Sitede tomorrow_at_x yazıyor neden?

Hesabımı 30 günlüğüne haksız yere banlamışlardı. Banım açılınca dün hesap sorup eleştiri yaptığım için hesabımı kalıcı olarak kapatmışlardı. Ahım tutmuş. Site bozulmuş, üç beş gün geriden geliyor verilerin hepsi.
Sitede mesajlarımdan son attıklarım görünmüyor. Konularda ve mesajlarda alt kısımda tomorrow_at_x yazıyor. Benden başkasında var mı acaba? Teşekkürler

Son düzenleme:
Nasil yani toptan siteden mi kovalandin? ne yazmistin ki??

Cherry beni kalıcı banladılar profilime yazdım.

Neden 30 gün ban yediğimi öğrenmek için M harfli yöneticiye mesaj gönderdim, güya o kadar ban veren yönetici bilmiyormuş benim neden ban yediğimi, beni ısrarla bu sitenin telefon numarasına yönlendirdi. Anonim yerde telefon hattına yönlendirmek akıl alır değil dedim. Saygı bekliyorsanız buradaki kullanıcılara saygı gösterin yazdım.

Mesajlaşma sırasında hesabımı banladı, işk başta ekrana şu telefon numarasıyla iletişime geçerseniz hesabını aktif olacak yazıyordu. Ama hesabımı kalıcı kapatmış meğer bu sırada (

Hesabımı aktif edeceğimi sanarak o numaraya whatsapptan mesaj gönderdim ama sırf beni oyalamak için bunu yapmışlar.

Kalbim kırılmıştı ama ahım tutup site çökünce düzeldim.

Uzun süre ara vermiştim bir geldim herkes banlanmış ne olaylar oldu anlayamadım sanırım kaldırılmış ya da yazılanlar benim için olay değil bilmiyorum. Saçma olmuş gerçekten. Yalnız bu nasıl bir ah haha

yedekleme esnasında ya da bakım esnasında aksilik yaşanmış. sağlıklı yedekleme yapılamamış. tabi senelerin verileri var db oldukça doludur. verileri geri yüklemek zaman alır.

yedekleme esnasında ya da bakım esnasında aksilik yaşanmış. sağlıklı yedekleme yapılamamış. tabi senelerin verileri var db oldukça doludur. verileri geri yüklemek zaman alır.
silsinler gitsin y eski eşyaları biriktirmek kötüdür bence ara ara boşaltım yapmalı site temel şeyler kalır

forumlarda olur böyle şeyler. eski konular silinmez. google ziyaretçilerini çekmek açısından her şey değerli. o eski başlıklar bu site için hazine.

muhtemelen bakım çalışması sonrası database'de ufak tefek aksamalar oluyor. sakin olunuz. birkaç saat içinde düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…