Tüp bebek süreci

Aminnn İnşallah hepimiz kavuşuruz 🤲🏼 Devlet 3 aşılama olmadan tüp bebeğe geçmiyor. Mecbur 3 kere yapıldı tabii umut işte tutanlar var çünkü. Ama bana nasip olmadı yaşım gereğide tüp bebeğe geçmek istiyordum zaten. Şimdi başlıcam bende işlemlere. Siz özelde yaptıyorursunuz sanırım. Devlet biraz uğraştırıcak biliyorum hazırlıklı olayım diye bilgi topluyorum
Bu bilgi yanlış olduğunu biliyorum. Bağzı prosedürler var onlar olursa aşılamaya gerek yok. Bize hiç aşılama yapmadan direk tüp bebeğe başlandı.

Merhaba kızlar,
Eşimde sperm hareketi ve morfoloji %3 , sperm sayısı ise 45 milyon.
10 aydır deniyoruz fakat gebelik elde edemedik. Sayılarda da artış olmadı bu süre boyunca. Benim yaşım 30 eşimin 33.
Cumartesi günü tüp bebek için görüşmeye gideceğiz . Biraz tedirginim ve korkuyorum açıkcası. Bizim gibi olup başarılı sonuç alan var mı? :KK43:
Merhaba, başladınız mı tüp bebeğe?

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin🤲🏼 Bende 3 aşılamadan olumsuz cevap aldım yaş 39. İlk olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım devlet hastanesinde. Fakat bilgi 0. 3.aşılamadan 2 gün önce olumsuz cevap aldım kendimi toparlamadan başlamak istemedim zamanımda çok az biliyorum 😕 Tüp bebek aşılamadan apayrı bir şey mi nasıl oluyor İlk biz tedavi oluyoruz sonra eş mi gidiyor yardımcı olabilir misiniz

Merhaba canım Rabbim inşallah tez zamanda bir evlat nasip eder size inşallah. Aşılamada yine yumurta büyütme oluyor diye biliyorum ben sonra sperm yumurtanın yakınına bırakılıyor. Tüp bebekte bundan farklı olarak yumurtalar olgunlaştırılıyor toplanıyor dışarıda sperm içine enjekte ediliyor senin rahmine transfer aşamasında olgunlaşmış bir embriyo konuluyor yani aşılamadaki gibi spermin yumurtayı kendinin döllemesini beklemiyorlar bunu yapay olarak dışarıda laboratuvar ortamında yapıyorlar. Bu arada eşinle birlikte gitmeni tavsiye ederim Çünkü senin yumurtalıklarına bakarlarken üroloji kısmı da eşinin sperm testini falan istiyor Bu yüzden birlikte gitseniz iyi olur

X