How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sistit

ben 3 gun hastanede bile yattim sistit yuzunden o kadar diyim
hicbir antibiyotik ise yaramiyordu artik
sonra esim eczanede yine bana ilac alirken eczaci onermis cranberry veriyim cok iyi gelir diye
esim aldi , ben arastirdim baktim sadece bitkisel ve hicbir yan etkisi yok , kullandim 3 ay boyunca ve 3 senedir sistit olmuyorum cok sukur
arastirin googleda , cranberry bitkisi ozu , turkcesi ne bilmiyorum
Evet şimdi bende baktım. Vitamin bakımından zengin bir bitki.yani ilaçları kullandiniz iylestikten sonra mı devamli KULLANDİNİZ bu bitkiyi.

Evet şimdi bende baktım. Vitamin bakımından zengin bir bitki.yani ilaçları kullandiniz iylestikten sonra mı devamli KULLANDİNİZ bu bitkiyi.
antibiyotik tedavisi geciriyordu ama ben sonra yine sistit oluyordum
hicbir anitibiyotik tamamen iyilestormedi beni
sistit oldugumda purol almaya gitmisti esim , o rahatlatiyordu biraz , eczaci da purol yerine bunu vermis
yani tonla antibiyotik sonrasinda bunu kullandim duzenli olarak ve iyi geldi

antibiyotik tedavisi geciriyordu ama ben sonra yine sistit oluyordum
hicbir anitibiyotik tamamen iyilestormedi beni
sistit oldugumda purol almaya gitmisti esim , o rahatlatiyordu biraz , eczaci da purol yerine bunu vermis
yani tonla antibiyotik sonrasinda bunu kullandim duzenli olarak ve iyi geldi
Anladım. Şimdi eşim olmazsa ondan almaya gitsin çünkü sizde yaşamış biri olarak iğrenç acı verici bir durum.umarım ise yarar. Şu durumda acile gitsem cipro veya bir değişini verecek monurol tozunda aynı şekilde. Onlardan önce dediğinizi denemekte fayda var.teşekkür ederim.

Hijyen konusunda hassasim çok. Bazen acaba çok titiz olmamdanmi kaynaklanıyor diyorum. Sistiskopi diyorsunuz sanırım bir doktor önerdi. Ve ben ona cesaret edemiyorum. Çünkü çok ağrılı bir durummus

vajinanızın içini yıkamamalısınız

bir de cranberry yemelisiniz ya da içeriği cranberry olan besin takviyesi almalısınız eczaneden
bu bana ürologumun tavsiyesi

Anladım. Şimdi eşim olmazsa ondan almaya gitsin çünkü sizde yaşamış biri olarak iğrenç acı verici bir durum.umarım ise yarar. Şu durumda acile gitsem cipro veya bir değişini verecek monurol tozunda aynı şekilde. Onlardan önce dediğinizi denemekte fayda var.teşekkür ederim.
monurol yada purol da alsin esiniz , ikisini beraber kullanin , cranberry ilac olmadigi icin pat diye acinizi kesmiyor o duzenli kullanimla bir daha sistit olmanizi engelliyor
cok gecmis olsun , ne lanet birsey oldugunu yasayan bilir

Hem de ne kötü tabiri caiz se ölüyorum agridan. Ve her defasında Afedersiniz tuvalete gitmekten
bilirim. tuvalette ağlatır insanı. hatta ben tuvaletteyken hafif kan da geliyodu. bol boll c vitamini al. ananas ye nar ye greyfurt ye limon suyu iç

Yok onu çok önceden bıraktım yikamiyorum bu hastalığı çok arastirdigim için olumsuz yönde olduğunu anladım.
pi.....s....l isimli ilacı daha önce aldınız mı?
antiseptiktir
2 saate ağrıyı keser
ama tedavi etmez
semptomlar dayanılmaz olunca kullanıyorum ben

bilirim. tuvalette ağlatır insanı. hatta ben tuvaletteyken hafif kan da geliyodu. bol boll c vitamini al. ananas ye nar ye greyfurt ye limon suyu iç

İnanın bunları elimden geldiğince yiyorum evet Ağlıyorum çok. Bu zikkim hastalık 2 gün antibiyotik içmem ile geçiyor belki.fakat tekrar etmesi beni delirtiyor

pi.....s....l isimli ilacı daha önce aldınız mı?
antiseptiktir
2 saate ağrıyı keser
ama tedavi etmez
semptomlar dayanılmaz olunca kullanıyorum ben
Evet.kullandım ama 1 yıl önce kadar olmazsa tekrar aldırırim. Nasılsa için disim ilaç oldu

İnanın bunları elimden geldiğince yiyorum evet Ağlıyorum çok. Bu zikkim hastalık 2 gün antibiyotik içmem ile geçiyor belki.fakat tekrar etmesi beni delirtiyor
kronikleşmiştir. böbreklerine baktılar mı peki. benim böyle olduğunda böbrek duvarında sorun vardı

bidaha git istersen. kronikleşme olayına farklı yaklaşırlar belki
Evet işte. Onda sistoskopi öneriyor bir doktor. Oda çok ağrılı bir süreç miş. Ve bunu suan kaldıramam gibi geliyor. Bu yüzden bir carrberry deneyim. Bitkiselmis olmadı tekrar ultrason. Teşekkür ederim.

Evet işte. Onda sistoskopi öneriyor bir doktor. Oda çok ağrılı bir süreç miş. Ve bunu suan kaldıramam gibi geliyor. Bu yüzden bir carrberry deneyim. Bitkiselmis olmadı tekrar ultrason. Teşekkür ederim.
onu da çok yemiştim şimdi hatırladım. bi güne geçer inşallah

Back