Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar Eylül'de tedavıyebaşlamayı düşünen varmı ben başlıcam hayırlısı olur ınsallah benım gıbı boş kese yaşayan varmı

canım benim buradaki gonolf dozumu soruyorsan onu amh sayısı,kişinin vücuduna, geçmiş tedavilerine, infertilite sebebine göre herkezde farklı olarak başlatıyorlar.. benimkisi 150 üniteydi 225 üniteye yükseldi son günlerde..

sağol canım senin adınada çok sevindim gönlümü ferahlattın darısı başımıza:))
sanada maşallahhh hayatım...

Ensu, gelince haber ver. Rabbim hakkında en hayırlısını versin. Dilerim bu tedavin sağlıklı bebişine vesile olur.

canım benim nekadar uzun bi gündü opudan sonra bile 2,5 saat yatırdılar..
ama herşey güzel geçti 3 tane yumurta toplandı.. 0.09 amh göre 3 yumurta beni çok mutlu etti.. yarın ne olur hiç bilmiyorum inan eşimin değerlerinden dolayı çok tedirginim o yüzden şansım 3 yumurtayla çok düşük ama inşallah güzel bi haber gelir.. 1 tane bile iyi kalite döllenme olsa Allahıma şükredeceğim..
cnm seninde maşallah ikiz beklediğini okudum okadar gönülden sevindimki.. Allahım sağlıklı bi şekilde ikizlerini kucağına almayı nasip etsin cnm maşallahhhhh.. tebrikler

Çok şükür iyiyim. 9+lardayız daha, çok şükür. Evet ikiz. Umarım bu sefer sağlıkla devam eder. Senin de maşallah çok az kalmış. Allah kolaylık versin. Doğum zamanı belli mi?

maşallah cnm çok sevindim inş 2 bebişinide sağlıkla kucaklarsın..azalttık çok şükür şu son zamanlarda bi geçsede kavuşsak hayırlısıyla :) belli bi tarih yok cnm kendi gelmesini bekliycez hayırlısı artık.

ensu hayırlı olsun cnm 3 yumoşunda inş döllenir bebiş olur en azından 1 tanesi kucagına gelsin inş umutsuz olma tek yumurtayla altın vuruş yapan arkadaşlarımız oldu sende onlardan olursun inş

inşallah canımm güzel dileklerinn içinn sağol öptümm:))

inşallah canımm güzel dileklerinn içinn sağol öptümm:))
Ensucum iyi aksamlar..ne zamandir hep aklimdasin ama kkdegistigi icin bulamadim seni yeni tedavin baslamis sanirimtransferin ne zaman bu tedavin nasil gitti anlatirmisin ins sonu bebisli olur canim

Çok şükür iyiyim. 9+lardayız daha, çok şükür. Evet ikiz. Umarım bu sefer sağlıkla devam eder. Senin de maşallah çok az kalmış. Allah kolaylık versin. Doğum zamanı belli mi?
Maşallahhhh yaaa, allah hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınnn günleride görmeni nasip etsinn inşallahh sümeyyeeee

canımmmm maşallah 3 yumurta toplanmasına sevindim inşallah bugün güzel güzel döllendiklerinin haberini alırsın sonra göbişine sonra da kucağına alırsın inşallah Rabbim bu mübarek günde gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inşallah. spermlerde de imsi kullanılıyordur canım merak etme onlar yıkayıp ilaçlayıp onları bomba gibi ederler

Kızlar aranızda önceden Histereskopi olan var mı Memorial'da?..
Ben varım. Memoriale gittiğimde ilk yaptıkları histereskopi oldu. Zira bebekten sonra kürtajın eseri ciddi yapışıklık varmış, açıldı, sonra tedaviye başlandı. Oysa, eski dr.um o rahime bir kez daha transfer yapmışdı, sonuç tabii ki hüsrandı.

Bu durumda en önemli senin yumurtaların canım. Eşinden üç tane kaluteli sperm bulsalar yeter. Maşallah. Güzel haberlerini bekliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Amin.

Maşallah. Kendi gelmesini brklediğinize göre, normal doğum olacak. Allah kolay bir doğum nasip eylesin. Biliyorsun, qurupda o kadar arkadaşın içnde yalnız Esma normal doğum yaptı (Pınarı bilmiyorum). Bendensin :)

Peki Sümeyye doktorun muayene sonrası mı histereskopi yapmayakarar verdi yoksa çoklu negatif sonrasında mı histereskopiye karar verdi yoksa?..
Ya dün Umut 'a negatif sonrası Ulun beyle görüşmeye gittikte, Ulun bey embriyo kalitesi bu kadar iyi iken 2 sefer de hiçbir tutunmanın olmamasını açıklayacak birşey bulamıyorum dedi, yapılacak birşey histereskopi yapılarak rahimin içine bakılabiir orda bir sıkıntı olup olmadığını daha net inceleyebiliriz dedi de bende bilemedimmmm işte..

Bu durumda en önemli senin yumurtaların canım. Eşinden üç tane kaluteli sperm bulsalar yeter. Maşallah. Güzel haberlerini bekliyorum. Allah yardımcınız olsun.

canım 3 yumurtadan 2 tanesi döllenmiş.. çok sevindimmn şükürler olsun Allahıma yardım etti.. pazara kadar kesin takip edeceğiz daha sonra transfer gününe karar vereceğiz dediler.. her sabah ararız dediler.. inşallah böyle devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…