Belli aralıklarla tekrar ediyorsa rahim ağzında yara olabilir, ben de çok çektim her ay oluyordu antibiyotik alınca rahatlıyordum sonra başa sarıyordu, sonra drum beni kadın doğumcuya yönlendirdi. Rahim ağzında yara varmış, yarayı dondurduk oymuş yani bir daha yaşamadım Allah’ıma binlerce şükürKızlar hayırlı pazarlar ilk defa konu açıyorum ve belki yardimci olabilirsiniz bana.şŞuanda okadar kötüyüm ki ağlayarak yazıyorum.
Her ay bu hastalığı yaşamaktan bıktım. İnanın hayatım zehir ya!yaşayan veya bu konuda fikri olan var mı?
Artık hastane lafindan da nefret geldi duymak bile istemiyorum
Ya genelde cinsel ilişki sonra si yaşıyorum .fakat yara olsa birliktelik te ağrı olur diye düşünüyorum. Öncesinde gitmiştim kadın doğuma tabi 6 ay oluyor. Tekrar gitmem lazım ozaman ama hiç zannetmiyorum.Belli aralıklarla tekrar ediyorsa rahim ağzında yara olabilir, ben de çok çektim her ay oluyordu antibiyotik alınca rahatlıyordum sonra başa sarıyordu, sonra drum beni kadın doğumcuya yönlendirdi. Rahim ağzında yara varmış, yarayı dondurduk oymuş yani bir daha yaşamadım Allah’ıma binlerce şükür
Ben de ne alaka ya demiştim ama yara varmış, yara olunca ilişki sırasında ağrı acı olacak diye bir şart yok, bende de herhangi bir rahatsızlık olmuyordu ilişkide. Bence mutlaka bir görününYa genelde cinsel ilişki sonra si yaşıyorum .fakat yara olsa birliktelik te ağrı olur diye düşünüyorum. Öncesinde gitmiştim kadın doğuma tabi 6 ay oluyor. Tekrar gitmem lazım ozaman ama hiç zannetmiyorum.
Monurol ,cipro agrikesici.aktif bir cinsel hayatiniz var mi?
daha once hangi tedaviler uygulandi?
ona gore yorum yapicam :)
EVT aktif bir cinsel hayatımda var.ama değişebiliyor da.Monurol ,cipro agrikesici.
Monurol ,cipro agrikesici.aktif bir cinsel hayatiniz var mi?
daha once hangi tedaviler uygulandi?
ona gore yorum yapicam :)
TM. Dikkate alacağımBen de ne alaka ya demiştim ama yara varmış, yara olunca ilişki sırasında ağrı acı olacak diye bir şart yok, bende de herhangi bir rahatsızlık olmuyordu ilişkide. Bence mutlaka bir görünün
Teşekkür ederim.karnabahar uygulamistim 5 gün yapabildim Saraçoğlu tarifi sonrasında Afedersiniz kustum devam edemedim.deneyeceğim,inşallahŞimdi şöyle bir tedavi yontemi var ama uygular mısın bilmem ..
1 su bardağı suyu kaynat içine 1 tatlı kaşığı karabaş otunu at
3 dk kaynasın altını kapat süz ve 3 gün boyunca iç.
4_5_6 .günler suyun içine 1 tatlı kaşığı melisa at bunu iç.
7_8_9 .gün yine karabaş otu .
Böyle boyle 21 günü tamamla ..
Banyo leğeni al içine otur ve doğal elma sirkesi koy sıcak suyun içine biraz da çay ağacı yagi ..
Bol bol su iç.
Bi de çok ağrın varsa su an sıcak su torbası koyarsan azcik faydası olur
Teşekkür ederim.karnabahar uygulamistim 5 gün yapabildim Saraçoğlu tarifi sonrasında Afedersiniz kustum devam edemedim.deneyeceğim,inşallah
Belli aralıklarla tekrar ediyorsa rahim ağzında yara olabilir, ben de çok çektim her ay oluyordu antibiyotik alınca rahatlıyordum sonra başa sarıyordu, sonra drum beni kadın doğumcuya yönlendirdi. Rahim ağzında yara varmış, yarayı dondurduk oymuş yani bir daha yaşamadım Allah’ıma binlerce şükür
ok antibiyotik tedavisi gormussunuz yine de devam ediyorMonurol ,cipro agrikesici.
O nedir ne işe yarıyor peki.ok antibiyotik tedavisi gormussunuz yine de devam ediyor
ilk tavsiye her iliski sonrasi mutlaka idrarinizi yapin , bununla yuzde 50 oraninda azaltirsiniz sistiti
bie de eczaneye gidip cranberry gida destegi alin , inanilmaz iyi geliyor yanliz bunu sistitken degil surekli kullanacaksiniz , sistiti onluyor
ing de yapilan bir arastirmada baya etkili oldugu kanitlanmis , bende 3 ay kadar kullandim ve 3 senedir olmuyorum
insallah sizde de ise yarar
Teşekkür ederim.O pis kokar ama bunlar i deneyebilirsin :)
Hem melisa sakinlik te verir .
Geçmiş olsun.
Peki sizde devamlimi oluyordunuz tekrarlama sıklığınız nedir?ok antibiyotik tedavisi gormussunuz yine de devam ediyor
ilk tavsiye her iliski sonrasi mutlaka idrarinizi yapin , bununla yuzde 50 oraninda azaltirsiniz sistiti
bie de eczaneye gidip cranberry gida destegi alin , inanilmaz iyi geliyor yanliz bunu sistitken degil surekli kullanacaksiniz , sistiti onluyor
ing de yapilan bir arastirmada baya etkili oldugu kanitlanmis , bende 3 ay kadar kullandim ve 3 senedir olmuyorum
insallah sizde de ise yarar
Hijyen konusunda hassasim çok. Bazen acaba çok titiz olmamdanmi kaynaklanıyor diyorum. Sistiskopi diyorsunuz sanırım bir doktor önerdi. Ve ben ona cesaret edemiyorum. Çünkü çok ağrılı bir durummusBenimde sorunum kronik iye hastasiyim. Bekarkende olurdu. Evlendim dahada siklasti iliski sonrasi ozellikle surekli oluyor hissettigim anda bol su ile geciriyorum bazen. Temizlige cok dikkat ederim ic camasiri gunluk degistrrrim ama yinede oluyor. Doktor bana idrar yollarina girilip bakilmasi lazim darlik vs vardir dogustan dedi baktirmaya firsatim olmadi.
ben 3 gun hastanede bile yattim sistit yuzunden o kadar diyimPeki sizde devamlimi oluyordunuz tekrarlama sıklığınız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?