Benim de 9-10 cm her iki taraftaSizinki kaç cm? İki tarafta da var mı? Benim doktorum sağ tarafta yumurta göremediği için yaptı. Havuzlama yapacak. Bir kez opu oldum. İkinciden önce aspirasyon yaptı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 9-10 cm her iki taraftaSizinki kaç cm? İki tarafta da var mı? Benim doktorum sağ tarafta yumurta göremediği için yaptı. Havuzlama yapacak. Bir kez opu oldum. İkinciden önce aspirasyon yaptı.
Geçmiş olsun. Umarım güzel sonuçlar alırız.Benim de 9-10 cm her iki tarafta
Merhaba benimde amh 003 yasim da 32 ve bu ay 2 yumurtam vardı en fazla 1-2 yumurtam oluyor. Başınıza hiç yumurta gelismeme gibi bişey geldi mi acaba? 2 kere farklı doktorlarda yumurta gelişmedi diye tedavi iptal edildi. Ilkinde yumurtalar gelişmedi fakat sonradan 20 gün sonra filan kendi kendine büyüyüp kist olmuşlar. Geçen ay o yüzden kist operasyonu oldum bu ay da başka doktorda yine 2 yumurta gelişmedi fakat iğne olarak ayni iğneler ve doz olarak aynı dozlar kullanıldı. Benimde bu ay ki tedavim memorialde oldu ama istanbul değil. Şimdi korkum sonradan büyüyüp tekrar kist olmaları. Doktor 2 ay ara verelim dedi hazirandan beri hiç toplama olamadı bi türlü başlayamadık tedaviye ya kist oluyor ya doktor uygun görmüyor ya fsh yükseliyor hep bi aksilik cıktı. Henüz hiç opu olamadim fsh düştü şükür 11 'in altında şu an. Neden böyle oluyor anlamadım iğnelerin dozu vs ni iyi gelmedi bana bilmiyorum gonalf 150 meriofert 150 kullandım her iki tedavidede. Sadece ilkinde letu bunda klomen hap ile yardim alındı ama hiç bir gelişme yok biri 6 mm biri 7 mm de kaldı yumurtalarım. Doktor 2 ay ara vermeyi düşünüyor fakat zaten rezerv düşük en fazla 2 yumurta görünüyor onlarında ici boş mu dolu mu bilemiyorum tabi 2 ay benim için çok büyük zaman kaybı olur mu onu da bilemiyorum hiç çıkmaz da görünmezse diye korkuyorum. Prp de yapıldı geçen ay kist operasyonu ile beraber ama yok durum bu. Şaştım kaldim. Size iğne olarak kaç doz ve hangileri kullanıldı acaba böyle bi durum başınıza geldi mi ?Merhaba, şişli memorialda 3 yumurtam toplandı, 3 ü de piezzo ile döllendi ama öncesinde de piezzosuz döllenme sorunun olmamıştı. Bu sefer sayı az olunca riske atmamak için uyguladılar. Sonucum negatif ama embriyo kalitesinden dolayı. Yaş 34 amh 0.03tü geçen sene. Bir sonraki tedavide düşük doz deneyecekler, ilac dozu kalitemi bozmuş olabilirmiş. Semra hanımla görüşüp fikir almanız daha iyi olabilir. Bana piezzoyu kendisi uygulattı.
Kızlar merhaba 3 aydır yumurta toplamadan beri adetim cok düzensiz. Doğal siklusta transfer planlanmıştı. Ultrasonda bu ay pcos görünümü var dediler ama normalde pcos degilim amh 1.2.
Bu ay yumurtalarım cosmuş oysaki toplamada 9 yumurtam toplandı. Suan 30 yumurtam var. Doktorlarda şaşırdı. Şaka gibi Malesef yumurtam büyümedi adetin 23.günü suan 9-10 mmde kaldı. Bu durumu yaşayan var mı? Ya da adetten sonra baya ileri tarihte transfer olanınız. Yani sanırım yumurtlamıcam bu ay ya da yumurtlarsam mesela 35.günde fln transfer riskli olmaz mı? Çok heveslenmiştim bu ay, transferi ilaçlı deneyeniniz oldu mu
Merhaba. İlk iki denememde buyume sorunu olmadı ama 3. De memorialda climara bant kullandılr. Yumurtalar eşit olsun daha cok toplayalım diye. Ama bu sefer 300 gonalf bile yumurtamı buyutemedi. Hep kullandığım dozdu. Banttan dolayı yumurtalar cok baskılanmış. Hemen ilacı değiştirip pergoveris 450 doza geçtiler. Onunla buyudu ve toplandı. 3 yumurta elde edildi, geçen sene 1’di. Ama sonucum negatif oldu. Yuksek dozun kaliteyi etkilemiş olabileceğini ya da bantın bana yaramadığını düşündüler. Bir sonrakinde bantsız ve sadece 150 gonalf gibi bir dozla deneyeceklerini soylediler. Cunku hep 300 kullandım olmadı. Deneye deneye bir şekilde kaliteliyi bulmaya çalışacağız.Merhaba benimde amh 003 yasim da 32 ve bu ay 2 yumurtam vardı en fazla 1-2 yumurtam oluyor. Başınıza hiç yumurta gelismeme gibi bişey geldi mi acaba? 2 kere farklı doktorlarda yumurta gelişmedi diye tedavi iptal edildi. Ilkinde yumurtalar gelişmedi fakat sonradan 20 gün sonra filan kendi kendine büyüyüp kist olmuşlar. Geçen ay o yüzden kist operasyonu oldum bu ay da başka doktorda yine 2 yumurta gelişmedi fakat iğne olarak ayni iğneler ve doz olarak aynı dozlar kullanıldı. Benimde bu ay ki tedavim memorialde oldu ama istanbul değil. Şimdi korkum sonradan büyüyüp tekrar kist olmaları. Doktor 2 ay ara verelim dedi hazirandan beri hiç toplama olamadı bi türlü başlayamadık tedaviye ya kist oluyor ya doktor uygun görmüyor ya fsh yükseliyor hep bi aksilik cıktı. Henüz hiç opu olamadim fsh düştü şükür 11 'in altında şu an. Neden böyle oluyor anlamadım iğnelerin dozu vs ni iyi gelmedi bana bilmiyorum gonalf 150 meriofert 150 kullandım her iki tedavidede. Sadece ilkinde letu bunda klomen hap ile yardim alındı ama hiç bir gelişme yok biri 6 mm biri 7 mm de kaldı yumurtalarım. Doktor 2 ay ara vermeyi düşünüyor fakat zaten rezerv düşük en fazla 2 yumurta görünüyor onlarında ici boş mu dolu mu bilemiyorum tabi 2 ay benim için çok büyük zaman kaybı olur mu onu da bilemiyorum hiç çıkmaz da görünmezse diye korkuyorum. Prp de yapıldı geçen ay kist operasyonu ile beraber ama yok durum bu. Şaştım kaldim. Size iğne olarak kaç doz ve hangileri kullanıldı acaba böyle bi durum başınıza geldi mi ?