- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Yok ablacim, oyle yapinca tum vitaminin suya saliyor. Boyle:
www.nefisyemektarifleri.com / buharda-brokoli/
Ay çok güldüm kızma nolur.Ilk defa duydum çok hoşuma gittiMayalanıyorum resmen.
Defter fikrine bayıldım. Peki 20 kiloyu ne kadar sürede verebilirim sizce en uzun?Öncelikle her sevindiğinizde,üzüldüğünüzde,moraliniz bozulduğunda, sinirlendiğinizde yemek yemeyi bir bırakın.
Ondan sonra bir defter alın kendinize, her gün ne yediyseniz yazmaya başlayın. Ama kaşık kaşık. Sayın kaç kaşık-kaç çatal attığınızı. Böylece yavaş-sindire sindire yiyeceksiniz. Yazdığınızın karşısına da kalori miktarını yazın. Googledan öğrenebilirsiniz.
Fast Food - abur cubur - ekmek - makarna her sağlıksız şey yediğinizde diğer sayfaları yırtın. Çünkü en baştan başlayacaksınız. (En azından 21 gün düzenli bir yeme alışkanlığı oluşturmaya çalışıyoruz size)
Sabah kalktığınızda limon/sarımsak/biberiye/nane/yeşil elma attığınız suyunuzdan içeceksiniz. En az yarım saat sonra kahvaltınızı edeceksiniz.
Şekeri komple bırakacağınızı söylemeye gerek yok sanırım.
Her dışarı çıktığınızda gideceğiniz yere yürüyerek gideceksiniz. Eğer toplu taşıma kullanılacaksa da giderken 1 durak gelirken 1 durak atlayacaksınız.
Şimdilik bunlarla bir başlayın, 21 günün sonunda internetten deli gibi araştırma yapan, ağzına sağlıksız yemek koyamayan biri olup çıkacaksınız. Ha kilo vermek, o biraz ileri safha. Ama karın bölgesindeki yağlar eriyecek, vücudunuz sıkılaşacak, yavaş yavaş ama kesin kilo vereceksiniz.
80 di 2 gün önce. Bugun 82 83 olabilir. Vallahi resmen büyüyorum.Kilonuz kaç niyeyse fena merak ettim : ((
10 kiloyu ne kadar sürede verdin. Birde spor salonu mu yürüyüş mü ?Canım brokoli çekti :))
Ben 10 kilo verdim ama diyetisyenle ve sporla. Hem spor olduğu için de sıkılaştım sanki daha çok vermişim gibiydi. Bir gün annem bana 21 yaşımdaki halimi attı ve inanamadım o ben miydim? Nasıl zayıftım, nasıl çıtı pıtıydım. Hemen ertesi gün diyetisyene randevu aldım spora yazıldım. Çok şükür verdim. Şimdi hamileyim ama sadece 1 kilo tek aldım. Yine spora devam edeceğim.
Azim çok önemli yoksa yemenin sonu yok.
:) 80 83 arasıKaç kilosunuz mayalanmadan söyleseniz?
Çiğ brokoli salatası yapın, nar ekşisi dökün çok az. Immm mis gibiKoyu yapraklı şeyleri çiğ mi yiyeyim pişmiş mi?
2 ayda verdim. Spor salonuna gittim zumba ve pilates yaptım ama bazen dışarda da yürüyordum.10 kiloyu ne kadar sürede verdin. Birde spor salonu mu yürüyüş mü ?
MissCherryBlossom sayfaya bir tıkladım sucuklu yumurta çıktı demek ki link bile adamına göre muamele yapıyor. Şaka bir tarafa çok teşekkürler
6 ayda 27 muhteşem. Ama cidden mayalanıyorum. Kendimi hamur gibi hissediyorum. Eski kıyafetlerime bakıyorum ben eskiden nasıl girmişim onların içine inanamıyorumAy çok güldüm kızma nolur.Ilk defa duydum çok hoşuma gitti
Bende veriyorum yavaş yavaş 6 ayda 27 kilo verdim ama bi 27 daha vermem lazım düşün yani
Ben az yiyorum bayada dikkat ediyorum eskiden hiç yapamazdım ama psikolojinin de etkisiyle gidiyo yavaş yavaş kilolar..
Yemeyiiiiiin15 kilo verdim nickimi degistim de ne oldu? 6-7 kilosunu geri aldim. Yemeye de devam ediyorum. Yeniden sismaniye olacagim galiba
Pisman bi sisman yani
Sabah kalktığınızda limon/sarımsak/biberiye/nane/yeşil elma attığınız suyunuzdan içeceksiniz. En az yarım saat sonra kahvaltınızı edeceksiniz.
Çok iyi vermiş ben koyu yeşil yaprakli sebzede yiyeceğim inşalalhbenim babam şekeri tamamen bırakınca 1 ayda 6 kilo verdi
bunun yanında ekmeği azalttı ama tamamen kesmedi
bi de arada yürüdü o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?