Şişli memorialde tüp bebek

siz ne kadar verdiniz acaba? kaç kutu gonalf kullandınız?
74.500 tüp bebek için verdik 2.500 sperm testi 2.750 de üroloji muayenesine verdik. 20.000 civarı ilaçlar tuttu (gonalf,folik asit,antibiyotik vs) 2 kutu gonalf bitti (450 ml kullanıyordum 225 e ayarlanmıştı ) 2 kutu gonalf bittikten sonra 150 ml daha kullanmam gerekti yumurtaların tam büyümesi için 300ml olanı aldık oda 3.150 tuttu. 23.000 de dondurmaları için verdik 5 sene geçerli. Transfer sonrası fitil ve iğne içinde 2.000 civarı verdik haricinde ekstra birşey ödemedik

çok teşekkür ederim bilgiler için tek embriyo mu transfer edildi şimdi size...
sevinçli haberi alıp bebeğinize kavuşursunuz inşallah amin...
semra hanım ile öngörüşme de mi görüştünüz hani ilk ona durumumuzu anlatmak istiyorum da sonra elbette diğer hocalar ile görüşülür..

Çift embriyo tavsiye etmiyoruz dediler bende riske girmek istemedim 5.gün embriyosu taze transferi oldu.
Amin canım inşallah tek isteğim o şuan Allah nasip ederse dua bekliyorum herkesden

İlk etapta Semra hanım ile görüşüyorsunuz Semra hanım yol haritası çiziyor ön görüşme ücretsiz zaten sonrasında ekip arkadaşları ile ilerliyorsunuz ekip olarak çalışıyorlar Semra hanıma güvenin hiçbir şekilde gereksiz harcama yaptırmadılar hatta bazı testleri dışarıda uygun yapmamızı bile sağladılar

Geçmiş olsun canım inşallah bebeğine en kısa sürede kavuşursun semra hanım ön görüşmede bizle görüştü sizde randevu zamanı belirtin isterseniz bazen yoğun olabiliyor

Geçmiş olsun canım inşallah bebeğine en kısa sürede kavuşursun semra hanım ön görüşmede bizle görüştü sizde randevu zamanı belirtin isterseniz bazen yoğun olabiliyor
ilk görüşmede semra hanım ile görüşebiliniuorsa çok iyi ve ekip olarak çalışmaları da çok iyi biz çok maddi sıkıntılara girdik yani lüzumsuz testler falan bizi aşırı derecede yoracaktır.

Memnun kalacağına eminim ön görüşme ücretsiz zaten denemekten zarar gelmez

Ay ne güzel sağlıkla rahatlıkla geçsin gebeliğiniz inşallah peki pgt testi yaptırdınız mi ? Gerekli gördü mü gönül hoca? Bir de sizdeki sorun neydi neden tüp bebek yaptırdınız? Süreç nasıl ilerliyor bilgi alnak için soruyorum eğer sakıncası yoksa cevaplarsanız

Tabi ki ne sakıncası burda hepimiz bir birimize yardımcı olmak için varı. Benim yaşım 27 olduğu için pgt yaptırmak zorunda değilsin dedi. Genelde düşük, kimyasal kromozom bozukluğu olanlarda birde ileri yaşta yaptırıyoruz dedi. Ben zaten kendim genetik kromozom testi yaptırmıştım anne baba. Benim eşimde bir sorun yok spermler gayet iyi çıktı. Ben hipo hipo hastasıyım, beynim lh ile fsh hormonu üretmiyor, o yüzden adet olamıyorum. Sadece ilaçla adet görebiliyorum, çocukta hep tüp bebek

Yaa çok çok teşekkür ederim ilk defa duydumm rahatsızlığınizi. En azından tüp bebek ile kavuşmussunuz evladiniza. Benim eşimde problem olduğu için normal yolla çok zor denildi. Biz de tüp bebeğe karar verdik. Bir sürü test yapılıyor ve sağlıklı embriyoyu size transfer ediyorlar. Bazen tüp bebek de aslında nimet diyorum. Çünkü normal yolla bunları yaptırma öğrenme durumunuz yok. Zor da olsa evlatlarına kavuşanlardaniz. Bence bu da güzel bir nimet yaşımız aynı sayilir ben de 26. Bizde de sorun çıkmadı. Ama yine de yaptıracağım sanirim. Siz kaç tanesini pgtye gonderdniz? Kaç tanesi sağlıklı ve geldi acaba ?

Canım ben pgt yaptırmadım. Tedaviye başlamadan önce hoca benden genetik test istedi ben kendim için yaptırdım . Aslında eğer maddi durumunuz müsaitse bence pgt yaptırın. Ben bazı şehir efsanelerini burada okuyunca pgt yaptırmadım işte embriyo şekli bozuluyor o oluyor bu oluyor diye. Ama keşke yaptırsaydım diyorum. En azından sağlıksız olanları elemiş oluyorsunuz. Çünkü fetal dna yaptırıyorsunuz 11.haftada o sonucu bekliyorsunuz stres içinde, ama pgt olunca artık eminsiniz kromozomlar iyi down riski yok. Çok şükür şu anlık bir sorun yok bizde. 11.haftada kanla fetal dna yaptıracaz. 1 hafta sonra kalp atışı için randevumuz var. İnşallah darısı sizin başınıza ben gerçekten memorialın lab güveniyorum. İnşallah güzel güzel embriyolarınız olur . Benim 7 tane arkada donmuş bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…