Şişli memorialde tüp bebek

Canım selam bende memorialda tedaviye baslıycam trombofili panel araştırıuorum ama bulamadım ilk yazdıgı biyokimya olan panelleri hicbiyerde nerde yaptırdın?

Canım selam bende memorialda tedaviye baslıycam trombofili panel araştırıuorum ama bulamadım ilk yazdıgı biyokimya olan panelleri hicbiyerde nerde

Bir de bu genetik trombofilileri testinin, yumurta toplama tedavisine baslarken yetişmesi gerekiyormı biliyormusun?

Bir de bu genetik trombofilileri testinin, yumurta toplama tedavisine baslarken yetişmesi gerekiyormı biliyormusun?
Canım selam bende memorialda tedaviye baslıycam trombofili panel araştırıuorum ama bulamadım ilk yazdıgı biyokimya olan panelleri hicbiyerde nerde yaptırdın?
Selam canım, yok yumurta toplamaya yetişmesi gerekmiyor, transferden itibaren alman gerekin eğer pıhtılaşma yatkınlığın varsa, ben testlerin hepsini ataşehir memorialda yaptırdım, orada var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…