Gebeliğe Hazırlık Ben Hamileyim 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ilce28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
46
27
3
31
Merhaba Sevgili Kadınlar Kulübü Üyeleri,

Buraya bu konuyu umut olsun diye yazıyorum. Aylar öncesinde bu ayda olmadı diye mesaj yazmıştım. Ve içimi dökmüştüm. Şimdi sizlere mesajım BU AY OLDU ÇOK ŞÜKÜR🙈🙈2 test yaptım. İkisi de pozitif. Yarın kan testi yapacağım tabii. Sonrasında kontroller. Allah esirgesin bir sürü şey olabilir bu süreçte ancak o çift çizgiyi görmeyi Rabbim nasip etti. İsteyen herkese nasip olması dileğiyle ❤

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Olana kadar neler yaşıyoruz ama o çift çizgiyi gördükten sonra sanki hiç üzülmemişiz gibi oluyor. İnşallah sevinciniz katlanarak artsın ve bizlere de dua edin 🙏🏻🌸

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Olana kadar neler yaşıyoruz ama o çift çizgiyi gördükten sonra sanki hiç üzülmemişiz gibi oluyor. İnşallah sevinciniz katlanarak artsın ve bizlere de dua edin 🙏🏻🌸
Amin canım benim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ❤

Hayırlı uğurlu olsun ❤️ peki ekstra bir şey yaptınız mı kaçıncı ayı denemenizin
Çok teşekkür ederim inanın ekstra yaptığım hiçbir şey yok neredeyse bir buçuk sene oldu korunmayı bırakalı. Ancak geçen ay ileri tetkik dediğimiz AMH gibi değerlere baktırdım sonrasında sonuçları bile daha doktora gösteremedim. Çünkü araya bayram vesaire girdi. Ancak e nabız'daki sonuçları konuyla ilgilenen arkadaşlarıma sorduğumda AMH değerimin çok iyi olduğunu vesaire öğrendim sanırım o yüzden biraz kafam rahatladı. Geri kalan şeyler ise herkeste olduğu gibi yumurtlama gününü değerlendirdim. Ben o kadar çok umutsuzluğa kapılmışım ki test alıp bakmadım bile. Normalde bugün gecikmemin 6.günüydü.Eşim çok heyecan yaptı. Sabah bir test aldık Artımet'in pozitif çıktı. Sonrasında eşim belki yanlış sonuçtur diye tekrar gitti bir tane daha aldı ve o da pozitif çıktı. Biraz önce size mesaj yazarken duyguluydum bir anda kapı çaldı eşim işten geldi bu sefer de acile kan vermeye götürdü. Düşünün bize o kadar uzun zaman geldi 1.5 yıl. Heyecandan ne yapacağını şaşırdı sonuç şu an daha çıkmadı kan testi sonuçlandıktan sonra sanırım tam olarak gebeyim diyeceğim. Bundan sonraki dileğim kontrollerin güzel geçmesi ve hayırlısı ile sonuçlanan bir gebelik süreci.

Hayırlı uğurlu olsun ❤️ peki ekstra bir şey yaptınız mı kaçıncı ayı denemenizin
Çok teşekkür ederim inanın ekstra yaptığım hiçbir şey yok neredeyse bir buçuk sene oldu korunmayı bırakalı. Ancak geçen ay ileri tetkik dediğimiz AMH gibi değerlere baktırdım sonrasında sonuçları bile daha doktora gösteremedim. Çünkü araya bayram vesaire girdi. Ancak e nabız'daki sonuçları konuyla ilgilenen arkadaşlarıma sorduğumda AMH değerimin çok iyi olduğunu vesaire öğrendim sanırım o yüzden biraz kafam rahatladı. Geri kalan şeyler ise herkeste olduğu gibi yumurtlama gününü değerlendirdim. Ben o kadar çok umutsuzluğa kapılmışım ki test alıp bakmadım bile. Normalde bugün gecikmemin 6.günüydü.Eşim çok heyecan yaptı. Sabah bir test aldık Artımet'in pozitif çıktı. Sonrasında eşim belki yanlış sonuçtur diye tekrar gitti bir tane daha aldı ve o da pozitif çıktı. Biraz önce size mesaj yazarken duyguluydum bir anda kapı çaldı eşim işten geldi bu sefer de acile kan vermeye götürdü. Düşünün bize o kadar uzun zaman geldi 1.5 yıl. Heyecandan ne yapacağını şaşırdı sonuç şu an daha çıkmadı kan testi sonuçlandıktan sonra sanırım tam olarak gebeyim diyeceğim. Bundan sonraki dileğim kontrollerin güzel geçmesi ve hayırlısı ile sonuçlanan bir gebelik süreci.

Maşallah canım hayırlı olsun. Hangi günleri değerlendirdiniz? Ovulasyon yaptın mı 😊
Çok şükür canım teşekkür ederim. Önceden uygulamada ovülasyon ya da akıntı takibi yapıyordum. Bu ay sadece şeffaf uzayan akıntı gördüm o günü değerlendirdik. Bayram felan derken çok verimli bir dönem olmamıştı aslında. Sat 14 marttı. Bu sonuca göre 4 haftalık gibi ama anlayamadım 🙄

Yaşadığınız şeyleri birebir yaşadım hatta benim de umudum o kadar bitmişti ki biz de ilk teste inanmadık yalancı pozitif olabileceğini düşünerek ikinci bir test aldık. Çok şükür Allah yüzümüzü güldürdü inşallah sağlıklı, huzurlu bir gebelik geçirir ve evlatlarımızı kucağımıza alırız 💖 hayırlı olsun

İnşallah güzel sonuçlanır sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle 🙏 bizde bir buçuk seneyi geçti deniyoruz PCO var bende olmadı bu ay çok umutluydum yine olmadı regl oldum oda az sürdü 1 gün yoğun ikinci gün azaldi lekeye döndü lekelenmem de 4. Gün tamamen bitti gebelik olabileceğini sanmıyorum ama yine de umut ediyorum hala test yapsam mı diye ama yapmayacağım sanırım bize de dua edin lütfen darısı bize olsun isteyenlere ❤️🙂

Yorum yazan canım kızlar çok teşekkür ederim 🙏Tüm şartlar hamilelik göstergesi ancak henüz kese oluşmuş mu bakamadık. Bayram sonrasında doktorumuz gelmedi hala izinde. Yarın rica minnet bir baktırıcaz. İnşallah kese oluşmuştur. Her şey normaldir

Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. En hayırlı zamanda, en hayırlı şekilde sizlere de nasip etsin. Gönlünüzü ferah tutun. Bende olmayacak galiba diye düşünüyordum. Gerçekten oluyormuş modundayım şuan. İnşallah keseyi de görürüz

Back
X