How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sistit

Konu Sahibi ile aynı dertten muzdaripim. Ben Cranberries denedim fayda olmadı her ay antibiyotik igne purinol hatta her hafta bile geçirdiğim oluyor. Çok doktora gittim kimse fayda bulamadi

Kızlar hayırlı pazarlar ilk defa konu açıyorum ve belki yardimci olabilirsiniz bana.şŞuanda okadar kötüyüm ki ağlayarak yazıyorum.

Her ay bu hastalığı yaşamaktan bıktım. İnanın hayatım zehir ya!yaşayan veya bu konuda fikri olan var mı?

Artık hastane lafindan da nefret geldi duymak bile istemiyorum
ARKADAŞLAR PAC 36 kullanın dua edin bana yeni çıktı

Arkadaşlar ben hiç rahatsızlık yaşamadan sağ böbrek ağrısı diye gittim hiç bişey bulamadılar ürolojiye gittim mesanede kanama varmış yara olmuş sistit Dedi doktor tabaklanmış artık (tümör oluşmaya başlamış) mesaneden hemen parça aldılar patakojiden 3 gün sonra geldi apar topar ameliyata aldılar Yaktılar temizlediler. İdrarda ki kandan buldular benim. Ürolojiye gidin bence

15 gün sabah akşam soğan suyu iç sistite kesin çözüm bu çook iyi geliyor, ben de sık yaşadığım için biliyorım cinsel ilişkiden önce ve sonra mutlaka tuvaleteni yap birde ben eczaden urinonvef gramberry hapı aldık bununda faydasın ı çok gördüm inşallah bian önce atlatırsınız

çiğ soğan suyu mu?
15 gün sabah akşam soğan suyu iç sistite kesin çözüm bu çook iyi geliyor, ben de sık yaşadığım için biliyorım cinsel ilişkiden önce ve sonra mutlaka tuvaleteni yap birde ben eczaden urinonvef gramberry hapı aldık bununda faydasın ı çok gördüm inşallah bian önce atlatırsınız

Sistitte ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ben ameliyat oldum mesaneden ama hiç sorun yoktu bende idrarda ki kandan buldular.

Sistitte ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ben ameliyat oldum mesaneden ama hiç sorun yoktu bende idrarda ki kandan buldular.
Sürekli huzursuzluk hissi oluyor orada , her dk idrarım varmış gibi oluyo tuvalete gidiyorum 1 damla ama o bi damla nasıl yakıyor , daha sonrasında da yanma hissi oluyor yani çok kötü bişey insanın gününü mahvediyor Allah düşmanımın başına vermesin, ben ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyorum genelde

Back