oncelikle bu illetle ugrasan herkeze cooook gecmis olsun ,nasil beter bir hastalik oldugunu benden iyi kimse bilemez
evlendim basladi ve yillarca bu pis hastalikla ugrastim ki halada ugrasiyorum diyebilirim
gitmedigim Doktor denemedigim ilac,bitki kalmadi ama sanirim maaalesef bu hastaligin kesin bir cozumu yok.Gittigim bi urolog bana mumkun olsa kendi kizima yardim ederdim dedi o anki hayal kirikligimi siz dusunun artik ama ayni zamanda evlimisin neden hamile kalmiyosun demisti o anki aciyla o Kadar kizmistim ki adama anlatamam benimle dalga geciyo sandim o aciya ilac alamadan hamilelik gecirilirmi dedim kendi kendime
bu arada bi arkadasta sormus sistit hamile kalmaya engel degil.yillarca ugrastiktan sonra gittigim baska bi urolog bana bi asidan bahsetti ama maalesef sanirim ki tr de yok ben yurtdisindayim recete ile verilen grip asisi gibi bir igne bu sistiti olusturan bakterilerden var icinde antibiyotik tedavisiyle birlikte bu asidan oldum ayni zamanda immun guclendirici ilaclar tabiiki en onemlisi bol su
bi donem rahat ettim duzeldim galiba deyip bi cesarette bulunup hamile kaldim gebelik doneminde bir iki kere oldu ama oncekiler gibi acili sancili degildi ve oglum dogduktan sonra uzuuuuun bir sure hic olmadim nasil bir etkisi oldugunu bilemiycem ama gebelik ve dogum gercekten iyi geldi diyebilirim bir iki kere daha oldum derken yine hamile kaldim suan 32 haftalik hamileyim allahima sukurler(dilimi isiriyorum)daha hiic olmadi:)insallah boylede gider.Konuyu acan arkadas iliskiden sonra oldugunu soylemis bi kadin dogumdada iyice muayene olmani tavsiye ederim ikinci gebeligimde rahimde kucuk bir yara tespit edildi ve Doktor direk idrar yollarinda Problem yasayip yasamadigimi sordu bununla bile alakali olabilir dedi simdi dogumdan sonra ona baktiricam belki kucucuk bisey sizin bu Kadar aci cekmenize sebep oluyo olabilir.En icten dileklerimle hepinize coooook gecmis ve acisiz gunler dilerim:)