ve siteyi eleştirdiğim için kapattılar. Site çökünce zaman geriye akmış, ben de geri geldim.
Profilime bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?