Evet şimdi bende baktım. Vitamin bakımından zengin bir bitki.yani ilaçları kullandiniz iylestikten sonra mı devamli KULLANDİNİZ bu bitkiyi.ben 3 gun hastanede bile yattim sistit yuzunden o kadar diyim
hicbir antibiyotik ise yaramiyordu artik
sonra esim eczanede yine bana ilac alirken eczaci onermis cranberry veriyim cok iyi gelir diye
esim aldi , ben arastirdim baktim sadece bitkisel ve hicbir yan etkisi yok , kullandim 3 ay boyunca ve 3 senedir sistit olmuyorum cok sukur
arastirin googleda , cranberry bitkisi ozu , turkcesi ne bilmiyorum
antibiyotik tedavisi geciriyordu ama ben sonra yine sistit oluyordumEvet şimdi bende baktım. Vitamin bakımından zengin bir bitki.yani ilaçları kullandiniz iylestikten sonra mı devamli KULLANDİNİZ bu bitkiyi.
Anladım. Şimdi eşim olmazsa ondan almaya gitsin çünkü sizde yaşamış biri olarak iğrenç acı verici bir durum.umarım ise yarar. Şu durumda acile gitsem cipro veya bir değişini verecek monurol tozunda aynı şekilde. Onlardan önce dediğinizi denemekte fayda var.teşekkür ederim.antibiyotik tedavisi geciriyordu ama ben sonra yine sistit oluyordum
hicbir anitibiyotik tamamen iyilestormedi beni
sistit oldugumda purol almaya gitmisti esim , o rahatlatiyordu biraz , eczaci da purol yerine bunu vermis
yani tonla antibiyotik sonrasinda bunu kullandim duzenli olarak ve iyi geldi
Hijyen konusunda hassasim çok. Bazen acaba çok titiz olmamdanmi kaynaklanıyor diyorum. Sistiskopi diyorsunuz sanırım bir doktor önerdi. Ve ben ona cesaret edemiyorum. Çünkü çok ağrılı bir durummus
Hem de ne kötü tabiri caiz se ölüyorum agridan. Ve her defasında Afedersiniz tuvalete gitmektençok kötüdür sistit. bol bol su iç. c vitamini al
Yok onu çok önceden bıraktım yikamiyorum bu hastalığı çok arastirdigim için olumsuz yönde olduğunu anladım.vajinanızın içini yıkamamalısınız
monurol yada purol da alsin esiniz , ikisini beraber kullanin , cranberry ilac olmadigi icin pat diye acinizi kesmiyor o duzenli kullanimla bir daha sistit olmanizi engelliyorAnladım. Şimdi eşim olmazsa ondan almaya gitsin çünkü sizde yaşamış biri olarak iğrenç acı verici bir durum.umarım ise yarar. Şu durumda acile gitsem cipro veya bir değişini verecek monurol tozunda aynı şekilde. Onlardan önce dediğinizi denemekte fayda var.teşekkür ederim.
bilirim. tuvalette ağlatır insanı. hatta ben tuvaletteyken hafif kan da geliyodu. bol boll c vitamini al. ananas ye nar ye greyfurt ye limon suyu içHem de ne kötü tabiri caiz se ölüyorum agridan. Ve her defasında Afedersiniz tuvalete gitmekten
pi.....s....l isimli ilacı daha önce aldınız mı?Yok onu çok önceden bıraktım yikamiyorum bu hastalığı çok arastirdigim için olumsuz yönde olduğunu anladım.
bilirim. tuvalette ağlatır insanı. hatta ben tuvaletteyken hafif kan da geliyodu. bol boll c vitamini al. ananas ye nar ye greyfurt ye limon suyu iç
Evet.kullandım ama 1 yıl önce kadar olmazsa tekrar aldırırim. Nasılsa için disim ilaç oldupi.....s....l isimli ilacı daha önce aldınız mı?
antiseptiktir
2 saate ağrıyı keser
ama tedavi etmez
semptomlar dayanılmaz olunca kullanıyorum ben
kronikleşmiştir. böbreklerine baktılar mı peki. benim böyle olduğunda böbrek duvarında sorun vardıİnanın bunları elimden geldiğince yiyorum evet Ağlıyorum çok. Bu zikkim hastalık 2 gün antibiyotik içmem ile geçiyor belki.fakat tekrar etmesi beni delirtiyor
Evet. Burada bir arkadas ta önerdi. Az sonra aldiracagim inşallah. ..bir de cranberry yemelisiniz ya da içeriği cranberry olan besin takviyesi almalısınız eczaneden
bu bana ürologumun tavsiyesi
Ultrason ile bakıldığında bol su için Kum var demişti. Tabi çok önceden. ..kronikleşmiştir. böbreklerine baktılar mı peki. benim böyle olduğunda böbrek duvarında sorun vardı
bidaha git istersen. kronikleşme olayına farklı yaklaşırlar belkiUltrason ile bakıldığında bol su için Kum var demişti. Tabi çok önceden. ..
Evet işte. Onda sistoskopi öneriyor bir doktor. Oda çok ağrılı bir süreç miş. Ve bunu suan kaldıramam gibi geliyor. Bu yüzden bir carrberry deneyim. Bitkiselmis olmadı tekrar ultrason. Teşekkür ederim.bidaha git istersen. kronikleşme olayına farklı yaklaşırlar belki
onu da çok yemiştim şimdi hatırladım. bi güne geçer inşallahEvet işte. Onda sistoskopi öneriyor bir doktor. Oda çok ağrılı bir süreç miş. Ve bunu suan kaldıramam gibi geliyor. Bu yüzden bir carrberry deneyim. Bitkiselmis olmadı tekrar ultrason. Teşekkür ederim.
İse yaradımı siz dede peki?onu da çok yemiştim şimdi hatırladım. bi güne geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?