• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorialde tüp bebek

Canım ben pgt yaptırmadım. Tedaviye başlamadan önce hoca benden genetik test istedi ben kendim için yaptırdım 🥰. Aslında eğer maddi durumunuz müsaitse bence pgt yaptırın. Ben bazı şehir efsanelerini burada okuyunca pgt yaptırmadım işte embriyo şekli bozuluyor o oluyor bu oluyor diye. Ama keşke yaptırsaydım diyorum. En azından sağlıksız olanları elemiş oluyorsunuz. Çünkü fetal dna yaptırıyorsunuz 11.haftada o sonucu bekliyorsunuz stres içinde, ama pgt olunca artık eminsiniz kromozomlar iyi down riski yok. Çok şükür şu anlık bir sorun yok bizde. 11.haftada kanla fetal dna yaptıracaz. 1 hafta sonra kalp atışı için randevumuz var. İnşallah darısı sizin başınıza 😍 ben gerçekten memorialın lab güveniyorum. İnşallah güzel güzel embriyolarınız olur 😍. Benim 7 tane arkada donmuş bekliyor 😄😄
İnş. Sağlıkla kavusursunuz bebisinize. Genetik testi nerde ve ne kadara yaptırmistiniz?

Kızlar bende tüp bebek yapmak istiyorum ama özeldeki fiyatları bilmiyorum tedavi ilaç herşey dahil ortalama ne kadar tutuyor acaba

Ben bugün gittiğimde hormonlarıma bakıldı ona göre de gonal f 900 lükten 225 doz kullanmam gerektiği söylenildi. Tek kullanımlık hem eşime hem bana antibiyotik verdiler. Birde folik asit

Kızlar bende tüp bebek yapmak istiyorum ama özeldeki fiyatları bilmiyorum tedavi ilaç herşey dahil ortalama ne kadar tutuyor acaba
Şuan genel anlamda bir zam gelmiş bulunmakta hep yeni fiyatlar aşağı yukarı en düşük 105 bin ilaçlar hariç

Back