kıalzrr lütfen bir bakın...fikirlerinize ihtiyacım varrrrr

• Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
aynen katılıyorum canım..evet direk asılır gibi olsaydı bende direk tepki verirdim..hoop noluyo diye..sevgilin var hemde banamı yazılıyorsun diye...ama bu öyle yapmadı...yaa aslında kendime çok kzıyorum şuanda....çünkü gerçekten ben öyle biri değilim.... :çok üzgünüm: dedim ya şuaralar ruhsal yöndende iyi değilim...ve o bu zor dönemimde bana destek oluyor hep....ama bide böle manalı konuşunca bende zayıf bir dönemimde olduğum için böle hissediyorum...ama kesinlikle ayırmak yada ne biliyim başka bişey düşünmem...düşünemem.....
erkeklerin en klasik ve en sinir bozucu taktiği evet:1closedeyes:
bariz bi şekilde yazarlar ama öyle bi yaparlar ki bu işi sen kalkıp "hoopp napıyosun" desen "yanlış anladın ben bi arkadaş olarak.." diye bidbidbid öterler..öyle bi konuşurlar ki ne kadar dar kafalı olduğunu düşüneceğin gelir..
boşver kafanı karıştırmasın bence hiç..çünkü düşünsene bi ilişkiniz olsa diyelim başka kızlarla böyle dostluklar kurmaya onla bunla sarmaş dolaş resim çektirmeye kalksa delirtir bu adam insanı..playboy ruhu var sanırım:kahve:

yok canım...öyle aman sorma şeklinde değilde....hani bu konuyu konuşmak istemiyor gibi söyledi hatta gülen yüz koymuştu cümlenin sonuna....:1rolleyes:

olsun gözüm tutmadı yine de :dilcikar::roflol:
hani şey gibi geldi
zamanı gelir beyaz kelebeğe yazılırım
şimdi pek ayrıntı vermiym de sonra sorun çıkmasın gibi geldi banabenneyaptımki
ben güvenmiyorum bu irkek milletinebenneyaptımki

canım resmimi gösterdiğinde ve benden bahsettiğinde o da bilmiyodu sevgilisi olduğunu...sonradan öğrenmiş...ve öyle arkadaş oluruz diye msnini verdi..zaten benim msnimide o istemiş bu arada...çünkü ben almamıştım ilk önce bu kız arkadaşım bana diyince.....
hmm keşke önce bi araştırsaymış arkadaşın..ama anlattığın kadarıyla bu beyde sevgilisi olan adamın davranışları yok arkadaşının sevgilisi olduğunu bilmemesi ve öyle zannetmesi de doğal bi yerdeCADIARZU
neyse olan olmuş ama bence hiç öyle üzerinde düşünülmesi gereken bi insan değil..
biz bayanlar duygusal olarak da zayıf olduğumuz anlarda bazen böyle durup düşünebiliyoruz tabi karşıdan da bi ilgi varken ama bence zaten sen kararını vermişsin çoktan, o adam hiç sana göre değilyerimseniben

olsun gözüm tutmadı yine de :dilcikar::roflol:
hani şey gibi geldi
zamanı gelir beyaz kelebeğe yazılırım
şimdi pek ayrıntı vermiym de sonra sorun çıkmasın gibi geldi banabenneyaptımki
ben güvenmiyorum bu irkek milletinebenneyaptımki

bencede canım ..haklısın...sizle konuşunca kafamın içi iyice aydınlanmaya başladı CADIARZU sinirlendim açıkçası..... kötükedihüso

hmm keşke önce bi araştırsaymış arkadaşın..ama anlattığın kadarıyla bu beyde sevgilisi olan adamın davranışları yok arkadaşının sevgilisi olduğunu bilmemesi ve öyle zannetmesi de doğal bi yerdeCADIARZU
neyse olan olmuş ama bence hiç öyle üzerinde düşünülmesi gereken bi insan değil..
biz bayanlar duygusal olarak da zayıf olduğumuz anlarda bazen böyle durup düşünebiliyoruz tabi karşıdan da bi ilgi varken ama bence zaten sen kararını vermişsin çoktan, o adam hiç sana göre değilyerimseniben

evet canım kararımı verdim...kesinlikle bana göre değil....sanırım silkeneip kendimi toplamam lazım...ve bu zayıf dönemimde hata yapmamak için kendimi ebgellemem lazım...ama sinirlendimde açıkçası yaa..konuyu açıcam kesin bigün......bakalım sevgilsisin hbri varmıyımış benden.....doğrumu yaptığın diycem Çok üzgünüm çoook

kızma ama senle kafa buluyor gibi...ilişkisi olan biriyle bu şekilde bir arkadaslığa başlaman ne kadar doğru senc ekendine bunu sor..kendini de cok üzeceksin sonunda bu işin...daha önü açık mantıklı ilişkiler dururken bu ne şimdi?hadi kızdana yrıldı cıktınız ya senleyken d ebaşksıyla konuşursa?

bencede canım ..haklısın...sizle konuşunca kafamın içi iyice aydınlanmaya başladı CADIARZU sinirlendim açıkçası..... kötükedihüso

evet canım kararımı verdim...kesinlikle bana göre değil....sanırım silkeneip kendimi toplamam lazım...ve bu zayıf dönemimde hata yapmamak için kendimi ebgellemem lazım...ama sinirlendimde açıkçası yaa..konuyu açıcam kesin bigün......bakalım sevgilsisin hbri varmıyımış benden.....doğrumu yaptığın diycem Çok üzgünüm çoook

:1shok:hiç uğrasma konuşma direkt hayatından at tıpkı bi çöp gibi:lepi:

X