o düzelen bişeymiş aslında .antioksidan tedavisi ,takviyeler ve hormonal ilaçlar ,beslenme listesi veriliyomuş,andrololji doktorları iyi anlıyor spermden
Yarın kan testi vermeye gideceğiz bugün dayanamadım test yaptım sabahleyin silik çizgi çıktı umutlanmak istemiyorum 9.günmorfolojiye ragmen gayet başarılı geçmiş tedaviniz, hayırlı olsun :) transfer sonrası nasıl hissediyosunuz kendisini test ne zaman vereceksiniz:)
İnşallah canım tek sorunumuz şuan morfoloji sayı yükseliyor bakalımo düzelen bişeymiş aslında .antioksidan tedavisi ,takviyeler ve hormonal ilaçlar ,beslenme listesi veriliyomuş,andrololji doktorları iyi anlıyor spermden
Hayırlı olsun9.gün dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı yarın kan testine gideceğiz bakalım
değer gayet güzel transferin kaçıncı günü 5. gün embriyosu muyduKan testi bu şekilde 283 çıktı pozitif mi
Evet 5.gündeğer gayet güzel transferin kaçıncı günü 5. gün embriyosu muydu
Peki Pgt’li miydi?Evet 5.gün
Hayırlı olsunnnKan testi bu şekilde 283 çıktı pozitif mi
transferin kaçıncı günüydüEvet 5.gün
ayy hayırlı olsunKan testi bu şekilde 283 çıktı pozitif mi
İnşallah canımayy hayırlı olsunİnşallah sağlıcakla kavuşursunuz
10.gün kan testitransferin kaçıncı günüydü
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah semra hanımın ekibiHayırlı olsunnnhangi doktora gitmiştiniz ben de şişli Memorialdeyim
Hayır ilk deneme olduğu için pgt yapmadıkPeki Pgt’li miydi?
Ayni zamanda basliyoruz. Bende bugün gorusmeye gitti. Semra hoca belirli gunler oluyormus.her zaman gorusemeyebilirmisiz.benim hocam Yücel şahin sorularima guzel cvplar aldim.insallah hayirli guzel sonuçlar alirizBende bugün görüştüm. Semra kahramnla görüsmek istiyordum yoktu. Zeynep çelikle görüştüm. Çok ilgililer. Benim olumsuz üç denemem var. Ocağın sonunda başlamayı düşünüyorum.
Yorumunuz bana da cok morel oldu. Cok tesekkur ederim. Bende 4 asilama 2 tüp bebek olumsuz. Simdi buraya basladim insallah guzel olurBenimde olumsuz 3 aşılama 2 tüp denemem vardı memorialde tedavim olumlu oldu İnşaAllah sizlerinde olumlu olur
Bende ayni sekilde. Tecrubeleriniz icin cok tesekkur ederimMerhaba öncelikle umarım tez zamanda anne olursunuz sizde. Bende sisli memorialde başlamayı düşünüyorum ilk defa denicem
Süreci paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?