Çok şükür iyiyim. 9+lardayız daha, çok şükür. Evet ikiz. Umarım bu sefer sağlıkla devam eder. Senin de maşallah çok az kalmış. Allah kolaylık versin. Doğum zamanı belli mi?sumeyye nasılsın cnm maşallah 10 hafta olmuşsunuz bebişler ikiz mi değerin yüksektiya
canım ben eylülde 30 yaşında olucam benim iğneli bir kez tedavim oldu ondan 18 yumurtam olustu 14 ü döllendi ve 4 tanesi 5. gune geldi igne tedavisinden sonra ben balon gibi sistim surekli istifra ve mide krampları sanirim 5 gun hastanede yattim sonra bende alltan 27 tup sıvı alındı çünkü zor nefes alıyodum ohss olmustum transferim iptal edildi ilk transferim tek embriyo oldu malesef olmadi ikinciside mayista 2 embriyo transfer edildi ne yazikki oda negatif oldu ne yapalım Rabbim ne yazdiysa onu görücez
benim amh degerim 10 ay once tedaviden once bakilmiştı ve (5 küsürdü)pcoda sınırdaymışım
seninde bol ve kaliteli altın yumurtaların ve yumoşların olsun tatlım
bu arada senin gonalf başlangıç dozun ve devamindaki dozlarin neydi tatlim
kızlar memorial kesinlikle dogru adres aklınızda hiç şüphe kalmasın gereksiz hiç bir işlem istenmiyor uygulanmıyor 3 ve 4 tedavilerim memorialde nur hanımla oldu 3 de tutunmadı 4 de dondurik bebişim benimle şükürler olsun transferde nur hanımın eli ugurlu gerçekten 3 tedavimde transfere 2 gün kala doğum izninne çıkmıştı nur hnm yapamadı semra hnm yaptı tutmadı 4 transferi nur hnm yaptı şükür şimdi gün sayıyorum :) sizlerde ona denk getirmeye çalışın derim rabbim yüzünüzü güldürsün inş.
Ensu, gelince haber ver. Rabbim hakkında en hayırlısını versin. Dilerim bu tedavin sağlıklı bebişine vesile olur.
Çok şükür iyiyim. 9+lardayız daha, çok şükür. Evet ikiz. Umarım bu sefer sağlıkla devam eder. Senin de maşallah çok az kalmış. Allah kolaylık versin. Doğum zamanı belli mi?
canım benim nekadar uzun bi gündü opudan sonra bile 2,5 saat yatırdılar..
ama herşey güzel geçti 3 tane yumurta toplandı.. 0.09 amh göre 3 yumurta beni çok mutlu etti.. yarın ne olur hiç bilmiyorum inan eşimin değerlerinden dolayı çok tedirginim o yüzden şansım 3 yumurtayla çok düşük ama inşallah güzel bi haber gelir.. 1 tane bile iyi kalite döllenme olsa Allahıma şükredeceğim..
cnm seninde maşallah ikiz beklediğini okudum okadar gönülden sevindimki.. Allahım sağlıklı bi şekilde ikizlerini kucağına almayı nasip etsin cnm maşallahhhhh.. tebrikler
maşallah cnm çok sevindim inş 2 bebişinide sağlıkla kucaklarsın..azalttık çok şükür şu son zamanlarda bi geçsede kavuşsak hayırlısıyla :) belli bi tarih yok cnm kendi gelmesini bekliycez hayırlısı artık.
ensu hayırlı olsun cnm 3 yumoşunda inş döllenir bebiş olur en azından 1 tanesi kucagına gelsin inş umutsuz olma tek yumurtayla altın vuruş yapan arkadaşlarımız oldu sende onlardan olursun inş
Ensucum iyi aksamlar..ne zamandir hep aklimdasin ama kkdegistigi icin bulamadim seni yeni tedavin baslamis sanirimtransferin ne zaman bu tedavin nasil gitti anlatirmisin ins sonu bebisli olur caniminşallah canımm güzel dileklerinn içinn sağol öptümm:))
Maşallahhhh yaaa, allah hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınnn günleride görmeni nasip etsinn inşallahh sümeyyeeeeÇok şükür iyiyim. 9+lardayız daha, çok şükür. Evet ikiz. Umarım bu sefer sağlıkla devam eder. Senin de maşallah çok az kalmış. Allah kolaylık versin. Doğum zamanı belli mi?
ama herşey güzel geçti 3 tane yumurta toplandı.. 0.09 amh göre 3 yumurta beni çok mutlu etti.. yarın ne olur hiç bilmiyorum inan eşimin değerlerinden dolayı çok tedirginim o yüzden şansım 3 yumurtayla çok düşük ama inşallah güzel bi haber gelir.. 1 tane bile iyi kalite döllenme olsa Allahıma şükredeceğim..
cnm seninde maşallah ikiz beklediğini okudum okadar gönülden sevindimki.. Allahım sağlıklı bi şekilde ikizlerini kucağına almayı nasip etsin cnm maşallahhhhh.. tebrikler
Ben varım. Memoriale gittiğimde ilk yaptıkları histereskopi oldu. Zira bebekten sonra kürtajın eseri ciddi yapışıklık varmış, açıldı, sonra tedaviye başlandı. Oysa, eski dr.um o rahime bir kez daha transfer yapmışdı, sonuç tabii ki hüsrandı.Kızlar aranızda önceden Histereskopi olan var mı Memorial'da?..
Amin, Rabbim size de hayırlısından nasip etsin.Maşallahhhh yaaa, allah hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınnn günleride görmeni nasip etsinn inşallahh sümeyyeeee
maşallah cnm çok sevindim inş 2 bebişinide sağlıkla kucaklarsın..azalttık çok şükür şu son zamanlarda bi geçsede kavuşsak hayırlısıyla :) belli bi tarih yok cnm kendi gelmesini bekliycez hayırlısı artık.
ensu hayırlı olsun cnm 3 yumoşunda inş döllenir bebiş olur en azından 1 tanesi kucagına gelsin inş umutsuz olma tek yumurtayla altın vuruş yapan arkadaşlarımız oldu sende onlardan olursun inş
Peki Sümeyye doktorun muayene sonrası mı histereskopi yapmayakarar verdi yoksa çoklu negatif sonrasında mı histereskopiye karar verdi yoksa?..Ben varım. Memoriale gittiğimde ilk yaptıkları histereskopi oldu. Zira bebekten sonra kürtajın eseri ciddi yapışıklık varmış, açıldı, sonra tedaviye başlandı. Oysa, eski dr.um o rahime bir kez daha transfer yapmışdı, sonuç tabii ki hüsrandı.
Kızlar aranızda önceden Histereskopi olan var mı Memorial'da?..
Bu durumda en önemli senin yumurtaların canım. Eşinden üç tane kaluteli sperm bulsalar yeter. Maşallah. Güzel haberlerini bekliyorum. Allah yardımcınız olsun.