- 31 Ağustos 2011
- 1.267
- 763
haklisin cnm ewet ya bugunlerdede umuttan herkez sikayetci.. bende eski umutcuyum gerci cokda eski degilim gecen aralikta biraktim:)) neyse artik yeni sayfalar acalim cnm hayatimiza.. 4 negatifde ciddi bi sayi cnm kesin iyi bi arastirma sart.. dogru yerdesin..
cnm seneye tedavi olacaksan bir sene onceden gorusmen gereksiz cunku bosuna 370 tl vereceksin ve bir senede zaten tum degerler degisim gosteriyor, gidip istedikleri testleri yaptirsanda seneye yeni bastan isteyecekler ve yeniden on gorusme yapman gerekir..
en fazla 4-5 ay onceden gorusmek daha mantikli.. birde okadar cok ara verme cnm zaman onemli..
ya işte o kadar beklemem gerek çünkü çalışırken tedaviye başlayınca çok stressli oluyor... Birde kimse bilmediği için herkese ayrı yalanlar söylemek işe gitmeyince , gecikmeler olunca falan geriliyorum. Öğretmenim normalde onun için yaz tatili en rahat olur diye düşünüyorum da oonun içintatile gelsin diye bekliyorumm, hem de ne bilim 2 sene de 4 tüp bebek denemesi yapınca vücut fazla fazla ilaç yüklemesine maruz kaldı biraz zaman geçsinn diyorummm ama heralde bekleyemeyecem o kadar ... şimdiden bile acaba ara tatilde denesek mi diye düşünmeye başladımmmm