• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorialde tüp bebek

o düzelen bişeymiş aslında .antioksidan tedavisi ,takviyeler ve hormonal ilaçlar ,beslenme listesi veriliyomuş,andrololji doktorları iyi anlıyor spermden

morfolojiye ragmen gayet başarılı geçmiş tedaviniz, hayırlı olsun :) transfer sonrası nasıl hissediyosunuz kendisini test ne zaman vereceksiniz:)
Yarın kan testi vermeye gideceğiz bugün dayanamadım test yaptım sabahleyin silik çizgi çıktı umutlanmak istemiyorum 9.gün

o düzelen bişeymiş aslında .antioksidan tedavisi ,takviyeler ve hormonal ilaçlar ,beslenme listesi veriliyomuş,andrololji doktorları iyi anlıyor spermden
İnşallah canım tek sorunumuz şuan morfoloji sayı yükseliyor bakalım

9.gün dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı yarın kan testine gideceğiz bakalım 🤭🤲🤲

Eklentiler

• 1000032550.jpg
    1000032550.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 20
Bende yarın başlayacağım inşallah. Adetin ikinci günü gelin demişlerdi. Hepimiz ilk denemelerde olumlu sonuçlar alırız inşallah buradan

Bende bugün görüştüm. Semra kahramnla görüsmek istiyordum yoktu. Zeynep çelikle görüştüm. Çok ilgililer. Benim olumsuz üç denemem var. Ocağın sonunda başlamayı düşünüyorum.
Ayni zamanda basliyoruz. Bende bugün gorusmeye gitti. Semra hoca belirli gunler oluyormus.her zaman gorusemeyebilirmisiz.benim hocam Yücel şahin sorularima guzel cvplar aldim.insallah hayirli guzel sonuçlar aliriz🤲

Back