• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Sistit

7 yaşındaydım ilk tanıştığımda şimdi 30 yaşındayım. gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı.hayatımdan bezdirdi meret.hamile kalmamı etkiler diye çok korkuyordum ama çok şükür ki öyle bir problem olmadı.bununla yaşamaya alışmak gerçekten çok zor.bir yapıştımı insanın yakasını kolay kolay bırakmıyor.benim gibi çekenlere sabır ve şifa diliyorum.

valla ne içerseniz içinn çok dikkat etmek gerekior ben günde 3 kez iç çamaşırı değiştiriorum bol su içiorum ama olmuo...

4 gündür çekiyorum ateşler içinde yanıyorum her gün serum takıyorlar yıllardır canımdan bezdirdi çokk zorr çokkk :( evlenicem ev arıyoruz alttan ısıtmalı bakıyoruz ayaklarımı üşütmeyim diye :(

kızlar bu aralar acayip su içiyorum
dünde su içtim bolca yattım uykudan hiç tuvalete kalkmam ben sabah kalktım ölüyorum resmen
tuvaletimi tuttmuşum ve kasıklarım vajinam belden aşağım resmen kopuyo ağrıdan birde mide bulantısı ve üşüme terleme aynı anda var
dr mı gitsem acaba

herkese merhaba bende bu sıstıt belasıyla ıkı yıldır ugrasıyorum ıkı yıllık evlıyım ve evlılıgımın ılk ayında basladı rahatsızlıklarım bu yuzden evlılıgımın ılk yılında hıc bır sey anlamadım her gece acıldeydık ben ogretmenım ve dersten sureklı cıkıp tuvalate gıdıyordum dayanamıyordum sureklı ılac ıgne...banamısın demıyordu bır gun ıyı olsam uc gun kotuydum bu yuzden bebegımı kaybettım 9 ay once cok ılac kullandıgım ıcın daha bebek dusunmuyorduk ve korunuyorduk ama ben hamıle kalmısım anlamadım daha gunum gecmemıstı cunku hamılelıkle bırlıkte sancılarım daha da arttı tabı ben hamıle kaldıgımı bılmıyorum ya sancılarım gecsın dıye ılaclarımı arttırdım bır de sureklı maydonoz suyu ıctım sıstıt hastaları bılır maydonoz suyu bu derde bıre bırdır ama ne yazık kı bebek dusurmede etkısı cok buyukmus neyse ben agrılarım artınca dayanamayıp doktora gıttım doktor bobreklerden suphelendı ve rontgen ıstedı bana da hamılelık suphen var mı dıye sordu ben de kesınlıkle yok dedım daha gunu mu bır hafta vardı doktor yıne de kan testı ıstedı sonucları almaya gıttıgımde laborant kadın benı tebrık ettı daha cok yenı uc haftalık dedı tabı ben sok oldum cok agladım cunku kullanmadıgım ılac kalmamıstı zaten bebegımde bır gun sonra gıttı cok hafıf bır kanamam ve sancım oldu hala ara ara sancılarım oluyor ama eskısı kadar yogun degıl artık daha ıyıyım ama bu hastalık benı cok yordu en ufak bır sancı bıle canımı cok sıkıyor yenı evlıler ve evlenecek olanlar lutfen cok dıkkatlı olun hanı buyuklerımız der ya ayagını usutme dıye ıste bu cok dogru artık ben yaz gunu bıle corap gıyıyorum ınsanlar malesef kotu tecrubelerle hayattan ders cıkarıyor...

kızlar dikkat edin bazen kadın hastalıkları sistitle karışıyo o yüzden geçmiyo, mesela mesanenize baskı yapan bi kist varsa kamyonla ilaç içsen geçmiyo yani, benim başıma geldi, meğer bi çikolata kisti mesane baskı yapıyomuş, onun yüzünden ne antibiyatikler ne iğneler yedim, ürop.n diye iğrenç bi ilaçı haftalarda içtim, çok yan etkisi vardı, yediklerimden hiçbir tat alamıyordum öyle iğrenç bi ilaç. kistim alındıktan sonra geçti

merhaba chess megersem bende de kadın hastalıgı varmıs yumurtalıklarımın bırınde yara varmıs ben bu tedavıyıde gordukten sonra sıstıtım ıyıce azaldı...en azından eskısıne gore daha az ve sacısı daha hafıf...

ipek999 çok zor bir durum olmuş geçmiş olsun canım rabbim istediğinizde yeniden anne baba olmayı nasip etsin

