Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sonucunuz ne oldu inşallah olumlu olmuştur

Hanımlar günaydın süreci netleşmeden paylaşmak istemedim ama tabi bekleyen herkese umut olsun benim sürecim .

Bugün 2. Tahlilimi sabah saatlerinde verdim ve 2 kat artmış çok şükür
Embriyo kalitesi PGT’li 6AA ydı , ilk oğlumda aynıydı sanıyorum bu da erkek olur

S Saylove Strongmom_ -kuzeyildizi- eluard

M melisaamelisaa
Eğer Predictor marka değilse çok takılma , gerçi o da olsa çok takılma . Gününden önce test yapmak psikolojik olarak çok yıpratıyor . Ben ilk oğlumda 6. Gün yapmıştım silik çıkmıştı bu markada . Bu transferimde yapmadım kafam daha rahattı

Yanlız kesinlikle kalitesini veya PGT’li olması sizi yanılmasın malum en kaliteli embriyoda tutmayan tutmuyor nasip işi.

Sağlıcakla kolaylıkla alın kucağınıza inşallah benim embriyomda pgt li 6aa kaliteliydi 12.haftada doktor erkeğe benzetti

Gözün aydın hayırlısı sağlıcakla kucağına alırsın bende aralıkta gitcem ikinci içim bi embiriyom var pgtli inşallah benimde tutar

Tebrik ederim saglıkla gelsin inşallah

Ay çok sevindim sağlıkla al kucağına ben düşünmeye devam edeyim biraz daha

İnşAllahhh , istersen darısı başına , yok istemezsen de kucağında ki aşına ömür boyu ortak olsun
Rabbim tüm çocujları korusun ana babadan ayırmasın
Tüp bebekte kaç sene sonra hemen tedavi oluyor emzirme durumundan dolayı 2 sene en az değil mi. Değilse Sezeryan durumuna göre 1 sene doldurup hemen yeniden tedavi olunabilir. Bizim bebiş daha 6 aylıkta hani vakit kaybetmek istemiyorum pek hazır rahata alışmadan. Allah nasip ederse

Bu durum biraz göreceli gibi görünse de Dünya Sağlık Örgütü 4 yıl diyor . Doktorlar da aynı şekilde düşünüyorlar çünkü normal doğum için sezeryanlı dikişler de oluşabilecek sorunlarda veya normal doğum halinde vajinaya atılan dikişlerde problem olsun istemiyorlar.
En basitinden sezeryan sonrası dikiş yerinde his kaybı oluşuyor . Sezeryanla doğum yapım hemen hamile kalmak malesef gebeliğe de engel çünkü düşük riski %60’lara çıkıyor .

Sen yine de çok acele etme
Ya da 1,5 yaşını bekle , dediğin gibi min 2 yıl olması lazım . 2 dolunca da çocuk yapma istediği %80 oranında bitiyor

Rahatlığa alışmaktan geliyor bence o istek azalması 4 yıl da çok yani Sizin normal miydi doğum şekliniz. Memorial daki doktorların herhangi bir tercihi var mı diye de merak etmiştim herhangi bir şey diyorlar mı acaba diye

Yok hayır Memorial ‘la alakalı hiçbir durum söz konusu olmuyor bu süreç tamamen kişiye bağlı sonuçta doğurganlık veya kardeş isteğe çiftlerle ilgili bir durum malum .
Ben normal doğumdan korkan biri olarak direk sezeryan tercih ettim etmeseydim de zaten erken doğum olduğu için küvez sürecimiz olmuştu istesem de normal doğuramazmışım zaten

Anladım teşekkürler bu seferki doğumunuz da böyle şeyler olmasın inşallah sağlıkla gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…