- 5 Ağustos 2024
- 192
- 59
- 26
-
- Konu Sahibi mavidiyebiri
Peki doktordan memnun kaldınız mı ? Önerir misiniz ?Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Biz şişli memorialde tedavi olduk Mayıs ayında. Eşim azosperm tesa oldu iğneyle aspire edildi yani. Doktoru Fatih yanaral dı. Muayene ücreti 2800 dü galiba yanlış hatırlamıyorsam. Sperm testi ücretini bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz. Ben tüp bebek bolumunden memnun kaldım karar verirseniz umarım sizde kalırsınız
Siz kime gidiyorsunuz acaba ?Eşim üroloji doktorundan memnundu bende kendi tüp bebek doktorumdan
Memnun musunuz acaba? Orda Semra hanımı öneriyorlar genelde amaDoktorum ipek nur balın düzgüner
Yaa genelde Semra hanım demişler ama ben de orayı düşünüyorum eşimle tüp bebek üzerine düşünüyoruz yer karar vermeye çalışıyoruz daSperm testi en son 2500 liraydı. 2 ay önce yaptırdık. Bende İpek hocaya gittim. Çok memnun kaldım. Çok donanımlı bir hoca
Ekibi hanım mi peki ? Ben o konuda da biraz hassasım daSemra hanım hasta bakmıyor ama. Genelde ekibine yönlendiriyor.
Evet, kadın doktor istiyorum derseniz yönlendirirler. Ben İpek hanımdan memnun kalmıştım. Tavsiye ederim.Ekibi hanım mi peki ? Ben o konuda da biraz hassasım da
Çok teşekkür ederim çok iyi oldu buuEvet, kadın doktor istiyorum derseniz yönlendirirler. Ben İpek hanımdan memnun kalmıştım. Tavsiye ederim.
İnşallah bilen biri yanıtlar. Ben de semra hocaya gitmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz şu an ordan acaba ?Kızlam selam, ben 3 defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlki hiç tutmadı, ikincisi tuttu fakat 9 haftalıkken kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum genetiğe gönderildi kromozom sorunu çıktı. Diğer kalan dondurlmuş embriyolarımada doktorum genetiğe göndermenin sağlıklı olmayacağını çözdürüp tekrar dondurulması doğru olmaz dedi ve yine 3 transferimdemde tuttu ama hiç kalp atışı alamadık yine genetiğe gitti bu sefer sorun olmadığı ama neden kalp arışı alamadıkları bilmediklerini söylediler. Şimdi 3 olumsuz sonuçtan sonra başka doktor arayışına girdik ve şişli memoriala görüştük. Kafam çok karıştı çünkü semra hoca transfer sonrası eski kullandığın hiç bir ilacı kullandırmayacağım dedi. Kan sulandırıcı, östrojen ilaçlarını sadece bir fitil vereceğim dedi. Tabi ben şokkkkk. O kullandığım ilaçlar neydi. Yani bir torba iğne hap. Kafam çok karıştı. Ne olur bilen yaşayan biri beni aydınlatabilir mi? Gerçekten çok ihtiyacım var. O kadar kayıptan sonra çok doğru ilerlemek istiyorum. Ha bide İntralipid serum alıyordum. Transfer günü ve sonrasında hafta 1 taki 9. Haftaya kadar. Onada gerek yok dendi. Lütfen bilen yaşayan biri yorum yapabilir mi?
Başlamadım daha ama içime sindi gibi. Regly olmayı bekliyorum, rahim filmi çektireceğim. Sonraki reglydede sürece başlayacağız hayırlısıyla. Sen başka yerle görüştün mü hiç. Bahçeciylede bi görüşsem diye düşünüyorum.İnşallah bilen biri yanıtlar. Ben de semra hocaya gitmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz şu an ordan acaba ?
Merhaba ,İnşallah bilen biri yanıtlar. Ben de semra hocaya gitmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz şu an ordan acaba ?
Yaa ne güzelll çok teşekkür ederimmmMerhaba ,
Ben de Şişli Memorial’de Semra Kahraman Hocamız ve ekibi ile tedavi gördüm .
Şuana kadar her süreçten çok memnunum evlat sahibi olma sürecimiz zahmetli ama sonunda nasip meselesi fakat süreç olarak baktığınızda ben kesinlikle çok memnun kaldım ve hatta iyi ki buradayım dedim . Bu merkezi seçmeden önce bir çok merkezle görüşüp burada karar kıldım . Aklınıza takılan merak ettiğiniz birşey olursa paylaşabilirimUmarım sizin için de en hayırlısı olur
Rica ederimYaa ne güzelll çok teşekkür ederimmmgenelde herkes çok memnun şişli Memorialden. Biz de oraya gitmeye karar verdik eşimle şu an. Eşim ürolojiyle görüştü. Ön görüşme yaptık. Ürolojiye sperm testi verdi. Bizdeki sorun eşimden kaynaklı. Genel olarak neler yaşadınız ? Sizdeki problem nedir ? Ne kadar ödediniz bir de acaba
Ya ne güzel cok ayrıntılı yazmışsiniz çok mutlu oldum. Şöyle ki bize direkt bu kağıdı verdiler sizin attığınız. Peki bir şey daha soracağım size. Şimdi eşim gitti test verdi. 2 Kasım'da gidip üroloji ile görüşecek. Test sonucu da çıkmış olacak zaten. Benim de reglim 7 Kasım. Ben de reglimin ikinci günü test falan vereceğim. Ama bende bir sıkıntı yok yumurtlamamda vs de. Ne zaman yumurta toplama işi ve transfer yapılır ortalama ?Rica ederim
Bizde de eş kaynaklı olarak başladı semen analiz test sonuçlarımız olması gerektiği gibi çıkmadığı için ürloji bize Tüp Bebek önerdi mevcutta ilerlediğim kadın doğum doktoru ben de hormonal ve yumurtalık ile ilgili bir sorun olmadığı için aşılama önerdi ve bunun için rahim filmine yönlendirdi . Rahim filminde septum’a sahip olduğum ve tüpümde de tıkanıklık görünce direk Tüp Bebek uzmanları ile görüşmemizin daha doğru olduğunu söyledi -ki aşılama ile vakit kaybetmeyecektik zaten.
Ardından çikolata kistim olduğunuda öğrenerek ; Cem Fıçıcıoğlu, Bülent Tıraş , Bahçeci Tüp bebek merkezleri ile görüşüp en son Semra Hocam ve ekip doktoru ile görüştük . Tüm bu süreç sonrasında bu işin doktordan çok laboratuvar’da bittiğini öğrendiğimiz için Şişli Memorial’de tedavimize başladık ve iyi ki diyorum dediğim gibi .
İlk muayenemiz Mayıs ayında gerçekleşti ve biz tedavi’ye Temmuz ayında başladığımız için Mayıs ayındaki listeden destek oldular 68.500 ödedik + 25 bin ilaçlar tuttu . Haziran ayında zam geldi tüm tedavi alanlarına +10 bin eklendi diyebilirim.
Güncel listeyi bu siteden bulmuştum sizin için ekliyorum . Ödemeler işlemler yapıldıkça alınıyor çünkü tedavinizde olumsuz bir durum nedeni ile iptal olursa iade ile uğraşmıyorlar . Kararınız şimdiden sizler için hayırlı olsun inşallah Semra Hoca ile 1 kere görüşüyorsunuz ekibi ilgileniyor ve bu konuda da hiç tereddütünüz olmasın gerçektenAklınıza takılan herşey için yine yardımcı olmaya devam edebilirim