Dünden beri idrarımı yaparken yanma yasıyorum cok kotu bırsey bu rengıde pembe gelıyor cok sık tuvalete cıkıyorum ama idrarım gelıyormus gıbı oluyor 1 2 damla gelıyor yanma yapıyor dayanamıyorum artık dun antıbıyotk bıde purınol aldım bugun yıne aynı :(

cok gecmıs olsun bu belırtılerın sıstıt gıbı gozukuyor bol bol su ıc bır de bu hastalıga en ıyı maydonoz suyu gelır.maydonozları kaynat ve suz sogumadanda ıc ama hamıle olmaman gerek cunku maydonoz suyu hamılelere yasak gecmıs olsun ben cok cektım bu yuzden senı anlıyorum kendıne dıkkat et

Dünden beri idrarımı yaparken yanma yasıyorum cok kotu bırsey bu rengıde pembe gelıyor cok sık tuvalete cıkıyorum ama idrarım gelıyormus gıbı oluyor 1 2 damla gelıyor yanma yapıyor dayanamıyorum artık dun antıbıyotk bıde purınol aldım bugun yıne aynı :(

ahhh biliyorum o acıyı 5 kere ayrı zamanlarda yaşadım :( çok geçmiş olsun. hemen bol su iç. günde 2 litre.. çok rahatlatır..

bende yeni evliyim ve sanırım sistit oldum :(( cuma günü doktora gidicem.
bekarlığımdada yaşamıştım bunu acı veren bi durum ve sürekli tuvalette buluyorum kendimi :((

ya bende cok kuucukken yakalnmxstmx bu hastalıga 4sene once fılan ıdrar yollarında ılthp oldugunu ogrendık gectı sandık ama o zmndn berı aynı sımdı ewlıyım dahılıyeye gtmstm bnce kadın doguma gıt dmsxtı doktor gttım yaram warms buytlcxek bsey yok dmstı doktorum fıtıl krem hap wermstı neyse kntrolde dedı ıyısn bseyn yok 6 ay snra gel dedı yanı ekımde kontrolm war ama bu aralar cok yanmam wr we kan geldı cxok kotuydm ıısın kotusu tatıldeym su anda doktorn werdıgı kremı kullanıorum of offf nedır bu cektıgıımz bzm o kdr temzlıgımede dıkkat ederım ama bendekı artık kronıklesms yara olusms artık :( ınsallah cocuk olmasnı engellemezz:::((((

malesef bende de var yanma yapıyor ve sık sık tuvalet ihtiyacım oluyor bol bol su içiyorum sıcak su yapıp ayaklarımın altın koyuyorum geçiyor ama bi kaç gün sonra tekrar ediyor nasıl geçecek bilmiyorum

bence doktora git bende yara olmus tabı artık bekar degılız farklı olyor hersey ben gıttım hep doktora ama hep dahılıyeye gıtmstım cok buyuk sorun yok yarayla ılgılı ama cok yanma yapıyo

Ayy ölüyorum resmen yaa!
Elimde sıcak su torbası, telefon, kulaklık, kitap hep beraber yaşıyoruzz! Tabi ki klozeti koltuk yerine kullanarakk!:bbo:
Geçsin ne olur yaamafoldumben

ayy ölüyorum resmen yaa!
Elimde sıcak su torbası, telefon, kulaklık, kitap hep beraber yaşıyoruzz! Tabi ki klozeti koltuk yerine kullanarakk!:bbo:
Geçsin ne olur yaamafoldumben

merhabalar arkadaşım, bende de vardı sistit, allaha şükür geçti. Yaptıklarımı yazıcam uygularsan kesinlikle geçeceğini düşünüyorum.
1- soğan suyu kürü 15 gün,
2- hergün ılık limon suyu.

önce sürekli kavrengi akıntım oldu, 15 günde 1 adet oldum, sonra düzene girdi adetim.ama kurtuldum. Başladığını hissettiğim an limon suyu içtim, hemen geçirdi başlamadan.
Geçmiş olsun herkese...

hayatında en cok sıstıt olan ınsan benım galıba doktorlara gıtmekten artık yıldım bıktım bu sıstıt belası ole bı kalıcıkı sureklı tekrarlıyo ben bıkac sey solıcem eger uygularsn hemen rahatlarsın.
en başta arkdsda sylemıs hısstgın an lımon suyu ıc bunun sebebıde ıdrarını asıtleştrmesı ve bol su ıcmelısn ıdrarındakı mıkroplar dısarı atılması ıcın.genıtal bolgenı sıcak suyla ck fazla yıkma ıc camsrın nemlı olmasın nemde mkroplar cogalıyor bunun harıcınde eger 3 gun bunları yaptın gecmıyorsa o zman ılerlemıstr hemen bı doktora gıdıp sana zaten antbıyotk verck ve bı haftada gecıcek.ama yazın blıyorsn kıraz var taze saplarını kaynatıp suyunu ıcınce de baya rahatlarsn dıye dusunuyorum .tabı havuzlardan ve tualetlerden gecmısse kesın tedavı gerek

Back