Sistit

İlişkiden sonra hemen gidip tuvaletinizi yapın öyle okumuştum biryerde.

Evet. Bende okudum.umarım ise yarar.teşekkür ederim.
C vitamini almak iyi geliyor. Kızılcık da sistit e iyi geliyor.
Verilen antibiyotıklerın içindeki etken madde kızılcık ta var ama suan mevsimi değil. Komposto su varsa deneyebilirsin

C vitamini almak iyi geliyor. Kızılcık da sistit e iyi geliyor.
Verilen antibiyotıklerın içindeki etken madde kızılcık ta var ama suan mevsimi değil. Komposto su varsa deneyebilirsin
Teşekkür ederim deneyeceğim ☺

normal içme suyunuza sirke damlatın, sabahları aç karna sirke
icin. sıcak suya karbonat karıştırıp icin. bunlar ise yarıyor.

hmm prezervatifle korunmayınca sık sık sistit olunabiliyor ama siz korunuyormuşsunuz acaba idrar torbanız mı sarkık doktora gittiğinizde sürekli tekrarlandığını söyleyin ona göre ek incelemeler yapabilirler çok geçmiş olsun sistit dünyadaki en gıcık ağrılardan biri ne zaman sistit olsam aklıma yeşil yoldaki gardiyan gelir :)

Bilmiyorum ki o tespiti sarkık olup olmadigini nasıl anlıyor lar acaba ?önceden yaptirdiniz mi.

Hastane lafindan nefret geldiyse modern tiptan medet ummayi birakmissiniz demektir. Size bir kitap ismi soyleyecegim, aidin salih-gercek tip. Okursunuz okumazsiniz bilmem ben sadece vesile olmak istedim.
Okumazsaniz da Bobreginizi karacigerinizi bagirsaginizi curuten o antibiyotikleri kullanmayi birakin en azindan cunku bir faydasi yok Zehir onlar.

Iste o antibiyotik leri kullanmaktan Gına geldi diye yazmış olup hastaneden yorulmuş olabilirmiyim acaba?Allah başa vermesin diyeceğim, yaşamayan bu sıkıntının ne olduğunu bilemez tabi.

Bu arada söyle netten göz gezdirdim .umarım
Bu arada öneriniz için tsk. Dikkate alacağım

Hijyen konusunda hassasim çok. Bazen acaba çok titiz olmamdanmi kaynaklanıyor diyorum. Sistiskopi diyorsunuz sanırım bir doktor önerdi. Ve ben ona cesaret edemiyorum. Çünkü çok ağrılı bir durummus
Evet onu diyorum bende basta cesaret edemedim. Simdide cocuk vs hic firsat bulamiyorum. Dedigin gibi zormus ama aslinda boyle kronik hastalara sartmis ben cocuklugumdan beri geciriyorum canim doktor hatta bobreklerinde sorun olur kesin baktir demisti ilk basta korktum aslinda hala cesaretim yok. Ben kizimin bile ic camasirini gunde 2 sefer degistiriyorum idrar ne kacirir vs diye korkumdan oda olur islak ne kalir diye ama onunla alakasi varmi onuda bilmiyorum. Dedigim gibi cok cok titizlik yapiyorum yine oluyor hatta doktor esinden geciyordur dedi ama biz prezervatif ile korunuyoruz yine oluyorum demekki eslede alakasi yok.

Prezervatif te yapabilirmis biliyor musunuz geçen hafta gittiğim Jinekolog dedi

merhaba; peki bahsettiğiniz kitapta bu konuda bir öneri varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…