Şişmanım çok şişmanım

Mayalanıyorum resmen.
Ay çok güldüm kızma nolur.Ilk defa duydum çok hoşuma gitti
Bende veriyorum yavaş yavaş 6 ayda 27 kilo verdim ama bi 27 daha vermem lazım düşün yani
Ben az yiyorum bayada dikkat ediyorum eskiden hiç yapamazdım ama psikolojinin de etkisiyle gidiyo yavaş yavaş kilolar..

Defter fikrine bayıldım. Peki 20 kiloyu ne kadar sürede verebilirim sizce en uzun?

Canım brokoli çekti :))
Ben 10 kilo verdim ama diyetisyenle ve sporla. Hem spor olduğu için de sıkılaştım sanki daha çok vermişim gibiydi. Bir gün annem bana 21 yaşımdaki halimi attı ve inanamadım o ben miydim? Nasıl zayıftım, nasıl çıtı pıtıydım. Hemen ertesi gün diyetisyene randevu aldım spora yazıldım. Çok şükür verdim. Şimdi hamileyim ama sadece 1 kilo tek aldım. Yine spora devam edeceğim.
Azim çok önemli yoksa yemenin sonu yok.

10 kiloyu ne kadar sürede verdin. Birde spor salonu mu yürüyüş mü ?

6 ayda 27 muhteşem. Ama cidden mayalanıyorum. Kendimi hamur gibi hissediyorum. Eski kıyafetlerime bakıyorum ben eskiden nasıl girmişim onların içine inanamıyorum

15 kilo verdim nickimi degistim de ne oldu? 6-7 kilosunu geri aldim. Yemeye de devam ediyorum. Yeniden sismaniye olacagim galiba
Pisman bi sisman yani
Yemeyiiiiiin
Birinin sizi de dürtmesi lazım, yemeyin bırakın o elinizdekini. Ne güzel kilo vermişsiniz daha fazlasını almadan bırakın. Zayıflayınca mutlu olduğunuz zamanları düşünün bir.

konuyu takipteyim.

bende de demir eksikliği çıktı. ama öyle böyle değil o kadar çok yiyorum ki. bugün öğle yemeğinde 2 mega boy hamburger yedim ve şuan yine sipariş bekliyorum birazdan tekrar yemek yiycem. doymuyorum. aralarda da dondurma ve çikolata yedim. akşam sinemaya gidicem orda da en az 3 tane popcorn gömerim tabiki kolayla. midem cidden delik falan mı diyorum çünkü doymuyorum.

demir eksikliği iştahı ya çok açıyor ya da feci kapatıyor. bizimki açılmış işte. ve o kadar fazla yiyorum ki cidden artık iç organlarım yağ bağladı sanki kendimi çok kötü hissediyorum ama durduramıyorum.

öf bi kötü oldum ya burdaki bütün tavsiyeleri tek tek okuycam siz de ben de düzeliriz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…