- 7 Ağustos 2008
- 53
- 0
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
erkeklerin en klasik ve en sinir bozucu taktiği evet:1closedeyes:aynen katılıyorum canım..evet direk asılır gibi olsaydı bende direk tepki verirdim..hoop noluyo diye..sevgilin var hemde banamı yazılıyorsun diye...ama bu öyle yapmadı...yaa aslında kendime çok kzıyorum şuanda....çünkü gerçekten ben öyle biri değilim.... :çok üzgünüm: dedim ya şuaralar ruhsal yöndende iyi değilim...ve o bu zor dönemimde bana destek oluyor hep....ama bide böle manalı konuşunca bende zayıf bir dönemimde olduğum için böle hissediyorum...ama kesinlikle ayırmak yada ne biliyim başka bişey düşünmem...düşünemem.....
bariz bi şekilde yazarlar ama öyle bi yaparlar ki bu işi sen kalkıp "hoopp napıyosun" desen "yanlış anladın ben bi arkadaş olarak.." diye bidbidbid öterler..öyle bi konuşurlar ki ne kadar dar kafalı olduğunu düşüneceğin gelir..
boşver kafanı karıştırmasın bence hiç..çünkü düşünsene bi ilişkiniz olsa diyelim başka kızlarla böyle dostluklar kurmaya onla bunla sarmaş dolaş resim çektirmeye kalksa delirtir bu adam insanı..playboy ruhu var sanırım